یک ساعت که آفتاب بتابد خاطره ی دو هفته بارندگی پیگیر را از خاطرمان می برد. این همه ی حکایت زندگی ست |
اگر کسی یکبار به تو خیانت کرد ، این اشتباه اوست . اگر کسی دوبار به تو خیانت کرد ، این اشتباه توست . (دالایی لاما
|
دل خوش از آنیم که حج می رویم / غافل از آنیم که کج می رویم / میرویم کعبه به دیدار خدا / او که همینجاست، کجا می رویم |
به شانه ام مي زني که تنهايي ام را تکانده باشي ؟ به چه دل خوش کردي ؟ تکاندن برف از شانه هاي آدم برفي ؟ |
بزرگترين تحسيني که تابه حال شنيده ام وقتي بود که کسي از من پرسيد به چه فکر مي کنم، و سپس با علاقه به پاسخ من گوش داد.
|
امروز چه کرده ام تا ل یاقت داشته باشم فردا هم زنده بمانم.(دکتر شوایتزر) |
کاش آن روز که می رفتی باران می گرفت شاید چتری که با خود می بردی به یادت می آورد که روزگاری حتی خیس نشدن هم برایت مهم بود |
وقتي از شادي به هوا ميپري ، مواظب باش کسي زمين رو از زير پاهات نکشه |
امروز را براي ابراز احساس به عزيزانت غنمينت بشمار شايد فردا احساس باشد اما عزيزي نباشد
|
هرچه هستی باش!
اما کاش... نه! جز اينم آرزويی نيست. هرچه هستی باش! اما باش |
اکنون ساعت 04:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |