وقتی که خانه نیستم کلید را دم پله اول زیر همان گلدان سفال همیشگی گذاشتم رویایت اگر آمد پشت در نمی ماند
|
الهی....من اگر بد کنم تو را بنده های خوب فراوان است.اما اگر تو مدارا نکنی ,مرا خدای دیگر کجاست ؟؟؟؟؟؟ |
وقتي واقعيت ها , آدم را فريب بدهند چه کار مي شود کرد ؟ روزگاريست که حقيقت هم لباسي از دروغ بر تن کرده است و راست راست توي خيابان راه مي رود عشق نشسته است کنار خيابان , کلاهي کشيده بر سر و دارد گدايي مي کند و مرگ , در قالب دخترکي زيبا , گلهاي رز زرد مي فروشد |
آرزوهاتو یه جا یاداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که امروز داری دیروز آرزوشو کردی
|
گر صخره و سنگ در مسير رودخانه زندگی نباشدصدای آب هرگز زيبا نخواهد شد
|
چه فرق می کند در ابتدای راه باشم یا در انتهای راه، وقتی به تو ختم نمی شود |
وقتی عقیده ، عقده خواند میشود وقتی نور ماه درآب مهتاب تلقی میشود وقتی متانت زمین زیر برف جهالت یخ میزند آنجاست که نان از یتیم خانه میدزدیم و میفهمیم دزد اشتباه چاپی درد است |
تو را به دادگاه خواهند کشيد شايد به حبس ابد محکوم شوي جزييات جنايتت معلوم نيست، اما اثر انگشتت را روي قلبي شکسته يافته اند |
فرشتگان روزی از خدا پرسیدند : بار خدایا تو که بشر را اینقدر دوست داری غم را چرا آفریدی؟ خداوند گفت:غم را بخاطر خودم آفریدم چون این مخلوق من که خوب می شناسمش تا غمگین نباشد به یاد خالق نمی اف |
زندگي مثل بازي شطرنج ميمونه وقتي كه بلد نيستي همه مي خوان يادت بدن ولي وقتي ياد مي گيري همه مي خوان شكستت بدن |
اکنون ساعت 06:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |