میسی بچه هااااااااا
ایشالا تبلد نی نی خودم {شیت شدن} مینا این تاپیک کام هیر نمیذاره بیام این ورا چه کنم ؟ :d اوه ! تا بخوام از حال و هوای انگلیسی دل بکنم دو هوایی میشم خوب ! مثلا الانم که با زبون شیرین پارسی حرف می زنم حال و حوصله کام هیر رو ندارم عجب بده آدم عاشق دو چیز باشه ;) |
اوه اوه..چه کلاسی میزارناااا {داش مشتی}:d:d:d(غزل منظورم تو نبودی اون دختره لوسه بود)
بابا عاشق بابا کام هیر {جشن پتو} یه پیشنهاد بدم...در مورد چی حرف بزنیم...در مورد عشق |
جرئت نداری که منظورت من باشم (حالا دیگه تا فردا حس کام هیر نیس :d)
عشق ؟ نه ! موضوع زردیه :d مینا حداقل بیا راجب یچی حرف بزنیم که فردا بگیرنمون .. خطرناک باشه :d |
منظورم خودت بودی ..بابا باکلاسسس :d
آخههه واژه عشق واسم مبهمه..خیلی دوست دارم نظرهای شما رو بدونم ...تو وبسایت مینا خانم هم نوشتم..:d تو گفتم تو که دستت تو شعر و شاعری هست ازت بپرسم ..از بقیه بچه ها... خوب پیشنهاد بده یه موضوع خطرناک...{داش مشتی} سیگار کشیدن خوبه :d |
نه سیگار کم خطرناکه حسن :d بیا همون عشق که خطرش بیشتر تره {شیت شدن}
خوب من شروع کنم یا تو ؟ تو که همش این دس اون دس می کنیمرافه بذا خودم اول یچی ازت بپرسم تاحالا عاشق شدی ؟ |
اخه مغز فندقی من اگه میدونستم عشق چیه ..عاشق کیه:76: از تو مغز فندقی نمی پرسیدم کههه:21::15::15:
یکی از دوستام بهم میگفت مغز فندقی... هی یادش بخیر _:2: من فکر میکنم تا حالا دچار این درد مزمن نشدم :d:35: فکر میکنم یکی که عاشقه خیلی مسولیت ها رو باید قبول کنه..خیلی سخته.. باید با مفهوم ایثار خو گرفته باشه..در برابر ناملایمت ها صبر داشته باشه واسه همین میگم به یکی بی گدار نگیم دوستش داریم نمیدونم شاید دو دو تا چهار تا کنیم میشه عقل باشه در کنار احساس؟ البته این عشق که من میگم ازش ...شامل عشق والدین و فرزندان و ... نمیشه... عشق دو انسان با که هم جنس نیستن .. |
مغز فندقی می دونستم برات سواله عشخ و عاشخی چیه !
ولی چیه ! دوست داشتم اینو بپرسم ! :p خوب اگه نظر منو بپرسی هیشوقت عاشق نشدم و هرگزم نمیشم ! ربطی به شعر و غزل گفتنو اینام نداره همه فک می کنن شاعرا باید حتما یه دوس پسری چیزی داشته باشن بعد مامانه پسره نذاره اینا عروسی کنن بعد دختره بره شاعر شه ! |
مغز فندقی خوب بقیه صحبت هام چی....نظر خودت در مورد عشق چیه
حالا راستش بگو مامان نزاشت یا خودش واسش تکراری شدی تکراری تکراری تکراری _:2: من چیزهای قدیمی دوست دارم..اشیایی قدیمی رو و.... وقتی از رابطه م با یه نفر میگذره بیشتر واسم مهمتر میشه نمیدونم شاید هم یه وابستگی ناسالمه..میگم ادم وقتی یکیو از دست میده قدرشو میدونه.... |
سلام:53: |
سلام من محمودم تازه عضو شدم خیلی م اهل درد و دلم
حرفای شما رو شدیدا تایید میکنم باید این حرفتونو با آب طلا نوشت به خدا همین حرف شما عین واقعیته :41: .................................... <عشق یک جوشش کور است و پیوندی از سر نابینایی،دوست داشتن پیوندی خودآگاه و از روی بصیرت روشن و زلال.> دکتر شریعتی ..................................... (راستش خواستم اینو به عنوان نقل قول تو پست شما(shokofe77)بنویسم ولی یه پست جدید درست شد نمیشه حذفشم کنم) |
اکنون ساعت 07:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |