تینا خیلی خشکله..با اینکه تازه دنیا اومده :d
تینا جان امبدوارم همیشه سلامت و خوشبخت باشی :53::53: امروز تولد خواهر زاده منم هست...شهره جان تولدت مبارک ...:53::53: http://www.daisysgourmetdogtreats.co...keBDayCake.jpg واسه شهره جان و تینا کوچولو http://ih3.redbubble.net/work.864062...ine-flower.jpg |
هم تولد و هم قدم نو رسیده مبارک باشه
غزل بانو امیدوارم و آرزو مندم که تینا کوچولوی ناز باعث افتخارتون باشه، همیشه سربلند و سرزنده باشه و سایه بابا مامانش از سرش کم نشه |
غزل جونم قدم نو رسیده تینا کوچولو مبارک باشه :36::36:
ایشاالله 120 ساله بشه وبراتون قدم پر خیر و برکتی داشته باشه :36: شکوفه از لطفت ممنونم :53: خاله مینا تولد خواهرزاده گرامی مبارک باشه{پپوله} مینا حتما کردی نوشتم که متوجه نشدی :d قول میدم که فارسی سلیس از این به بعد صحبت کنم و تایپ کنم :p مینا یه چیز دیگه بیشتر وقتا مجبورم حرفا مو دوبار تکرار کنم :65: منظورم از اون سوال اینه که مشاور داستانو بعد از این که دمیان مشکلو مطرح کرد میگه خب حالا سوالم اینه که بعد از داستان حرفی از احساس دمیان زده شده یانه ؟ مثلا مثل ما که در مورد داستان با هم بحث کردیم بین مشاور و دمیان بعد تعریف داستان در موردش بحث میشه یا نه ؟ امیدوارم که سوالمو خوب پرسیده باشم:63: |
|
مرسی بچه ها از تبریکات....شما هم شاد و سلامت باشین :53::53: |
|
سلام سلام ای شب معصوم نایی نیست برای هواری بیشتر برای نوایی بیشتر و یا حتی صدایی بیشتر
|
سلام علیکم و رحمت الله
عیدتون مبارک{پپوله} |
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
خوبین بچه ها :)
بچه های جدید کرمانشاهی هم به اینجا خوش اومدین :53: ترنم داستان جدیدی که ساقی جان نوشته را خوندی {داش مشتی} من این هفته خیلی کار عقب افتاده دارم..دو تا امتحان دارم...و..... دلم میخواد تموم بشه یه نفسی بکشم :d غزل بیا یه فکری کنم یه بحثی جدید راه بندازیم...بچه ها پیشنهاد بدین ;) |
اکنون ساعت 05:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |