![]() |
بازی غنا و اروپوئه به مراتب زیباتر از بازیهای دیگه بود
چجوری بازکنان غنا شوت رو تو چهارچوب می زنند اینو بازیکنان ما باید یاد بگیرند عجب نبردی و متاسفانه غنا با تمام شایستگیش حذف شد از حلقه اتحاد اول و آخر بازیشون لذت می بردم دیده بودیم قبل بازی حلقه بزنند و پایان نیمه نه و اینکار تیم غنا نشون میداد که خیلی متحد و همدل هستند آرژانتین 3 آلمان 2 پاراگوئه 0 اسپانیا 4 |
آرژانتین 3 آلمان1
پاراگوئه1 اسپانیا3 |
آلمان 3
آرژانتين 1 اسپانيا 2 پاراگوئه 0 |
آلمان 2
آرژانتين 4 اسپانيا 2 پاراگوئه 1 |
آلمان 2 آرژانتين 1
اسپانيا 2 پاراگوّه 1 |
آلمان 2
آرژانتين 1 اسپانيا 2 پاراگوئه 0 |
نقل قول:
نقل قول:
یکی از بهترین بازی های جام بود به نظر من در این بازی همه چیز بود...غم و شادی....تکنیک و تاکتیت....پر از هیجان اروگوئه تا لبه تیغ رفت دوباره برگشت.... غنا تا نزدیک قله افتخار رفت و در یک لحظه همیشه عوض شد من که واقعا از دیدن همچین بازی زیبایی لذت بردم:) در مورد فینال هم فکر می کنم یک فینال تمام اروپایی بین هلند و اسپانیا شاهد خواهیم بود ;) امروز روز بسیار مهمیه..... اول بازی آرژانتین و آلمان فکر می کنم آرژانتین با 10 گل زده و آلمان با 9 گل زده جزو بهترین خط حمله های جام هستند! 2 تیم هم زیاد گل نخوردند و دروازه بان های بسیار خوبی دارند..... خط دفاعی آرژانتین با حضور مدافهانی همچون دمیکلیس و هاینتزه قویتره... مهاجمین 2 تیم بسیار قوی هستند ولی قدرت مسی و توز و هیگواین نسبت به کلوزه و مولر بیشتره.... ولی از نظر خط هافبک به نظر میرسه 2 تیم هافبک های خوبی و در سطح هم داشته باشند.... دوم بازی اسپانیا و پاراگوئه اسپانیا در هر خط بهترین بازیکنان دنیا رو در اختیار داره از دروازه که ایگر مقدس درون دروازه هست تا خط حمله که داوید ویا که الان در بهترین دوره بازیش قرار داره هست.... پاراگوئه در بازی پیش مقابل پاراگوئه زیاد قوض ظاهر نشد...... و به همین خاطر پیش بینی می کنم اسپانیا با اختلاف پاراگوئه رو شکست میده:) ایول تحلیل :d آرژانتین 2 - 1 آلمان اسپانیا 3 - 0 پاراگوئه |
امید 28
شکوفه خانم 26 من و الهام خانم 25 بهنام 14 ************************************************************ **** با اینکه از هیچکدوم از این تیمها خوشم نمیاد و از بعضیهاشون بدمم میاد ولی مطمئنم اسپانیا قهرمان میشه و احنمالا اوروگوئه نایب قهرمان! آلمان فقط نره فینال |
|
بیایین یه چیزی رو حدس بزنیم
داور فینال کیست به نظر شما داور فینال کیست؟ لیست داروان باقی مونده رو دارین؟ چون داور خیلی مهمه برزیل اسیر شناخت هلند از تنیک داوری داور آسیاسس شد سوتهای زیاد و مدیریت سختگیرانه داوران آسیایی و زیرکی هلند باعث افت سرعت و ژوکوبونیتوی برزیل شد برزیل هر وقت دامنه دار حمله کرد تا اومد فضا باز کنه داور سوت فول زد و این نتیجه هوش هلندی بود که داور رو به نفع خودشون علیه سرعت برزیل به کار بستند فینال با آرژانتین دیدنی تره ولی اینم جالبه هلند راحت تر از اروگوئه اومد بالا و کمتر دوید اروگوئه احتمالا خسته تره آلمان و آرژانتین هم وقت کمتری (یکروز کمتر) برای ریکاوری دارند تو بازی خیلی تاثیر میذاره اسپانیا زیاد اذیت نمیشه چون پاراگوئه رو خوب میتونه مهار کنه اسپانیا یحتمل کمتر خسته است و آلمان وآرژانتین باید در فینالی زودرس (به نظر من) مراقب عدم ضرب دیدگی و خستگی هم باشند به نظر من داور خیلی مهمه داور فینال رو حدس بزنید و سپاس طلایی جایزه بگیرید |
اکنون ساعت 11:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |