آخی عزیزم
تاحالا نشنیدم هاردم خش برداره یه بار پسرعمه م روپوش مدرسه ی داداشش رو که می خواست بره پیش دبستانی برداشت اونم جیغ کشید نیماااااااااااااااااا دست نزن خش می گیره :d |
نقل قول:
گر هنگام كار كردن هارد برق نوسان كنه يا سيستم تكان بخوره قلم يا ژايه خواندن مطالب هارد به سطح ديسك سخت برخورد كرده و سكتور خراب درست ميكنه با نرم افزارهايي ميشه بد سكتور ها رو رفع و رجوع كرد نميشه تعمير كرد ولي ميشه دورش رو قرنطينه كرد البته هاردهاي فعلي خيلي به ندرت دچار اين سانحه ميشن |
نقل قول:
نقل قول:
اینکه خش برداشته کاملا یه مفهوم فیزیکی و سخت افزاریه و با بد سکتور تفاوت داره بد سکتور یه مفهوم نرم افزاریه خود دیسک و هارد صدمه فیزیکی نمیبینه دقیقا مثل یک سی دی که در فرایند رایت کردن بسوزه با یک سی دی که روش با چنگال فشار وارد کنی و خط بندازی یه سی دی سوخته ابدا از نظر فیزیکی عیبی پیدا نکرده بنابراین وقتی امیر جان میگه با نرم افزار میشه بد سکتور رو رفع کرد یعنی انتظار نداریم نرم افزار بره یه خش خوردگی فیزیکی رو صاف و صوف:21: کنه . همونطور که قبلا عرض کردم بهتون تا یک متخصص هارد شما رو نبینه چیزی نمیشه گفت حتما به متخصص نشون بدین خصوصا که ممکنه تشخیص اینکه دیسک خش برداشته باشه اشتباه انجام شده باشه . |
|
نقل قول:
ینی از اینکه اینجام خوشحالی ؟ به قول خودت بوج بوج http://www.qalamro.com/upload/smilie/%2814%29/1219.gifاسمت را که در پی سی دیدیم کلی ذوقیده شدیم با سر و کله پریدیم توو سایت :d صب یکم دلگیر بود ولی ظهر دوستم اومد خونمون نشستیم کلی خندیدم با هم الان خیلی سرحالم {شیت شدن} من دارم میرم عصر شعر.. امروز دیگه ریکس (شما بخوانید ریسک:p)نکردم سی بار تقدیمو چک کردمو از صد نفر پرسیدم مطمئن شدم سه شنبه س :d ... خیلی حس خوبیه که یه جمع قدیمی رو بری دوباره ببینی این روزا دارم به یه شروع دوباره فک می کنمhttp://www.qalamro.com/upload/smilie...%281170%29.gif |
سلام به همه دوستان همفکری |
به سلام برادر مهدی ! :cool:
درمورد دوم منم بسیار خوشحالم .. امیدوارم مینای عزیزم بهتر تر تر تر تر تر تر تر شه _باوش یه کارگاه ادبی باید بذارم برای بچه های پی سی با این جمله بندی هاشون :p واااااااااااای اگه امروز سه شنبه نبود نفت می خوردم خودمو میکشتم :d نه اتفاقا رفتیم. خیلی هم تحویلمان گرفتند .. برایمان دست زدند تا برویم پشت تریبون شعرمان را بخوانیم :5: داشتم می رفتم یکهو دیدم وقتی راه میرم یه چیزی پشت سرم هی صدا میده برگشتم دیدم زیر کفشم مث دهن سنجد بازه :17::42: اعتماد به نفسم یهو از نوک آسمون سقوط کرد رف زیر زمین .. هول شدم ولی به روی خودم نیاورم وبه راه رفتنم ادامه دادم. رفتم جلو با اقتدار شعرمو خوندم دبیر انجمن گف یادته آخرین بار درمورد پیشرفتت ازم پرسیدی ؟ از اولین روزی که دیدمت تا حالا 70 درصد پیشرفت داشتی ..{شیت شدن} منم کلی ذوق مرگ شدم. آخرشم که داشتم با عرفان می رفتم رو کرد به عرفان گف: یکاری کن این بازم بیاد اینجا {شیت شدن} از تعریف الکی خوشم نمیاد . اصلا ! چون توی انجمنای شمال بدترین نقدا میشه و با هم رودروایسی ندارن اصلا می دونم تعریفشونم الکی نیست. برا همین ذوق مرگ شدم :d یک روزم بعد مدت ها آدم میره انجمن شعر شهرش کلی هم تحویلش بگیرن و اینجوری توو ذوقش زده شه :d هـــــــــــی .. خدا برا مسیحی جماعت نیاره :d |
سلام بر همگی :53:
من با یه عالمه خوشحالی اومدم {شیت شدن} خوشحالی اولم برای مینا جیگیلی که حالش بهتر شده و قراره خیلی خیلی .......... خیلی خیلی خیلی بهتر بشه {جشن پتو} و اینکه امپراطور و اسقف اعظم اومدن اینجا هم خیلی خوشحالم با خودم گفتم حتما اتفاق مهمی افتاده که اومدن :rolleyes::eek::p خوشحالی دیگه هم اینکه منم از تکرار مکررات گریزانم و خوشحالم که همه گفته ها گفته شده;) و خوشحالم که به غزل بانو حالا جدا از قضیه کفش هاش خوش گذشته {پپوله} و همینطوری به خاطر پیشرفت 70 درصدیش خیلی خوبه :53: بعد هم زیاد لازم نیست بر طبق یه جمله بندی خاص اینجا مطلب بنویسیم کیفش به همین طرز نوشتنشه :) |
سلام بر همه دوستان همفکری :53: |
سلام
بازم سلام:) مینا خوشحالم که اروم شدی ;) غزل موفقیت تو تبریک میگم فت و فراوان :53: مهبا خوشحالم که خوشحالی :) اقا مهدی خسته نباشی به خاطر هفته پر کارت اما چقد خوابیدی :d فک کنم بیشتر از خوابیدن خسته ای :d |
اکنون ساعت 09:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |