طوری پدر جان (آریانا)کار گر پاره وقت نمی خواین هرکی به این تاری دل ببنده کلاش پس معرکس
بایید یه فکر اساسی به حالش کرد:21::21: |
اينم يه نيمرو واسه شما حامد 95 تا بچه ها حكماشونو ميگيرن
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:I...cce1e45/18.jpg |
پس چي شد اين حكم انتصاب بچه ها آريانا اگه تو نمي توني تا دونه تو فروم هست به اون بگو
|
نقل قول:
حكم شما از امروز پيشخدمتيه يالا فعلا طي بكش تا بعد:D |
بههههههههه سلام به دوستان گراميه گل چطورين خوبين؟
چه اينجا رونق گرفته واقعا دستت همتون درد نكنه پير شين مادرررررر |
دست شما درد نكنه اين همه تنهايي اينجا رو نگه داشتم تا قهر و قهر بازي از سر همه بپره حالا اينجوري ميگي تاري . من كه پستي نخواستم اون مخصوص شما و رزيتاست خودتون با هم كنار بياين :21:
|
نقل قول:
نه قربونت ما پست نميديم خودمون هم يواش يواش رفتني هستيم مگه بخيليم بابا:cool: |
چي شد پس مثل اينكه اين آريانا داره شما رو هم با خودش مي بره . اينجا چه خبره همه آهنگ رفتن مي زنند بگيد ما هم بدونيم !
|
تاري و رزيتا به جاي دعوا سر عينك و ليزيك بياين اين قهوه خونتون رو سرو سامون بدين كه بي صاحب مونده ؟ مگه بچه اين ؟
|
يه چايي به ما ميدين؟
بقيه كجان؟ اصغر اشرف عزت شامي علي پشي حيدر ملول عيسي بريك ممد گلو كجان، كسي خبري نداره؟ |
يه فكري بايد به حال اين قهوه خونه كرد . فكر ميكنم اول بايد اختلاف بين اين تاريه و رزيتا رو حل كرد تا هر دقيقه يكيشون قهر نكنه مخصوصا اين تاري كه خيلي قهر قهرو هست صد رحمت به رزيتا كمتر قهر ميكنه بعد ادمين بياد يه سرو ساموني به اينجا بده به خدا حيفه درش تخته شه از ما گفتن از اون دوتا نشنيدن حالا خود دانيد . اينم يه چايي واسه شما هيوا خان
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:B...3feynir7cc.jpg |
قربان دست.
من كه آماده م تاري و رزيتا رو با هم صلح بديم.بزرگاي قهوه خونه هم هستن شايد بشه كاري كرد با هم كنار بيان. |
مرسي جناب هيوا از همكاريتون پس سور و سات رو آماده كنيد از تاري و رزيتا هم بخواين كه بيان واسه مراسم آشتي كنان . البته فكر ميكنم رزيتا حرفي نداشته باشه اين تاريه كه قهركرده و چند وقتيه نيستش . فكر كنم اين آريانا بهش خط و نشون ميده چون دوتاشون با هم غيبشون زده !!!
|
من هستم، تاريخ تعيين كنيم بريم بياريمشون برا آشتي كنان. يه جعبه شيريني هم ميگريم و همينجا توي قهوه خونه با چايي ميديم به مهمونا.
لازم نيست زياد خرج كنيم. |
سلام
جریان این قهر وآشتی چیه لطف کنین به منم بگید البته با یه چای |
سلام بر همه دوستان گل گلاب عرق بيدمشك و سكنجبين خودم
عرض كنم ختمته همه دوستان گل بعلت برودت فراوان و ترافيك سنگين كاري زياد نميتونم مثه بعضيها هر ديقه تو نت باشم(قابل توجه رزي جون راستي از اسم جديدت خوشت مياد خودم تنيا گذاشتم) ولي ميدونم شما ها ميتونيد بيتر و مفيدتر باشيد حال مارو كه خيلي وقته اين ادمينتون نه ميگيره نه جواب ميده بشناسيد اين ادمين بي معرفتتونو من الان اشك در چوشمام حلقه زده و ديگه نميتونم انگشتاي نازمو رو كيبورد بزارم ولي حلالمون كنيد اينا كه شوخي بود ولي اميدوارم همتون موفق باشيد يه خورده كمتر ميام چون مشغولم اينجا رو هم ميسپارم به رزي و فرگل خانم با همديگه بچرخونيد و حالشو ببريد عكس مارو هم قاب كنيد و بچسبونيد همون جا بالاي سرتون كه يادتون نره تاري رو باي |
تاري جون قربون دستت ما به اندازه كافي دردسر داريم لطفتون زياد . ضمنا از قديم گفتند از دل برود هرانكه از ديده رود پس سعي نكن غيبت داشته باشي چون فراموش مي شي از ما گفتن . |
ديشب داشتم با دوستم صحبت مي كردم ..آخه ميگن خطوط در حال كنترله. راست و دروغش با تاري ..اون به من گفت..خلاصه همينطور كه گوشي موبايل دستم بود در حال مكالمه بودم ديدم صداي خش خش وتق تق مياد به رفيقم گفتم ..قطع كن ببينم مشكل از كجاس فكر كنم از سيمش باشه ..قطع كردم يادم افتاد موبايل سيم نداره هيي هي ههي هيي ههي ههي هيي
|
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام تاری اگه مارو فراموش نکردی یه چایی بده
خودم عین کوه پشتت وایسادم اگه آریانا اذیتت می کنه بگو تا فلکش کنم;) |
مرسي تاري جون كه بالاخره تسليم شديد . ( اين گوي و اين ميدان )
موفق باشيد |
حامد جان ممونو از لطفت همچنين شما فرگل جان ولي من نگفتم ميام گفتم اگر قراره از دل برود هر انكه از ديده برود خوب ما تسليميم يعني ميريم به جون خودم نمتونم زياد بيام ميبينيد كه بعضي وقتا ميام يه چند تا تاپيك ميزنم و ميرم فرگل جان خودت با حامد اينجا رو بچرخونين رزي كه كارش زيادتر شده فقط شما الان وقتتون زيادتره حيفه نزارين اينجا رو برفوشم باشه گلاي خوبم:d_:2:
|
ميدونم حامد قابل تحمل نيست اما باهاش فعلا بساز بچمون دپرس ميشه اگه ببينه هيچكي دوسش نداره حامد باب بيا بغل دادا اينا رو ول كن خودم برات ابنبات ميخرم
|
شما كه اينا رو ميدوني خودت باهاش كار كن و دريابش تا طفلي بچت دپرس نشه :21:
|
نه من نميتونم تحملش كنم باحاله
|
كدوم واژه بابا جون
|
نقل قول:
آخه چرا هیچکی منو دوس نداره زود باش اون آبنباتو بده زود باش:p |
نقل قول:
|
حامد بابا بيا اينم يه ابنبات اساسي
ببخشيد كه دهنيه واااااااااااااي مردم از خنده:24::24::24::24::24::24: |
تاري اين عكساي مبتذل چيه ميزاري..اما عجب ميخي رفته تو لپش
|
به اقا اريانا چطوري بابا رفته بودي چند تا فروم ديگه رو هم بتركوني شنيدم توسط پليس اينتر پل بعنوان ويروس تحت تعقيبي بابا راست گفتن ميگن خودتو پدر معنوي جا زدي چند نفري رو دزديدي خوردي راست ميگن معتاد كه بودي حالا ادم خوارم شدي:24::24::24::24::24:
|
نقل قول:
نه همه اينا شايعس ..من فروم ديگه نيستم ..فقط يك فروم هستم غير اينجا.. تاري من بايد برم واتيكان پاپ كندي شانزدهم دعوتم كرده ..اگه ما رو نديدي حلالمون كن{پپوله} اين فاطيما كو؟ اون كوروش رفته ..تو كاربريش از طرفش نوشته ..فكر كرده من دوگوشم:21:از دست خطش فهميدم خودش نيست كجايي دخملمممممممممممممم |
شرمنده ولي فكر كنم ديگه كاري از دست دكتري هم براي تو بر نمياد الفاتحه_باوکه-رو
|
نقل قول:
|
دوستان به خاطر خست اريانا فقط به صرف اب خوردن و فاتحه از راه دور دعوتيد از همه دوستان ممنونيم_باوکه-رو
|
نقل قول:
|
نداريم پول بابا پول نداريم همشو صرف مواد كردي تازه الان نگران جاتم هستيم ميذاري بسوزونيمت تا كم خرج تر باشه
|
نقل قول:
فقط يه جايي منو خاك كنيد ..درخت مرخت نباشه ..پس فردا از سر و كلمون ريشه ميشه بزنه بيرون |
باشه ولي گفتم ميسوزونيمت اينجوري رمانتيكتره:rolleyes:
|
اکنون ساعت 08:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |