ياد ايامي كه در گلشن فغاني داشتيم
در ميان لاله و گل آشياني داشتيم --------------------------------------------------------- در سرزمين قد كوتاهان، معيارهاي سنجش، همواره بر مدار صفر سفر كرده است (فروغ) |
من چو لا گویم مراد الا بود
من چو لب گویم لب دریا بود |
دوش گذشتي ز درم بوي نبردم ز تو من
كرد خبر گوش مرا جان و روانم كه تويي |
یک بار بی خبر به شبستان من درآ
چون بوی گل، نهفته به این انجمن درآ |
آمد بهار جانها اي شاخ تر به رقص آ چون يوسف اندر آمد مصر و شكر به رقص آ {پپوله}{پپوله}{پپوله} مولانا در لزوم رقص و سماع گويد |
آنان که دم از آداب و منبر مىكنند
چون به خلوت مىروند آن كار ديگر میكنند مشكلى دارم ز دانشمند مجلس باز پرس توبه فرمايان چرا خود توبه كمتر مىكنند |
نقل قول:
در عشق سلیمانی من همدم مرغانم هم عشق پری دارم هم مرد پری خوانم .. |
گر از مقابله شیر آید از عقب شمشیر
نه عاشقست که اندیشه از خطر دارد |
داني كه چرا خدا به تو داده دو دست؟
من معتقدم كه اندر آن سري هست يك دست به كار خويش اندر ياري با دست دگر ز ديگران گيري دست ------------------------------------------------------------------------------------------------ آنانكه خاك را به نظر كيميا كنند آيا بود كه گوشه چشمي به ما كنند |
تو چرا شمع شدی سوختی ای هستی من
آن زمانی که تو را سایه پروانه نبود من جدا از تو نبودم بخدا در همه عمر قبله گاه دل من جز تو در این خانه نبود |
اکنون ساعت 12:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |