مثل كبريت كشيدن در باد ديدنت دشوار است ! من كه به معجزه عشق ايمان دارم . مي كشم آخرين دانه كبريتم را در باد. هر چه بادا باد |
تو خواب های تازه می بینی من از ارتفاع چشمانت به عمق دلتنگی پرت میشوم این فاصله راتنها ادامه ی نگاه تو پر می گند |
بچه بودم هر شب دعا میکردم که خدا یک دوچرخه به من بدهد. بعد فهمیدم که اینطوری فایده ندارد. پس یک دوچرخه دزدیدم و دعا کردم که خدا مرا ببخشد |
گر کسی را نداشتی که به او بیندیشی به آسمان بیندیش ، چون در آسمان کسی هست که به تو می اندیشد |
من در يک جمله ! : من نه عاشق بودم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من خودم بودم و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزید و خدا می داند سادگی از ته دلبستگی ام پیدا بود من نه عاشق بودم و نه آلوده به افکار پلید من به دنبال نگاهی بودم که مرا از پس دیوانگی ام میفهمید |
چه غم انگیز است که وقتی چشمه ای سرد وزلال در برابرت می جوشد,می خواندومی نالد, تو تشنه ی آتش باشی و نه آب; چشمه که خشکید... تو تشنه ی آب گردی و نه تشنه ی آتش!! دکترشریعتی |
خداواندا تقدیرم را زیبا بنویس كمك كن انچه تو زود میخواهی من دیر نخواهم و انچه و دیر میخواهی من زود نخواهم ... دكتر علی شریعتی |
زندگی را نفسی ارزش غم خوزدن نیست ,,من دلم تنگ است ,,بی خیالی سپر هر درد است ..باز هم می خندم آنقدر می خندم که غم از رو برود |
می نویسم دیدار تو اگر بی من و دلتنگ منی یک به یک فاصله ها را از میان بردار |
مردن هرگز به سختی فراموش کردن یک بودن نیست. بیایید یکدیگر را فراموش نکنیم |
اکنون ساعت 06:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |