![]() |
اتفاقا اونجا اونقدر جو زده شده بودم اول یادم رفت.
روز دوم گفتم حتما یادم میمونه اما بازم داشت یادم میرفت که یهو یادم افتاد. برگشتم برا همه دعا کردم. نماز زیارت هم خوندم براتون. ولی ما خودمون محتاجیم به دعای شما رزیتا خانم.:53: |
مهدی جان منطورم بچه های مازندران بود |
ای جوووووووووووووووونم:53:
سلام شکوفه جان من که از بس بخار شدم الان در حال میعانم:24:( میعان حالتی که در آن گاز به مایع تبدیل می شود) بار علمی داشت حرفم ها:d من که اینجا نمیفهمم اگه با لهجه ی خودتون حرف بزنید اما میام هر شب مهمونی امروزم برنج شمالی سفارش داده بودیم برامون رسید آخ که من عاشق بو و طعم برنج شمالم مجتبی جان زیارت قبول:) حالا شدم سنبل..... |
اختیار داری مینا جون شما عند بخاری:):53: و به قولی در حالت تصعید
تشریف داری:p(حالتی که جامد به بخار تبدیل می شود):24: |
اوههههههههههه
بابا همینجوری کم پیدایید حالا نمیخواد تصعید و معیان بشید:24: ی سر هم به تهرانی ها بزنید اونجا دوهفته است هیچ کس ی پست هم نزده. باز به مشهد البته فعلا اول راهه ولی خوب داره پیش میره. میگم ی پست بین المللی بزنید که من اونجا سکنی گزینم اینقدر این تاپیک اون تاپیک نرم:d |
چقدر حرف بخار زده شد(تو رو خدا فعلا" بخار نشيد تازه پيداتون كردم)
منظورم معرفته كه همه اعضاي پي سي دارن البته يه سري يه كوچولو بيشتر دارن:d ولي بازم ميگم بلا نسبت من ومجتبي:pشماليا بخار ندارن |
بچه هاي گل دوست من در اين لينك كلي عكس مازندران و شمال رو جمع اوري كرده . حتما نگاه بندازيد .فقط اين ادرس رو در مر.رگر خود كپي كنيد تا باز بشه . اگه الان روش كليك كنيد باز نميشه
http://www.7tir4.info/index/viewtopic.php?t=56913 شما همه رو خدا به له / گمبهكه اينجه خبر مبري هسه يا نا ؟ اي ذلبهكفنون |
دوباره سلام:)عکسات خیلی قشنگ بودن.ممنون
یه سوال چای باغ مگه یکی از روستاهای شیرگاه نیست؟یا بابل هم چای باغ داره؟ |
به به یک کاربر دیگه مازندرانی اومده تو سایت |
سلام وچون شمه حال خاره؟:53: اونجیه هوا چتیه؟وارش زنه؟ اعتماد به نفسو خوشتون میاد دو کلمه یاد گرفتم همش تکرار میکنم منم که فقط در پی غایبین هستم آقا رضا و نیلوفر نیستن کجان پس؟آقا مجتب زیارت قبول!ما که راضی به سوغاتی نبودیم چرا زحمت میکشید آخهههههههههههه:d شکوفه خانوم خواستی پذیرایی کنی زیتون بیار به هر حال ما مهمونای کم توقعی هستیم:) شوکا جون خوبی ؟خوش اومدی عزیزم:53: زبونم مو در آورد اینقدر به بچه های مازندران گفتم بیاین عضو پی سی بشین خوبه باز شوکا اومدواقعا این همشهریهاتون میعانم کردن{قاط}وچون شوکا رو تحویل بگیرین واسه من که خیلی عزیزه البته به نفع خودتونم هست از اون نخبه های آینده داره:cool: |
اکنون ساعت 07:57 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |