مهدی ننجون این چه وضعشه.... چرا در ماشینو باز گذاشتین دههه {قاط}
--------------------- http://www.hamshahri.net/images/posi...11/7/p6-12.jpg من اون مو طلائی م :cool: (عقده ای شدن جهت نداشتن موهای طلایی :d) اون مو قهوه ای ِ هم مهباس :d شروین ! چقد بهت میاد این عینک :24: شکوفه و ترنم و بقیه رو هم انداختیم صندوق عقب :24: بچه م مهدی هم که قربونش برم هیشوخت تو زاویه نبوده سر و کله ش :d نقل قول:
آدم عکس دوستش و کسی که قراره دوستش براش کفش پاشنه بلند بپوشه :dرو میذاره توی قهوه خونه ؟ {B Adabi} حالا خوب شد نذاشتی فیس بوک وگرنه همه لایک می زدن.. اونی که می خوام براش کفش پاشنه بلند بپوشمم که حسااااااااااااااااااااس :24: دوستان مینا یک جای گزارشش رو اشتباه به عرض رسوندن .. اون آقائه پیرهن آبیه آهای دختر رشتی رو گذاشت من دیدم توی ایتالیا (مکان ماه عسل:d) باید ارق ملی داشت نه محلی :d واسه همین عوضش کردم دلبرم دلبر گذاشتم :24: |
سلام بر همگی :53:
آبجی فرانک منو بردین به حال و هوای زندگی در اهواز نمیدونین که ماه رمضان تو اهواز چطوریه من الان هر وقت در طول روز کم میارم یاد اون سال های که اهواز بودم و روزه بودم می افتم توان و قدرت میگیرم خیلی از بچه های خوابگاه فقط پنج دقیقه مونده به اذان به خاطر تشنگی و گرما روزه شون رو می شکستن وقت سحر تا می تونستیم آبلیمو می خوردیم این تنها راه حلش بود یادش بخیر واقعا _:2: غزل بانو خوش به حالت حسابی از باران لذت ببر عزیزم {پپوله} وای مینا خیلی کار خوبی کردی این عکس ها رو گذاشتی خیلی بامزه بودن چقدر هم وسیله با خودمون میبریم معلومه میخوایم خیلی بمونیم :d غزل هم که خیلی خوش به حالشه غزل ماهت سرشار از عسل باشه :p |
نخیر بچه ها جاشون نبود ..بقیه رو گذاشتیم تو ساکها ..الان شکوفه داشت جیغ می کشید ..بچه مون داشت خفه میشد{قیژه} :d |
باشه غزل قبول مو طلاییه تو باش من مو قهوه ایم :d
وای غزل با اون کفش های خوشگل تک تکی میخوای بری ایتالیا :) میدونی غزل من وقتی بچه بودم یه کفش تک تکی خیلی ناز داشتم با یه جوراب لبه توری با یه لباس فرفری سفید بعد اونا رو صبح روز پنج شنبه خریده بودم تا شبش ده بار اونا رو پوشیده بودم بعد فردا صبحش یعنی صبح جمعه عراق به شهرمون حمله کرد ما هم فرار کردیم رفتیم کرمانشاه وقتی برگشتیم همه شون رو برده بودن{B Adabi} همیشه ی همیشه دلم براشون تنگ میشه _:2:_:2: |
سلام
من که خوبم شما رو نمیدونم :d اخی مهبا منم به خاطر لباسات ناراحت شدم _:2: منم 9 سالم بود کفش تک تکی میخواستم شیش هفت جفت کفش برام اوردن امتحان کردم اما هیچکدومشون اندازه پام نبودن {قاط} مینا اخ جون شوهــــــــــــــر {شیت شدن} حالا اقای داماد کیه؟:rolleyes: حتما به اقای داماد جونم بگین که من ماه عسلم باید دور دنیا باشه ها:d این شرط اولمه :65: انتخاب کفشمم با اقا مهدی البته افتخارشو دادم ها چون انتخاب کفش با اقای داماد جونه :24::d:65: وای بچه ها چقد حرف زدین:p این همه حرفو از کجا میارین !!:d مینا کنار ساحل منم خودم به تنهایی مواظب اقایون هستم :65::dکه دست از پا خطا نکنند :d فرانک به خاطر اون ناز نازی ممنون خیلی نازه خب دیگه منم زیاد حرف زدم حرفام تموم شد:d یچه ها یه مشکلی برام پیش اومده دعام کنین تا زودتر حلشه ممنون :53: |
|
میزان زکات فطره تعیین شد
زكات فطره بر هر مسلمانان عاقل و بالغ كه توانايي گرفتن روزه را دارد و همچنين معذورين و همچنين كساني كه عمدا روزه خود را خوردهاند، واجب است. يكي از اعضاي بخش استفتائات دفتر مقام معظم رهبري اعلام كرد كه زكات فطره به ازاي هر نفر ۲ هزار تومان خواهد بود. به گزارش فارس زكات فطره بر هر مسلمانان عاقل و بالغ كه توانايي گرفتن روزه را دارد و همچنين معذورين و همچنين كساني كه عمدا روزه خود را خوردهاند، واجب است. |
سلام چطورین بچه ها
اول شکوفه غیبت داره..کجایی ..ناقلا باز رفتی سفر من نمیام قهر میکنمااا {قاط} عید همگی مبارک باشه..نماز و روزه ها و دعاهاتون قبول هست :d{پپوله} غزل کجایی...بچه ها امروز جواب ارشد اومده... من زده بود مردود_:2:... امیدوارم این کلمه غمناک چشم های قشنگ هیچکدمتون نبینه ترنم بدو بیا بگو چیکار کردی بقیه بچه ها بگین چکار کردین... یکی از دوستام میگفت هیچی نخونده بوده ..نساجی قبول شده، گیلان رشته های مثل مکانیک ظرفیت هاش بالاس مدیریت ها هم که همه دارن امتحان میدن اصن یه چیز بگم..هیچی مثل رشته ی که خودم امتحان دادم نمیشه :21: پنجشنبه یعنی 2 روز دیگه جواب آزاد میاد..نخونده بودم _:2: دلم دلم دلم میخواد قبول شم..ولی بقدری این رشته رو دوست دارم که امسال هم دوست دارم بخونم مهدی من کفش میخوام {قیژه} |
وای مهبای عزیزم وختی پستتو خوندم دلم پر از حسرت شد....
یاد شعر بادبادک خودم افتادم ... حس کردم حسرت از دست دادن لباسات مث حسرک از دست دادن بادبادکمه ...http://www.qalamro.com/upload/smilie.../%28711%29.gif بادبادکم سهم آسمان شد من ... دوستش داشتم ! ترنم .. سنگین باش بچه ! شوهر چیه ؟ فعلا یخ حوض بشکون .. هیشششش !:32: مینا جون این سیستم آموزشی مملکتمون از پایه مشکل داره ! به قول بابابزرگ نود ساله م سایت پارتی بازی می کنه ! هرچی بش میگم کامپیوتره آدما رو نمیشناسه , میگه نه شما جوونین خبر ندارین اینا همشون پارتی بازیه :d http://www.qalamro.com/upload/smilie...%282522%29.gif اینجا هوا خنک و مهتابیه .. (انگاری گوینده اخبار هواشناسی م همش از آب و هوای شمال می نویسم:d) دیشبم صاف و ستاره بارون بود .. به قول یسنا دوستم انگاری خدا دست کرده توو کیسه , نقره پاشیده رو آسمون ! عید همتون مبارک ... ایشالا همیشه به شادی و نشاط ... {شیت شدن} |
مینا جون اسم جدیدت مبارک
شیرینیش کو؟ لا اقل ی مراسمی چیزی برا اسم گزاری لازمه منم هوس کردم اسممو عوض کنم کوروش کوووووجاس؟اسم جدیدمو بگم اومده دیگه باید مواظب باشیم :24: بچه ها جون عیدتون مبارک نماز روزه هاتون قبول حق اینها رفت هی آه و ناله میکردیم ...حالا کو....... تا 11 ماه دیگه کی زنده س؟:d |
اکنون ساعت 10:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |