![]() |
نقل قول:
خب بچه هاي عزيزم واقعا دوريتون سخت برام اما دلم بي تابي ميكنه برم يه ناهار بزنم ...امروز كدو حلوايي با تخم مرغ و اسفناج داريم با برنج ..غذاي عالي هستش طعم قرمه سبزي ميده |
من فكر مي كنم تنها كسي كه بتونه جلوي اين زبان آريانا رو بگيره فقط دلتنگه پس دعا مي كنيم زودتر برگرده تا آريانا كمتر بتونه جولان بده :21:
|
نقل قول:
به هر حال بازم پوزش میخوام_:2: نقل قول:
|
خدايا پروردگارا اين ارياناي كوچك را با بادكنك محشور گردان چون من ميخواهم زبانش را بتركونم حال ميده رزي جون اون سوزنو بده كارش دارم:24::24::24::24:
نقل قول:
|
نقل قول:
چه جالب :24::24::24: |
تاري : يه خورده آره يعني چي برادر ؟ ميشه توضيح بدي .....
|
نقل قول:
|
چيزه تانه؟
بس ديه! به علي الانه بشه گرزو گرز كشي ا سره اسمم. ولش كنين تمام شد. تاري گيان! براگم يه خورده دس وه عصا بو در مقابل اي كه نش كه يله! |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اين تاري حرفايي كه ميزنه خودشم متوجه نيست چي ميگه ..اين بچه هنوز با دوران كودكي خودش درگير عكس آواتارشو ببين همش با موجود فضاييا سر و كار داره عكس قبليشم كه يادته .. نقل قول:
نميدوني وقتي خندرو رو لبانو شما فرزندانم ميبينم چه لذتي مي برم ...شادي شما واسه من حكم كشتي براي نوح رو داره |
نقل قول:
سلام آریانا جان ممنون :53: من افتخار آشنایی با شما رو نداشتم ولی بسیار خوشحالم که الان افتخار آشنایی با شما رو به دست اوردم :53: راستش یعنی اینقدر از من بزرگترید؟ :65::65: |
اکنون ساعت 12:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |