یا ابلفضل !
خدا به دادمون برسه که تازه اومده سر حال! کیجا رحم هاکن اسا :d |
خجالت نمیکشین بچه هااااااا دههه http://www.ir-tci.org/forum/images/s...20%2823%29.gif |
نقل قول:
اوا این شکلکای جلف چیه میذاری !مرافه اوا استغفرلا ! بچه بد {B Adabi} شبت آروم عزیزم :53::53: |
بچه ها یه چند وقت پیش کتاب الکترونیکی انسان در جستجوی معنا دکتر ویکتور فرانکل تو موبایلم میخوندم... |
بنویس ...
بنویس مینا ............ من که عاچق مطالعه م سر حوصله حتما می خونمش :53::53: |
|
چه شانسی آوردیم این جا بهمون گیر نمیدن با این حرکات موزون;) |
اره ..شکوفه جون، خوبی حالا :d
خیلی خسته م:37::37:.... یکی بهم بگه واجبه پست بزنی...مرافه دلم میخواد مرافه دلم تنگ شدهههه {قیژه} |
سلام خوبین
چند روزه نبودم چقد دلم تنگیده بود برا اینجا مینا غزل شکوفه خوبین ااااااااااا این چه سوالی بود معلومه که خوبین ممینا کتابو بزار تو سایت تادانلودکنیم راستی منم نخودی سه تفنگدار هستم :d |
سلاااااااااااااام به تفنگداران عسیسم {شیت شدن}
مینای خابالو , شکوفه ی فرا اکتیو و ترنم دلتنگم چطوره ؟ آره مینا شکلک می ره خط بعدی .. تازه اگه پیش نمایش رو بزنی هم یه خط پایین تر از این میره ! شکوفه جون اگه اینجام بخوان گیر بدن که دیگه ....!! ترنم من خاشعانه فروتنانه مهربانه دلرحمانه (:d) استعفا میدم ! تو بشو جز این تفنگ دارا که منو دیوونه کردن ! :65: مینا این کتاب و بذار مام دانلوودش کنیم خوب ! |
اکنون ساعت 10:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |