![]() |
|
|
با اینکه همیشه از آلمان متنفر بودم از این تیم بدم میومد ولی این تیم تیم خوبیه و میشه دوسش داشت!
واقعا آرژانتین له شد و حالا بیاین بگین قهرمان میشیم! دفاع و دروازبان آرژانتین فاجعه بود کلا حرفی واسه گفتن نداشتن که هرچند گل زود هنگام آلمان تو این اتفاق خیلی موثر بود ************************************************************ **** امید 30 من و شکوفه خانم 27 الهام خانم 25 بهنام 15 امیر 12 مرد تنهای شب و شروین 11 تینا خانم 4 اردشیر 2 فافا1 ********************************************************* اسپانیا در بازی ای که ضعیف تر از حد انتظار ظاهر شد برد و به جمع 4 تیم نهایی پیوست هرچند باز هم اشتباهات داوری تاثیر خودشو در برد یه تیم که اینبار اسپانیا بود گذاشت انگار این توپ به جای ضربه زدنبه کر بازیکنها به داورها ضربه زد و اونها نمی تونن قضاوت کنن گل پاراگوئه درست بود و نمی دونم چرا آفساید گرفتن صحنه پنالتی پاراگوئه رو هم باید تکرار می کرد حیفه تیمها با اشتباهات داوری از جام کنار برن ولی دارن میرن مسی هم بدون گل زده و حرکتی خاصی با جام وداع کرد |
اسپانيا برد و البته حقش هم بود ببره و بالاخره برا اولين بار رفت جز 4تا تيم
ولي داورا خوب دارن به اسپانيا فاز ميدن بازي با پرتغال گل آفسايد ويا قبول شد اينجا هم گل سالم پاراگوئه مردود اعلام شد البته اين بازي داور يه پنالتي ديگه به نفع اسپانيا نگرفت حالا بازي اسپانيا-آلمان چه بازي اي بشه، آيا آلمان مي تونه انتقام يورو 2008 رو بگيره؟ اسپانيا يه جورايي شكننده بازي مي كنه و به نظر ميرسه اين كار شدنيه |
فک می کنم اسپانیا اون بازی رو ببره
ولی امید جون فک کنم یه بار سال 1954 اسپانیا رفت تو 4 تا و چهارم شده البت فک می کنم!!! |
|
|
|
|
|
اکنون ساعت 09:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |