نقطه اشتراک
هیچگاه بین من و مادرم تفاهمی وجود نداشت. هیچ نقطه اشتراکی بین ما نبود.
اما حالا بعد از چهل سال زندگی اولین نقطه ی مشترک ایجاد شد. حالا من هم مثل او مادر ندارم و هیچ کاری جز گریه از من بر نمی آید. |
|
در آب راه پلوار
کمی پس از ورود به آب**راه، از صخره*های طرف راست به پایین رفتیم و وارد سنگ*بُر شدیم، گذری سنگی با حدود دویست تا سیصد یارد درازا که پهنای آن به قدری است که فقط یک مرد با اسبش می*تواند از آن عبور کند. درحالی*که از این افتخار نمایان هنر صنعت مهندسی ایران باستان غرق حیرت بودم، صحنه*ای در ذهن من مجسم شد؛ "سوارانی که لباس باشکوهی بر تن دارند و با شتاب هرچه تمام*تر به اسب**هایشان مهمیز می*زنند، درحال حمل نامه به و یا از شاه بزرگ از گذر سنگ*بُر عبور می*کنند." در ذهن خود معابد سفید درخشان و تالارهای عظیم پاسارگاد را که اولین چیزی بود که به چشم*شان می*خورد، تصور کردم و آهی درونی کشیدم، هنگامی که به آن عظمت و شکوه از میان رفته اندیشیدم و واژگونی بخت که چطور مقبره*ی شخص کورش را به نام سلیمان می *کند. کمی پس از ترک سنگ*بُر، ظهور ناگهان چهار یا پنج سوار مسلح که از پشت صخره*ای بیرون پریدند و راه ما را بستند، مرا تکان داد و درواقع ترساند. اخباری که از ایالت آشوب*زده*ی فارس به گوشم رسیده بود و ناآرامی مردم آن و کارهای رضاخان، همه به ذهنم خطور کرد و هر لحظه انتظار داشتم که مال یا جانم را از دست بدهم. تا این*که درخواست متضراعانه*ی سخنگوی دسته به گوشم رسید: "خواهش می*کنم تفنگچی بدبختی که از راه*ها حراست می*کند را فراموش نکنید." من چنان احساس آرامش کردم که بی*درنگ آن*چه را می*خواست، به او دادم و فقط وقتی از آن*جا رد شدیم و نگهبانان صلح را دیدم که دوباره خود را در مخفی*گاه*شان پنهان می*کنند، کل جریان به نظرم مشکوک و مسخره آمد. |
لندن
انگار همه بیرون غذا می خوردند؛ اینجا پیشخدمتی در را باز می کرد تا خانم پیری که کفش سگک دار به پا کرده و سه پر شترمرغ بنفش به موهایش زده بود وارد شود. درها را برای خانم هایی می گشودند که خود را مثل مومیایی در شال هایی با گل هایی به رنگ های درخشان پیچیده بودند، و خانم هایی با سر برهنه. و در محلاتی که مردم طبقات بالا در آن زندگی می کردند و در جلوی خانه ها ستون های گچ کاری و باغچه دیده می شدند، زن هایی که شانه به سر زده و خود را کمی پیچیده بودند(قبلاٌ به بچه ها سر زده بودند)، می آمدند، مردها که مانتوهای نازک به تن داشتند انتظارشان را می کشیدند، و موتور را روشن می کردند. همه بیرون می رفتند. با این درها که باز می شد و آدم هایی که از پله ها پایین آمدند و اتومبیل هایی که استارت زده می شد، به نظر می آمد که همه ی مردم لندن به قایق های کوچکی که قبلاٌ به کناره ی رودخانه بسته شده بودند سوار می شوند و بر روی آب ها حرکت می کنند، گویی همگی به یک کارناوال می رفتند. |
نیکی را چه سود هنگامی که نیکان ، درجا سر کوب میشوند،هم آنان که دوستدار نیکانند؟آزادی را چه سود هنگامی که آزادگان ، باید میان اسیران زندگی کنند.؟ خرد را چه سود هنگامی که جاهل ،نانی به چنگ می آورد ،که همگان را بدان نیاز است؟ به جای خود نیک بودن ،بکوشید چنان سامانی دهید ،که نفس نیکی ممکن شود یا بهتر بکویم دیگر به آن نیاز نباشد. به جای خود آزاد بودن ،بکوشید چنان سامانی دهید ،که همگان آزاد باشند و به عشق ورزی به آزادی نیز نیازی نباشد. به جای خود خردمند بودن ،بکوشید چنان سامانی دهید ،که نابخردی برای همه و هر کس سودایی شود بی سود. (برتولت برشت –نیکی را چه سود؟) |
:)
نقل قول:
|
من حاضر نيستم حتي به بهاي گرفتن جان يك مار، به زندگي خود ادامه دهم. ترجيح مي دهم مرا بگزد تا او را بكشم...
گاندي |
هنگامي که خدا انسان را اندازه مي گيرد متر را دور "قلبش " مي گذارد نه دور سرش ....
گابريل گارسيا مارکز |
هنگامی که خدا تا لب پرتگاه بردت، بدون یا از پشت تو رو گرفته یا همون لحظه پرواز رو یادت می ده!
|
بعضی ادم ها مثل قطار شهر بازیند از بودن با انها لذت میبری اما به هیچ جا نمیرسی!
|
همیشه این را بدان بالاترین نقطه اوج اولین نقطه سقوط است!
|
گرچه زندگی زنگ تفریح کوتاهیست اما یادمان باشد زنگ بعد حساب داریم
|
آرامش زماني است كه بداني خداوند در هر گام دست تو را در دست خود گرفته است
|
برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در اوج كمال
بنگر كه چگونه مي افتي؟ چون برگي زرد يا سيبي سرخ؟! |
اگر تنهاترین تنهایان شوم باز هم خدا هست ...
|
چقدر سخت است منتظر كسی باشی كه هیچ وقت فكر آمدن نیست
|
گاهي اوقات از نردبان بالا مي روي تا دستان خدا را بگيري، غافل از اينكه خدا پايين ايستاده و نردبان را محكم گرفته كه تو نيفتي
|
چقدر سخته دلت بخواد سرتو باز به دیواری تکیه بدی که یک بار زیر آوار غرورش همه ی وجودت له شده...
|
نشود فاش کسی آنچه میان من و توست
تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گوش کن با لب خاموش سخن می گویم پاسخم گو به نگاهی که زبان من و توست |
کسی که چرائی زندگی را یاد بگیرد میتواند بادچگونگی آن بسازد!نیچه
|
شكسپير: تواضع، نردبان بزرگي و بلندي است.
|
"خوشبختي يعني هماهنگي با حوادث روزگار" فلوبر
|
دریا باش که اگر کسی به سویت سنگ پرتاب کرد، سنگ غرق شود نه اینکه تو متلاطم شوی!
|
جملات پر معنا
بزرگمهر: سرنوشت با پروردگار است.خشنود به آنم.در سختي شكيبايم.شكوه نكنم.بدتر از سختي باشد و سختي بگذرد در پناه وياري پروردگار.....
|
خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی، نتوانی
|
هیچ کس مجبور نیست انسان بزرگی باشد، تنها انسان بودن کافیست.
|
خدایا چه یافت آن که تو را گم کرد وچه گم کرد آن که تو رایافت.
|
{جشن پتو}
{پپوله} نقل قول:
ویرایش توسط ادمین دوست عزیزم لطفا قوانین رو رعایت کنین پست های تکراری و پشت سرهم و گذاشتن شماره تلفن و ایمیل در پستها ممنوعه |
" هر ضعیف و ناچیزی که در میان شما عذاب دیده و نابود گشته است ، نیرومندترین و ایستاده ترین چیزی است که در هستی شماست ".
جبران خلیل جبران |
مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شود
مرگ آن است که در خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شود |
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر می شوی
|
" آزادی این نیست که هرکس هرچه دلش خواست بکند ، بلکه آزادی حقیقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظایف خود می کند ".
ماکدونال |
آنان که دانستند مردند
و آنان که ندانستند بردند |
دیگران را ببخش! نه بخاطر اینکه آنها سزاوار بخشش تو هستند، بلکه فقط به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی
|
نمی دونم
باورم نمیشه دنیام داره با من راه میاد فردام عشق تو از من میخواد غمهامو دادم به دست باد دیگه نمی خوام که بمیرم باورم نمیشه اشکام دیگه از بی کسی نیست تنهام دیگه از نارسی نیست دستام با تو دیگه خالی نیست حس میکنم دیگه امیرم.0
|
بسیار زیبا است مرسی
|
دوست عزیز ورودتون به جمع خودمون رو خوش امد میگم
چه نیازی به گذاردن شماره موبایلتون در نوشته هست من با اجازه تون حذفش کردم ازتون دعوت میکنم فعالیتهای مفید رو ادامه بدید |
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت (دکتر علی شریعتی)
|
زندگي انسان ها در دورن ما شبيه به زندگي جوجه تيغي ها در فصل سرماست اگر از يكديگر دور شوند از سرما مي ميرند و اگر به هم نزديك شوند تيغ هايشان در بدن هم فرو مي رود . شوپنهاور
|
منصور حلاج عارف بزرگی که سخن اناء الحق را در تمتم گیتی فریاد کرد.
به هنگامی که او را به دلیل کفر به سر و سمت چوبه ی دار می بردند رهگذری آمد و گفت : عشق چیست؟ گفت:چیزی که امروز دانی و فردا و پس فردا. و چنین شد که روز اول به دارش آویختند.روز دوم به آتشش کشیدند و روز سوم خاکسترش را باد دادند. آری...و این است معنی عشق واقعی که بمیری بسمزی و به باد روی |
اکنون ساعت 04:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |