پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

آريانا 10-19-2009 01:49 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76533)
ممنونم آریانا
تو که خودت برای سایت حکم آب رو داری واسه ماهی:p

قربون تو ..واقعا كلامت حق ..اما واي به اون روزي كه اين آب موج خروشاني بشه و تبديل بشه به يه سونامي عظيم ..اولين كسي كه مورد خشمم قرار بگيره تاري
خب بچه هاي عزيزم واقعا دوريتون سخت برام اما دلم بي تابي ميكنه برم يه ناهار بزنم ...امروز كدو حلوايي با تخم مرغ و اسفناج داريم با برنج ..غذاي عالي هستش طعم قرمه سبزي ميده

فرگل 10-19-2009 01:55 PM

من فكر مي كنم تنها كسي كه بتونه جلوي اين زبان آريانا رو بگيره فقط دلتنگه پس دعا مي كنيم زودتر برگرده تا آريانا كمتر بتونه جولان بده :21:

رزیتا 10-19-2009 01:56 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Hiwa (پست 76534)
خويشگگم سلام
واقعا"؟
پس چرا نرفتي سراغ تاپيكه " اينجا خودتون معرفي كنين"!
از شما چه پنهان، قصد داشتم كه اسم پسرمه بجاي شايان بزارم هيوا كه نامردا نذاشتن.
ولي يه روزي اسم يكي از پسرامه ميزارم هيوا ...{B Adabi}

ببخشیدا ببخشید روم به دیوار آخه یه ذره هم شک نداشتم :pکه خانومی و الا حتما یه سری به تاپیک اینجا خودتون رو معرفی کنین میزدم:)
به هر حال بازم پوزش میخوام_:2:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 76536)
قربون تو ..واقعا كلامت حق ..اما واي به اون روزي كه اين آب موج خروشاني بشه و تبديل بشه به يه سونامي عظيم ..اولين كسي كه مورد خشمم قرار بگيره تاري
خب بچه هاي عزيزم واقعا دوريتون سخت برام اما دلم بي تابي ميكنه برم يه ناهار بزنم ...امروز كدو حلوايي با تخم مرغ و اسفناج داريم با برنج ..غذاي عالي هستش طعم قرمه سبزي ميده

میشه دستور پختشو بفرمایید:)

تاري 10-19-2009 02:08 PM

خدايا پروردگارا اين ارياناي كوچك را با بادكنك محشور گردان چون من ميخواهم زبانش را بتركونم حال ميده رزي جون اون سوزنو بده كارش دارم:24::24::24::24:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76542)
ببخشیدا ببخشید روم به دیوار آخه یه ذره هم شک نداشتم :pکه خانومی و الا حتما یه سری به تاپیک اینجا خودتون رو معرفی کنین میزدم:)
به هر حال بازم پوزش میخوام_:2:

اي خدا مردم از خنده واي هيوا جان زنا رو كه ميشناسي يه خورده اره

behnam3638 10-19-2009 02:13 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76531)
منم باید اعتراف کنم که تا همین دیروز پریروز فکر میکردم که هیوا خانومه
با عرض پوزش ویژه از جناب هیوا

چه جالب :24::24::24:

فرگل 10-19-2009 02:14 PM

تاري : يه خورده آره يعني چي برادر ؟ ميشه توضيح بدي .....

تاري 10-19-2009 02:17 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76551)

نمشه بگم اگه بگم آره يعني چيييييييييييييييييي جمعيت نسوان حاضر در فروم موهاي كلمو يكي يكي فر ميدن نه نميگم اگه خواستي يواشكي به خودت ميگم ولي واقعا رزيتا جان تو هم آره ..............:24::24::24::24::24:

Hiwa 10-19-2009 02:22 PM

چيزه تانه؟
بس ديه!
به علي الانه بشه گرزو گرز كشي ا سره اسمم. ولش كنين تمام شد.
تاري گيان!
براگم يه خورده دس وه عصا بو در مقابل اي كه نش كه يله!

آريانا 10-19-2009 02:30 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76544)
میشه دستور پختشو بفرمایید:)

رزيتا كتاب آشپزي ابن سيرين صفحه 211 كال توضيح داده ..من فقط موادشو ميدونم يك گرم اسفناج _دو قاشق غذا خوري كدو حلوايي_يك ليوان وانيل _نمك و شكر هم فراموش نشه

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 76548)
خدايا پروردگارا اين ارياناي كوچك را با بادكنك محشور گردان چون من ميخواهم زبانش را بتركونم حال ميده رزي جون اون سوزنو بده كارش دارم:24::24::24::24:

[IMG]http://*****************/2/1255971416.gif[/IMG]
نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76551)

فرگل دخملم سوالي داري از اين به بعد از خودم بكن ..من تورو به فرزند خوندگي قبول مي كنم
اين تاري حرفايي كه ميزنه خودشم متوجه نيست چي ميگه ..اين بچه هنوز با دوران كودكي خودش درگير عكس آواتارشو ببين همش با موجود فضاييا سر و كار داره عكس قبليشم كه يادته ..

نقل قول:

نوشته اصلی توسط behnam3638 (پست 76550)
چه جالب :24::24::24:

بهنام سلام گل پسر ..ايشالا هميشه خوش خنده باشي
نميدوني وقتي خندرو رو لبانو شما فرزندانم ميبينم چه لذتي مي برم
...شادي شما واسه من حكم كشتي براي نوح رو داره

behnam3638 10-19-2009 02:38 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 76564)
بهنام سلام گل پسر ..ايشالا هميشه خوش خنده باشي
نميدوني وقتي خندرو رو لبانو شما فرزندانم ميبينم چه لذتي مي برم
...شادي شما واسه من حكم كشتي براي نوح رو داره

سلام آریانا جان
ممنون :53:

من افتخار آشنایی با شما رو نداشتم ولی بسیار خوشحالم که الان افتخار آشنایی با شما رو به دست اوردم :53:

راستش یعنی اینقدر از من بزرگترید؟ :65::65:

اکنون ساعت 12:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.