سلام بر همگی:53:
امیدوارم که همه تون حالتون خوبه خوب باشه و نماز و روزه هانون قبول باشه{پپوله} و به قول شکوفه جون روزه شما رو نگرفته باشه:d مینایی دیگه از این شکلک_:2: دل بکن من دوسش ندالم _:2:_:2: اینطورری اون انرژی که قبلا ازت می گرفتم نمی گیرم میرم ازت شکایت میکنم :d که مینایی بهم انرژی کاذب داده و باعث اختلال در روح و روانم شده:d غزل هم همه اش در حال رقصه و برا خودش کلی خوش میگذرونه {شیت شدن} اونم به علت استفاده از این کلمات می برن زندان ولی میگیم بندازنتون توی یک سلول تا با خیال راحت با هم حرف بزنینن تو از کویر بگو و اون هم از دریا بگه من هم میام ملاقاتتون و از کوهستان میگم{جشن پتو} ولی غزل بانو من هر بار میام اینجا و حرفای ترا می خونم تا چند روز تو رویام :) |
سلام به همه خوبید
روزه هاتون قبول باشه البته به همراه نمازاتون ما که امسال زیاد دور و برمون ادم روزه نمیبینیم اله اعلم چرا;) کسی نمیدونه ملت چرا ناراحتند از ساخت این ساعت در مکه؟؟؟؟ |
ساخت بزرگترين ساعت جهان بر فراز خانه كعبه در مكه، در حالي پايان يافت كه اشراف آن به همراه برج*هاي آسمان**خراش ماسوني بر حرم شريف از همان آغاز با اعتراضات زائران همراه بوده است.
به گزارش سرویس فرهنگ و هنر جهان به نقل از مونیتوریگ فارس،شبكه تلويوني بي*بي*سي عربي امروز يكشنبه از پايان عمليات ساخت و آغاز به كار رسمي بزرگترين ساعت جهان در مكه مكرمه همزمان با اجراي مراسم حج خبر داد. http://www.jahannews.com/images/docs...00144330-3.jpg اين ساعت كه از اين پس با ابعاد 43 در 33 متر، بزرگترين ساعت جهان به شمار مي*رود، در بالاي برجي قرار گرفته است كه به گفته بي*بي*سي با حدود 600متر ارتفاع پس از برج بزرگ «خليفه» دبي، دومين برج جهان محسوب مي*شود. هر چند ساخت اين برج كه در كنار 6 برج ديگر مشرف بر مسجدالحرام از همان آغاز با اعتراضاتي مواجه بوده است و معترضان معتقد بودند كه ساخت اين آسمانخراشها در اين مكان غير شرعي است؛ اما آنچه در اين ميان مسئله*ساز شده، ساعت بزرگ مكه است كه حرف و حديث*هاي بسياري در رابطه با آن مطرح است. عده*اي معتقدند كه اساساً وجود چنين ساعتي در اين ارتفاع بلند و در چنين مكاني ابهت مسجدالحرام و حرم شريف را تحت تاثير قرار داده و بر اساس آموزه*هاي سنت نبوي غير شرعي است. عده*اي ديگر نيز معتقد به شباهت آشكار اين ساعت به نمادهاي و بناهاي فراماسوني هستند. هر چند برخي كارشناسان نيز معتقد كه برج*هاي اطراف اين ساعت نيز آميخته با نمادهاي فراماسونري است. گفته مي*شود اين 2 برج به نام*هاي «كار لرد فاستر» معمار و ماسون نامدار و «مجتمع بن لادن» موسوم هستند. حجاج بيت*الله الحرام امسال براي اولين بار است كه اين ساعت بزرگ را برفراز خانه كعبه مشاهده مي*كنند. اين ساعت كه در سوئيس و آلمان ساخته شده، 5مرتبه در طول شبانه روز بر حسب زمان*هاي نمازهاي پنجگانه، نورپردازي مي*كند. ساخت اين ساعت كه 6 برابر ساعت «بيگ بن» لندن، بزرگ*ترين و معروف*ترين ساعت جهان است، به خوبي يادآور ساختمان*ها و نمادهاي معماري انگليسي و غربي است و با بي*اعتنايي روحانيون وهابي سعودي همراه بوده است. گفته مي*شود هزينه ساخت اين ساعت و برج آن كه به دستور «ملك عبدالله» پادشاه عربستان ساخته شده، بيش از 3 ميليارد دلار بوده است. |
چشم مهبا جان..... |
نقل قول:
توروخدا منو دست این برادرهای امنیت اجتماعی ندین که حسابم با کرام الکاتبینه :42: نقل قول:
نقل قول:
به جون خودم تخیلی بود نذارییییییییین ببرنم :42: نقل قول:
ببرینم پس .. زود ِ زود ! :d نقل قول:
الهی قفونت برم مهباجون ... نهایت آرزوی من یه لبخند هرچند کوچیک رو لب اوناییه که دوسشون دارم :53::53: نقل قول:
یکی اعتقاد داره و میگیره یکی م نه و نمی گیره :53::53: مینا جیگیلی بیا یک بحث بیاغازیم .............. {داش مشتی} |
خانمها و اقایون... |
خوب این هم صابخونه از نوع مینا:d |
سلام قهوه خانه سنتی دیزی سفالی مخواد وقتی داری تشیف میبری کرماشان سر راه ازهمون لاله جین همدان میتانی چنتایی بخری ، کاسه شم اگه پوست هندوانه یا همان شامی خودمان نباشه بهتره گیانه کم، یه پیاز و یه تونگ دوغ لیلی هم بزنی به تنگش ، قول میدم مشتری فرصت سرخواراندن بشت نده عزیزه کم. :cool:
|
هی روزگار هی روزگار ما رو از خونشون انداختن بیرون بعضی ها مرافه
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
هوا حســـــــــــــــابی خنکه بارونــــــــــــــــــــــم میاد هر روز صابخونه ی مهمون نوازی هم داره :5: |
اکنون ساعت 10:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |