کلا روزهای پر مشغله میگذرونم... |
وای مینایی اینطوری خسته نباش دل مهبا میگیره
منم تازگی همه چی از سیستمم پرید باز دوباره شروع کردم حتما خانوم مربی امتحانت خوب میشه |
سلام |
سلام به همه دوستان
احوال تک تک دوستان اقا مهدی غزل بانو مینا خانوم شکوجان ومهبای عزیز همه که مطمئنا خوبن ;) حالا تازه واردامون چطوره :) نماز وروزه هاتونم قبول حق دوستان التماس دعاااا |
سلامی به گرمی هوای اینجا :d میگن 53 ولی مطمئن باشید 60 به بالاست |
سلام بچه ها.... |
سلااااااااااااااااام به همه ... (اسم نمی برم ریا نشه :d)
به به مینا خانووووووووووم !! چه عجبـــــــــــــــــــ_باوش آخ جون هاردشو درست کردددددددددددد مینا من الان شیطونیم گرفته .. امروز کلی زیر بارون رقصیدم سرحال ِ سرحالم الان مامان گف یا من یا بارون ! سرما بخوری دکتر نمی برمت :d من هم مث همه ی بچه های بی وفا بیخیال مامان شدمو عخشمو انتخاب کردم :d.با دامن چین چینم رفتم زیر بارون {شیت شدن} شمال 10 درجه کاهش دما داشته این روزا همش بارون بارون بارون ( ♥) دیشب پابه پای بارون تا خود صب بیدار بودم.. داشتم به صداش گوش می دادم .. واقعا آرومم میکنه ه ه ه ه ه بس که خاطرشو میخوام :d جای همتون خالی . مخصوصا عخش خودم .. مینا {جشن پتو} |
غزل _:2: |
دوستم بهم میگه شمالی ِ دریا / بارون ندیده :d
همه فک میکنن بارون و دریا برا ما شمالیا عادی شده ولی من هر لحظه با اینا احساس تازگی می کنم و جوری بچگی می کنم که انگار واقعا اولین باره بارون و دریا رو می بینم غصه نخور مینایی . ایشالا زود ِ زود بیای اینجا... قول میدم خودم ازت پذیرایی کنم توپ ! تازشم من که شب کویرو خیلی دوست دارم می دونستی سهراب که عاشق نقاشی بود هر وقت میومد شمال خونه ی خواهرش فقط می نوشت ؟ آخه آسمون ابری اینجا زیبایی شب کویرشو براش نداشت {پپوله} گفتی رقص . یادمه قبلنا هر روز غروب تاپ و دامن کوتاه می پوشیدم و آهنگای مورد علاقه مو میذاشتم می رقصیدم قدیما ......... هوووووووووووووم یادش بخیر |
دختره ............... :21: حقته بهت یه چیزی بگم{داش مشتی} |
اکنون ساعت 09:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |