نقل قول:
1. تنهایی _ دوست دارم برم یه جای دور .. خیلی خیلی دور .. و تک و تنها , با دوچرخه م 2. دو تایی _ با کسی که دوستش دارم (لزوما نباید مرد باشه !) 3. با گروه _ البته نه با هر گروهی ! با یه گروه ِ پایه و باحال که هی نق نزنن و عیب و ایراد نگیرن و خاکی باشن دوست دارم مسافرتمپائیزه یا زمستونه باشه (چون دختر دل سرمام . دی ماه {پپوله}) چه تنهایی چه با گروه دوست دارم هم باقطار برم هم دوچرخه گاهی دوست دارم یه روز باشه مسافرتم , گاهی هفته ها و ماه ها ... بیشتر ترم دوست دارم جاهای عجیب غریب و یا آرامبخش برم ... {شیت شدن} |
راستش بچه ها دوس ندارم ناراحتت تون کنم...ولی دیگه نمیتونم
مهدی میگی بعضی وقتا باید لبخند بزنی بخاطر عزیزانت ..من خیلی وقته این کارو کردم... واسه همین خسته م مثل شکوفه که میگه نمیتونه نقش بازی کنه من میخوام خودم باشم نمیتونم دیگه بیام اینجا عکس بغل و بوس بزارم نمیتونم دختر خوبه سایت باشم مینا گوش حرف کن خونه باشم خسته م از اینا از ادمایی که مینا خوشحال و خوب میخوان از اینکه اگه یه روزی باهشون خندیدی حالا باهات قطع رابطه میکنن چون مینایی نیستی که اونا میخوان نه من مینایی نمیشم که شما بخوایین من خودمم من قرار نست طرز فکرمو و رفتارم بخاطر هیچکس عوض کنم من غیر انعطاف پذیر نیستم ولی خودمم به کسی اسیب نمیرسونم ولی حقمو زیر پاشون میزارن با تمام وجودشون له ت میکنن.. خیلی واسه زندگیم جنگیدم...بار غصه خیلی ها را به دوش کشیدم هزار بار این نوشته اتاقمو خوندم که گفت نمیتوانی کسی وادار کنید عاشقتان باشد نه من نمیخوام کسی وادار کنم کسی عاشقم باشه خدایا من انتخاب نکردم ..من انتخاب نکردم هستی مو ولی انتخاب نیستی منو بهم بده خسته م ..از کتاب هایی که خوندم..از گروه درمانی ..از مشاوره های فردی از فکر کردن به ارشد از فکر کردن به کار دیشب چند بار از خواب پریدم خواب میدیم توی کوچه هایی بودم که خرابه وار بودن..و فقط فرار میکردم.. هیچکس نبود کمکم کنه..هیچ جای امنی پیدا نمیکردم..فقط با تمام نیرویی که داشتم میدویدم.... از شک ها ..از بی اعتمادی ها ..از تحقیر شدن ها ..از نا عدالتی ها ..از بی کسی ها ..خسته م دلم نمیخواد کسی دلش برام بسوزه...بعضی ها میان یه زنگ کوچک میزنن ..بعد میگن چطوری...تا میایی یه کم درد و دل کنی میگن ..خوب خوب نپرسین حال منو..شمایی که نمیخوان بدونی... تماس نگیرین..منت سرم نزارین نگین فلان کار رو واست کردیم من هیچی از هیچکس نمیخوام من حتی از پدر و مادرمم توقعی ندارم من خودم با دست های خودم ساختم زندگیمو خودم درس خوندم رفتم دانشگاه خودم کار پیدا کردم خودم برای ارشد برنامه ریختم پول واسم هیچ ارزشی نداره..محبت واژه غریبی واسم هست من فقط ارامش و امنیت میخواستم من حق هیچکسی زیر پا نزاشتم بی احترامی نکردم..اروم صحبت کردم..ولی سرم داد زدن گفتن هر کار دلت میخاد کردی هرکار از نظر اونا مثلا رفتن برای امتحان ازاد به تنهایی خسته م..هیچکس نمیخوام تغییر بدم من پیغمبر نیستم..مشاور هم نیستم... من یه مینام..که غم داره..ناراحته ..و تنها همین |
مینای عزیز ناراحت نباش . خوابی که دیدی تعبیر خوبی دار ه . فرار کردن توی خواب تعبیرش موفقیت و پیروزیه . پس اصلا نگران نباشه همه چی با فتح و پیروزی تو به امید خدا درست میشه . این حالتهایی که میگی برای خیلی از ما ها هم اتفاق افتاده و می افته خیلی طبیعیه . یه موقعه هایی آدم از خودش هم خسته میشه تا چه برسه به دیگران . یه موقعه هایی آدم دلش میخواد تنها باشه ؛ فقط و فقط با خودش و برای خودش باشه و این خیلی طبیعیه عزیزم . برات بهترین ها رو آروز میکنم :):53:
|
دوستان سلام و وقت بخیر
من زیاد اهل اینجااومدن نیستم ولی ایندفعه اومدیم دیگه نقل قول:
کاملا شما حق دارین هر وقت تو زندگی خسته شدین بشینید خستگی در کنید بعد خوب استراحت کنید کلی تفریح کنید دوباره برخیزید تلاش کنید و حتی جلو بیفتید خواب خوبیه تعبیر بنده فرار شما از دست گرفتاریهاست انشاءلله نقل قول:
شب جمعه خیرات دادم صبح جمعه پیش خواب پدرمو دیدم با لباس مجلسی شیک که اومده بود خونه ما داشت برام در مورد مسایل روز و... جامعه و زندگی حرف میزد تعبیرشو هنوز نفهمیدم |
مینای عزیزم همه ی حرفاتو خوندم و ترجیح می دم فقط سکوت کنم
گاهی آدما تنها باید بگن که خالی شن از زمان ارسال پستت هم یکی دو روز گذشته فک کنم الان سرحال تر و بهتری http://www.qalamro.com/upload/smilie/%2814%29/1219.gifhttp://www.qalamro.com/upload/smilie...%281157%29.gif . . . ها مینا بیا ببین یکی دو روز پی سی نبودیم ببین اینجا چجوری خوابیده :p دریغ از های و هویی فریادی چیزی ! هی وای من :d http://www.qalamro.com/upload/smilie.../%28107%29.gif |
نقل قول:
|
مینا جون پستت را خوندم دلم گرفت.گاهی اوقات پیش میاد ادم تو زندگی دلگرفته و افسرده میشه این یک دورانی داره که باید طی بشه و هیچ کس هم جز خودت نمیتونی به خودت کمک کنی باید یکم حال و احوالت را عوض کنی.بهت یشنهاد میکنم اگر شبها بعد از افطار حوصله داری یکم بری بیرون پیاده روی هم هوا خوبه هم قدم زدن حال و احوالت را عوض میکنه حال چرا گفتم بعد از افطار چون اگر زیاد خوردی غذات هضم بشه هم اگر روزه میگیری تشنه گی اذیتت نمیکنه.خلاصه این توصیه من بود.ولی موثره باور کن جدی میگم من خودم هفته پیش 2-3 روزی بد جوری دلم گرفته بود تا این که نشستم یک دل سیر گریه کردم تا سبک بشم بعد دیدم باز هم فایده نداره تا این که ساعت 10 شب با شوهرم زدیم بیرون برای پیاده روی ساعت 12 اومدیم خونه ولی کلی حالم بهتر شده بود رفتیم جات خالی بستنی و گردو تازه هم خوردیم.خلاصه عزیزم خودت به داد دل خودت برس .
منتظرم که بیایی و بگی حالت خوب شده.... |
خوب اول سلام ب همه:53: |
مینا گفتنیا رو گفتن بچه ها
برا همه تو زندگی هست اینایی که گفتی یکی کمه یکی زیاد :) منم مثل هم دوستان فقط سکوت سکوت سکوت :53: |
من می خوام درد دل کنم الان.
یعنی چی که هارد خش برداشته؟! مگه سی دیه؟ اصلا هاردِ لعنتی که اون توئه چه جوری خش برداشته؟! چرا این اتفاق نادر باید برایِ هاردِ من بیفته؟ مهندس سخت افزارِ هست اینجا؟ همچین چیزی ممکنه؟ ... بغض |
اکنون ساعت 07:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |