|
|
ابریشم |
07-03-2010 01:27 PM |
جشنواره چند مليتي فوتبال براي اميد در حاشيه جام جهاني برگزارمي شود
پرتوريا - جشنواره چند مليتي فوتبال براي اميد در حاشيه برگزاري بازيهاي جام جهاني ۲۰۱۰در منطقهالكساندرا در شمال شرق ژوهانسبورگ برگزار ميشود.
اين جشنواره توسط ۵۰سازمان و نمايندگان ۳۲كشور و صعود كننده به اين جام در هفته آخر بازيهاي جام جهاني از چهارم تا ۱۰ژوئيه ( ۱۳تا ۱۹تير) برگزار ميشود.
هدف از برگزاري اين جشنواره به ويژه در ايام برگزاري بازيهاي حام جهاني مبارزه با خشونتهاي قومي، احساسات تنفر، بيگانه ستيزي، آلودهكننده هاي زيست محيطي، آموزش براي مبارزه با ايدز، مبارزه با مينهاي زميني و فرهنگ اوباشگري است.
برگزاري اين جشنواره در واقع فعال كردن بعد اجتماعي رويداد ورزشي مهمي همچون جام جهاني است تا شركتكنندگان در آن، از طريق تعليم دادن و تعليم گرفتن مهارتهاي اجتماعي بتوانند براي زندگي اجتماعي بهتر بكوشند.
يك مقام كميته محلي فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) روز جمعه اعلام كرد كه در اين جشنواره فرهنگي، ورزشكاران و دوستداران آنها در يك اقدام جمعي و فرهنگي براي نيل جامعه انساني به شرايط زيست سالم، تلاش خواهند كرد هنري ناساله مدير برگزاركننده اين جشنواره در اينباره گفت: جام جهاني علاوه بر اينكه يك نهاد ورزشي و يك بنگاه اقتصادي است، در عين حال يك مجمع فرهنگي و اجتماعي براي همگرايي براي نوع دوستي انسانها نيز هست.
آلكساندرا از مناطق فقير و مهاجرنشين آفريقاي جنوبي است كه در طول دو سال گذشته بارها دچار خشونتهاي بيگانه ستيزانه عليه مهاجران اين كشور بوده است به گونهاي كه سال گذشته بر اثر اين موج بيگانه ستيزي ۶۲نفر از مهاجران جان خود را از دست داده اند
|
ابریشم |
07-03-2010 01:28 PM |
ناراحتي پس از حذف از جام جهاني؛ فقط بدشانس بوديم!
سرمربي تيم ملي فوتبال غنا با ابراز تاسف از حذف از جام جهاني بدشانسي را عامل ناكامي شاگردانش در ديدار مقابل اروگوئه دانست.
تيم ملي غنا در حالي كه در آخرين دقيقه بازي اين فرصت را داشت تا اروگوئه را شكست دهد در پايان در ضربات پنالتي مغلوب اين تيم شد و از گردونه رقابتها خارج شد.
ميلوان راجاويچ، سرمربي غنا در نشست خبري بعد از بازي گفت: هيچ واژهاي نميتواند احساس كنوني من را بيان كند. فوتبال امشب روي بيرحمش را به ما نشان داد. بسيار بدشانس بوديم. اگر ضربه پنالتي در دقيقه 120 به گل تبديل ميشد اكنون ما در حال جشن گرفتن بوديم.
راجاويچ در ادامه افزود: شكست در ضربات پنالتي از ارزش فني هيچ تيمي كم نميكند، بازيكنان بايد به خودشان افتخار كنند زيرا در اين دوره از رقابتها عملكرد خوبي داشتهاند. ما تنها تيم آفريقايي حاضر در اين مرحله از رقابتها بوديم. ميخواستيم با حضور در مرحلهي نيمه نهايي اميد را براي قاره آفريقا زنده نگه داريم اما گويي تقدير چيز ديگري براي ما رقم زده بود.
غنا جمعه شب در مرحلهي يك چهارم نهايي جام جهاني به مصاف اروگوئه رفت و پس از تساوي يك بر يك در وقت قانوني و اضافي در ضربات پنالتي مغلوب اروگوئه شد و با جام نوزدهم وداع كرد.
|
ابریشم |
07-03-2010 01:28 PM |
عواقب حذف پرافتخارترین تیم جام جهانی
دونگا پس از حذف برزیل در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام جهانی 2010 از سمت خود به عنوان سرمربی این تیم استعفا کرد.
تیم فوتبال برزیل جمعه شب در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام جهانی 2010 با نتیجه 2 بر یک مقابل هلند شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت. این در حالی است که "سلسائو" به عنوان یکی از اصلی ترین بخت های قهرمانی این دوره از رقابت ها مطرح بود.
سرمربی برزیل در نشست خبری پایان بازی با بیان اینکه از سمت خود کناره گیری کرده ، تاکید کرد از ابتدا تصمیم داشت پس از پایان این رقابت ها از مربیگری برزیل استعفا کند.
دونگا اظهار داشت: بی هیچ شک و تردیدی، من مربی برزیل هستم و مسئولیت اصلی باخت به گردن من است. وقتی من کارم را با برزیل در سال 2006 آغاز می کردم همه می دانستند که برای چهار سال اینجا هستم؛ اما این شکست غم انگیز و مشکل است. چراکه هیچکس آماده باختن نبود.
دونگا تیم فوتبال برزیل را به عنوان قهرمانی کوپا آمه ریکا و جام کنفدراسیون ها رسانده بود.
|
ابریشم |
07-03-2010 01:29 PM |
گوارديولا: اسپانيا بهتر از بارسلونا بازي ميكند
سرمربي بارسلونا اسپانيا گفت: تيم دلبوسكه بهتر از تيم من بازي ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، جوزپه گوارديولا سرمربي بارسلونا گفت: بسياري بر اين باورند كه اسپانيا از بازي بارسلونا تقليد ميكند در حالي كه هرگز اينگونه نيست و من براي استقلال شخصيتي دلبوسكه ارزش زيادي قايلم.
وي افزود: نكات زيادي را از نحوه بازي تيم ملي اسپانيا آموختهام كه اگر قرار شد با بارسلونا باشم و در كنار اين تيم بمانم حتما اين نكات را به كار خواهم بست.
گوارديولا عنوان كرد: خط مياني اسپانيا در ارائه بازي خوب و زيبا دست به زيادهروي ميزند و اين براي من بسيار جالب است. آنها گاهي آنقدر زيبا بازي ميكنند كه من به عنوان يك اسپانيايي ناراحت ميشوم و لحظه شماري ميكنم تا زودتر گل بزنند و دست از بازي زيبا بردارند.
|
ابریشم |
07-03-2010 01:29 PM |
بالاک: آلمان به راحتي آرژانتين را شکست مي دهد
"ميشاييل بالاک" کاپيتان مصدوم تيم ملي فوتبال آلمان پيش بيني کرده است که اين تيم، آرژانتين را در ديدار يک چهارم نهايي جام جهاني 2010 با نتيجه 3 بر 1 شکست خواهد داد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009868.jpg
اين هافبک 33 ساله که در فينال جام حذفي باشگاه هاي انگليس از ناحيه قوزک پا آسيب ديد و جام جهاني را از دست دادبيني کرده است که اين تيم، آرژانتين را در ديدار يک چهارم نهايي جام جهاني 2010 با نتيجه 3 بر 1 شکست خواهد داد.
او پس از تماشاي تمرينات روز جمعه تيم آلمان که متوسط سني بازيکنانش زير 25 سال است، گفت: هيچ توصيه اي به آنها ندارم. همه چيز واقعا خوب است. کاري که آنها تاکنون انجام داده اند، فوق العاده بوده است.
تيم آلمان تحت مربيگري "يوآخيم لاو" پيش از اين در مرحله گروهي استراليا را 4 بر 0 شکست داد و در دور دوم هم توانست شاگردان "فابيو کاپلو" در تيم انگليس را با نتيجه 4 بر 1 از پيش رو بردارد.
آلمان در صورتي که بتواند آرژانتين را شکست دهد بايد در نيمه نهايي به مصاف برنده بازي اسپانيا - پاراگوئه برود.
بالاک تا قبل از اين بازي، در کنار بازيکنان خواهند ماند.
از سوي ديگر "آنگلا مرکل" صدراعظم آلمان هم اعلام کرده است براي تماشاي اين مسابقه به ورزشگاه مي رود.
|
ابریشم |
07-03-2010 01:30 PM |
من نسخه ۲۰۱۰دست خدا هستم
لوييس سوآرز مهاجم تيم ملي فوتبال اروگوئه كه با خطاي دست عمدي مانع از ورود توپ به دروازه تيمش در لحظات پاياني وقت اضافه بازي با غنا شد، ادعا كرد حركت او نسخه ۲۰۱۰دست خدا بود.
خبرگزاري فرانسه روز شنبه نوشت:
سوآرز بعد از اين خطا از سوي داور پرتغالي بازي كارت قرمز دريافت و اخراج شد.
اين خطا يك ضربه پنالتي براي غنا در پي داشت، اما شوت آساموآ جيان زننده اين ضربه به تير دروازه اروگوئه برخورد و به بيرون رفت.
اين بازي در نهايت به ضربات پنالتي كشيده شد و تيم غنا با نتيجه ۴بر ۲ شكست خورد.
سوآرز گفت: اين آخرين شانس ما در جام جهاني بود. چاره ديگري نداشتم. حالا من هم دست خدا دارم.
واژه دست خدا از زماني شهرت پيدا كرد كه ديه گو مارادونا با دست در يك چهارم نهايي جام جهاني ۱۹۸۶به انگليس گل زد و منجر به صعود آرژانتين به نيمه نهايي شد، اما او سالها بعد به خطاي خود اعتراف كرد و آن را گل دست خدا ناميد.
سوآرز افزود: اين كار را كردم تا هم تيمي هايم بتوانند در ضربات پنالتي ببرند. وقتي ديدم جيان پنالتي را خراب كرد، خيلي خوشحال شدم.
اوسكار تابارز سرمربي تيم اروگوئه نيز ضن دفاع از سوآرز كه اين تيم را بعد از ۴۰سال راهي نيمه نهايي جام جهاني كرد، گفت: حركت او غير ارادي بود. او تاوان عمل خود را داد و در نيمه نهايي نميتواند بازي كند.
او نميدانست كه غنا ضربه پنالتي را از دست خواهد داد. اين حرف كه ما براي رسيدن به پيروزي تقلب كرديم، منصفانه نيست.
اروگوئه اكنون بايد سه شنبه هفته جاري در نيمه نهايي جام جهاني ۲۰۱۰در كيپ تاون به مصاف هلند برود.
|
ابریشم |
07-03-2010 01:30 PM |
كاناوارو: دوست دارم اسپانيا قهرمان شود
مدافع تيم ملي فوتبال ايتاليا گفت: بيصبرانه در انتظار پيروزي اسپانيا هستم و دوست دارم آنها قهرمان شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فابيو كاناوارو عنوان كرد: اسپانيا بسيار زيبا بازي ميكند. به غير از اسپانيا و آلمان، هيچ بازي زيبايي از ساير تيمها مشاهده نكردهام.
وي افزود: ايتاليا ناكام بود؛ اما اميدوارم اسپانيا خوب نتيجه بگيرد تا فوتبال همچنان در اختيار صاحبان آن باشد و مجددا شاهد پديده در جام جهاني نباشيم.
كاناوارو اظهار داشت: در ابوظبي روزهاي خوبي را پيش بيني ميكنم. اطمينان دارم در آينده درخشش خيره كنندهاي در سطح باشگاهي خواهم داشت.
|
ابریشم |
07-03-2010 01:31 PM |
سرمربي تيم پاراگوئه:برابراسپانيا بايد فضاي بيشتري براي گل زني داشته باشيم
سرمربي تيم ملي فوتبال پاراگوئه با بيان اينکه در اين دوره از رقابت ها تيم ما نتوانسته گل هاي زيادي را به ثمر برساند، گفت: در بازي برابر اسپانيا بايد فضاي بيشتري براي گلزني داشته و به بهترين شکل ممکن از آن استفاده کنيم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00014290.jpg
جراردو مارتينو افزود: نبايد تمام تقصيرات را به گردن مهاجمان بيندازيم. شايد دليل گل نزدن اين مهاجمان نرسيدن سريع توپ به آن ها باشد.
وي اظهار داشت: اميدوارم حريف بعدي ما (اسپانيا) امکان ارائه بازي متفاوت را به ما بدهد و روش بازي را به ما تحميل نکند.
مهاجم تيم ملي پاراگوئه نيز در اين باره گفت: نبايد نوک تيز انتقادها را متوجه يک نفر کرد، تيم پاراگوئه از يک نفر تشکيل نشده و تمام بازيکنان و اعضاي تيم در اين مشکل سهيم هستند.
لوکاس باريوس افزود: آنچه براي ما اهميت دارد حضور تيم پاراگوئه به مرحله يک چهارم نهايي است که اين امر براي اولين بار در تاريخ فوتبال اين کشور رقم مي خورد.
تيم پاراگوئه در حالي به مصاف تيم اسپانيا مي رود که تنها 3 گل در 4 بازي اين دوره از رقابت ها در کارنامه خود دارد و هيچ کدام از اين گل ها را مهاجمان معروف اين تيم همچون روکه سانتا کروز، لوکاس باريوس و نلسون والدز به ثمر نرسانده اند.
گفتني است، تيم ملي فوتبال پاراگوئه در مرحله يک چهارم نهايي مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي ساعت 23 امشب برابر اسپانيا، ديگر تيم راه يافته به اين مرحله، به ميدان مي رود
|
ابریشم |
07-03-2010 01:31 PM |
روبينيو:دو گل "احمقانه" زحماتمان را بر باد داد
ستاره تيم ملي برزيل عدم تمركز در نيمه دوم و دريافت دو گل "احمقانه" را عامل شكست اين تيم مقابل هلند دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روبينيو در ديدار مقابل هلند يكي از ستاره هاي تيمش بود و تك گل سلسائو را هم به ثمر رساند. اما در پايان اين هلندي ها بودند كه راهي مرحله نيمه نهايي شدند.
روبينيو در پايان مسابقه در گفتوگو با خبرنگاران عنوان كرد: نيمه اول واقعا عالي بوديم، اما دو گل احمقانه تمام زحماتمان را بر باد داد. در نيمه اول گمان مي كرديم كه مي توانيم با اختلاف زياد هلند را شكست دهيم، اما در نيمه دوم تمركز خود را از دست داديم و دو گل به بدترين شكل ممكن دريافت كرديم.
روبينيو در ادامه افزود: زماني كه از حريف پيش بوديم بايد بازي را كنترل مي كرديم، اما رو به بازي احساسي آورديم و اين بزرگ ترين اشتباه ما بود. هلند هم به خوبي از فرصتهايش استفاده كرد و نتيجه اين شد كه اكنون شما بر اسكوربورد ميبينيد.
مهاجم تيم منچستر يونايتد در پايان گفت: براي فتح جام به آفريقاي جنوبي آمده بوديم، اما اكنون بايد دست خالي به كشورمان بازگرديم و با شرمندگي در چشم مردم نگاه كنيم
|
ابریشم |
07-03-2010 01:42 PM |
همگام با جامجهاني2010- آفريقايجنوبي/
حذف شاگردان دونگا و خوشحالي تجار برزيل
خبرگزاري فارس: صاحبان برخي مشاغل در برزيل از باخت و حذف تيم كشورش خرسند شدند.
http://media.farsnews.com/Media/8904...2/A0872526.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اوگلبو، در مدتي كه تيم ملي اين كشور در آفريقايجنوبي حضور داشت و بازيهاي خود را زير نظر كارلوس دونگا تيم انجام مي داد، بسياري از مشاغل از جمله صاحبان فروشگاهها، به علت هجوم كمسابقه علاقمندان به منازل و خالي شدن مراكز، از ضرر مالي اظهار ناراحتي كردند.
براساس گزارش اين نشريه، ميزان ضرر اقتصادي ناشي از اين امر در سراسر كشور بالغ بر 55 ميليون دلار تخمين زده شده است.
تيم برزيل عصر روز گذشته در جدال با هلند 2 بر يك بازنده شد تا مردم اين كشور آمريكاي جنوبي از ناكامي تيم محبوب خويش سرخورده شده؛ ولي امور اقتصادي شكل عادي خود را به تدريج پيدا كند.
|
اکنون ساعت 07:56 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |
|