مرسی از راهنمائی ها
فکر نکنم بدسکتور که نمی دونم چیه باشه همون چیزی که کوروش میگه خشِ فیزیکیه!! و به هر مهندس سخت افزاری نشون دادیم همین رو گفت جالب اینه که مهندسین سخت افزار ما رو پُست میدن به نرم افزاری ها و بالعکس! مملکته داریم؟ :دی مرسی غزل جان از همدردی. مواظبِ هارد هاتون باشین و بک آپ بگیرین حتما این نقل قول چندگانه رو هم بلد نبودم شرمنده |
سلام همفکران عزیز
به دوستان توفیق یافته موفقییتشون رو تبریک میگم به شاعرا نویسنده ها سفر رفته ها و همه امیدوارم جمتون جمع لبتون خندون ودلتون شاد باشه بطور مداوم و مکرر این عکس منو کشته بزارم شما هم ببینید و لذت ببرید http://www.napic.org/picture/ax/uplo...hildren-50.jpg |
|
سلام بچه ها ...خوبین{پپوله} |
وای ببینین کی اینجاست:) |
میسی مهبا جان ..
می دونی مهبا وقتی میگم پیشرفت داشتم به این معنی نیس که از خودم تعریف کنم یا متکبر شم بلکه گاهی فک می کنم هرکی دیگه جای من و با شرایط وحشتناک روحی و جسمی من بود تا حالا درجا زده بود ولی من به کمک خدای مهربون و تلاش و توکل خودم , دارم رو به جلو می رم {پپوله} وای مهدی جان اون کفش ها که رسوایی بود :d ولی کلا تو هر شرایطی سعی می کنم نیمه پر لیوانو ببینم .اونجام به جای اینکه ناراحت بشم یا حرص بخورم خودم به خودم می خندیدم :d تولدت خیلییییییییییییییییییی مبارک . حس و حال فروم نبود اصلا .فخط برا تولد شما اومدم . کیکم موخوام .یه عالمه ای توی دلم آرزوهای خوب و مهربون و قشنگم کردم .. audrey جان فقط همدردی از من بر میاد .سوات درست حسابی هم که نداریم ! :d ترنم جون تو خودت گلی ,چرا برا ما گل میذاری.. :53::53:کم حرفی .. فقط سلام علیک که نشد حرف ! مرافه:d فرانک جان عکست پر از حس آرامش , زیبایی ,خلسه و مهربونی بود . دوستش داشتم میسی به خاطر دعاهای قشنگت مینا جون .مینا کوه خیلییییییییییییییی خوبه .. حتما برو . حتی اگه حس و حالش نبود . چون بودن با بچه ها .. محیط کوه .. آب و هواش و خیلی چیزای دیگه آدمو سرزنده و پر از روح زندگی می کنه . نقل قول:
من همیشه اونایی رو که خاکی ترن بیشتر تر دوست دارم و باهاشون مَچ میشم . مث بچه های قهوه خونه ... نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
وای مینا مینا مینا اینایی که نقل قول کردم فوق العاده بود . اعتراف می کنم عاشق این کتاب شدم. حتی از قصه هایی برای دمیان هم بیشتر دوسش دارم! من معمولا آرایشم ملایمه .. بیشتر تر دوست دارم خودم باشم تا این که خودمو برای دیگرون بزک کنم بیشتر وختا لباسایی می پوشم که منو از خودم دور نمی کنه .. لباسایی که توش خودمم ... خیلی وقت ها دوست دارم خودم باشم . واقعا لذت بخشه که خودت باشی نه اونی که باید ! نه اونی که دیگرون ازت می خوان . شکوفه ی عزیزم ... چقد مهربونانه و قشنگ حرف زدی .. رسیدن به آرامش واقعی .. نزدیک تر شدن به خدای مهربون آی لاب یو {پپوله} |
سلام
غزل توم فهمیدی من کم حرفم وحشتناک کم حرف ولی بی نهایت عاشق شنیدن اما چند وقته فهمیدم خیلی بده چون یه مشکلی برام پیش اومده این مشکلم بی ربط به داستان مینا نیست دست گلت دردنکنه مینا داستان جالبیه خود واقعی من ادم کم حرفیه واقعا اما من نیاز دارم که خودمو به دیگران بفهمونم که کی هستم اما نمیشه وقتی با یکی از دوستام تلفنی حرف میزنم بنده خدا چهل ،پنجاه دقیقه بخدا بعضی وقتا به یک ساعت نیم میرسه که حرف میزنه نمیدونیین چه لذتی میبرم اما اون بیچاره چه زجری میکشه بعد اخر سرم میگه تورو خدا یه چیزی بگو منم میگم"چه بگم" بعد عصبانی میشه ادعامو در میره چه بگم بعد کلی حرف میزنه اخرشم بیچاره هیچ کاری نمیتونه بکنه اما واقعا حوصلش زیاده ها که با من حرف میزنه خیلی دوسش دارم وفتی بامن حرف میزنه کلی لذت میبرم انگار دنیارو به من دادن.... غزل اون یه جملت چه تاثیری ;)داشت فرانک خیلی قشنگه اون عکسه مینا خواشحالم که میبینم بازم شدی شبیه همون مینایی که میشناختم حالا که میدونه من برا حل مشکل کم حرفیم چیکار باید بکنم :p |
ترنم خوشحالم که همون یه جمله باعث شد اینقد حرف بزنی ...... :d
خوب می دونی من خودم عاشق سکوتم ولی اگه پای حرف زدن بشه هیشوخت کم نمیارم همیشه حرفای جدید .. نگاهای جدید و دیدگاهای جدیدی دارم . چون از تکرار بدم میاد ... گاهی حرف زدن خیلی خوبه ولی گاهی هم باید سکوت کرد : " حرف هایی هست برای گفتن ، که اگر گوشی نبود نمی گویم ؛ و حرف هایی هست برای نگفتن ؛ حرف هایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند ؛ و سرمایه ی ماورایی هر کس حرف هایی است که برای نگفتن دارد ؛ حرف هایی که پاره ی بودن آدمی اند و بیان نمی شوند مگر آنکه مخاطب خویش را بیابند ." |
|
سلام بر همگی خوبین :53:
آبجی فرانک ممنون برای عکس قشنگ و آرامش دهنده ات {پپوله} مینا جیگیلی خیلی خوشحالم که اومدی پی سی دلم برات خیلی تنگ شده بود:) خیلی کار خوبی کردی که رفتی کوه عزیزم همیشه این کارو بکن و با دوستانت باش رفتن به دل طبیعت واقعا به آدم آرامش میده و به خدا نزدیک تر میکنه {پپوله} همون جا غصه هاتو پرپر کن مثل همیشه برات دعا میکنم جون دلم :) کتابت فوق العاده بود خیلی عالی بود دستت درد نکنه به خاطر من تغییر چهره نده چیزی که من می خواهم بودن با توست!:) غزل بانو خوشحالم که اینجایی خیلی دوست دارم همیشه موفق باشی :53: میدونم عزیزم این پیشرفتی که میگی از اون پیشرفت معمولی خیلی با ارزش تره:) شکوفه جون تقریبا روزه همه رو گرفته منم تو اوج بداخلاقی بسر می برم :) ترنم جون اگه هر روز بیایی اینجا و هر چی تو دلته بنویسی دیگه عادت میکنی و بعد کم کم کم حرفیت خود به خود تموم میشه ;) آقا مهدی باز هم تولدتون مبارک:53: با یک دنیا آرزوی خوب و قشنگ و در راس اونها سلامتی {پپوله} |
اکنون ساعت 09:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |