سلام به همه دوستان خوبم :53: |
سلااام |
سلام بروبچ:d
خوبین خوشین پسا پیشم عیدتون مبارک به به شکوفه همیشه به تفریح مینا جونم اسم جدید مبارک من که شام میخوام نه اشی که شکوفه گفت غزل خوشبحالتون وقتی از اب وهوای اونجا میگی انقد دلم هوس یه هوای بارونی میکنه که حد وحساب نداره _:2: مینا نخیرم من شوهر میخوام غزل و شکوفه کجایه شوهر خواستن زشته اخه بگین ؟مرافه نه گلبرگ من بچه زرنگیم هم به همسرم میرسم هم شوهرم :d راستی بچه ها رزیتا تو امضاش ن.شته که یه مدت نمیاد ان شاالله هرجا که هست شاد وسلامت باشه |
چی ترنم میگی :d |
سلام
مینا خیلی ناراحت شدم قبول نشدی_:2: ولی اشکال نداره امسال حتما خوب بخوان تا روزانه تهران قبول شی حیف پول نیست با اون همه زحمت بدی برا شهریه ازاد ماهم میشیم ستاد روحیه بخشی به دوستان پشت کنکوری;) بچه ها نیستین کجایین ها؟؟؟؟؟ ان شاالله هر جاهستین خوش باشین :53: ______________________________________ گلبرگ کی جواب تکمیل ظرفیت ازاد میاد ؟؟؟؟ |
سلام بر همگی دلم براتون تنگ شده بود خیلی :53:
عیدتون هم مبارک باشه{پپوله} شب عید اومدم کلی نوشتم ولی ارسال نشد _:2: بابت همدردی با لباسام ممنونم خیلی دوستتون دارم {شیت شدن} ترنم جونم بهت خیلی تبریک میگم عزیزم ایشالا موفق باشی گلم :53: شکوفه بانو بهت خیلی خوش بگذره ایشالا بسلامت برگردی {پپوله} مینا جونم اول اینکه اسم جدیدت مبارک باشه:53: خیلی قشنگ و آرامش دهنده اس :) حتما خیلی زود آش رو بپز;) دعا کردم که آزاد قبول بشی ولی ایشالا تکمیل ظرفیت قبول میشی ، نشد هم غمی نیست سال دیگه با هم قبول میشیم اینجا بهمون تبریک میگن و به حساب کوروش هم پول واریز میکنیم {شیت شدن} بچه من میخوام درست حسابی بخونم ولی نمیدونم چطوری بخونم خیلی اعصابم خراب شده، مینا و ترنم help me ترا خدا اگه میدونید بهم بگید چطوری بخونم و چکار کنم _:2: جای غزل بانو و آقا مهدی و خاله رزیتا خالیه ایشالا سلامت باشن و زودی برگردن :) |
ترنم ..گلبرگ کیه ...بهم معرفیش میکنی :d |
سلام:53:
ممنون مینا جونم میدونی من همه این چیزایی که گفتی رو در نظر دارم هدف و برنامه ریزی و اینا رو ولی مشکل من اینه که : من که میخوام جامعه شناسی امتحان بدم 4 تا منبع برای امتحان دارم : روش تحقیق ، زبان ، نظریه جامعه شناسی ، مفاهیم جامعه شناسی حالا مشکل من اینه که نمی دونم اینا رو چطوری بخونم توی یک روز از همه شون بخونم ؟ هر روز یکشون رو بخونم ؟ هر هفته یکیشون رو بخونم؟ یا اینکه یکیشون رو تموم کنم بعد برم سراغ بعدی این مشکل اصلی منه _:2: |
مهبای عزیز ... |
سلام به گلبرگ و مهبا
ودیگر دوستان غایب:) مهبا حرفای مینا کامله الان میگم چطور درس خوندم چون من خودم از نفرچهارم رشتم مشاوره گرفتم اون نفر چهارم رشتم میگفت بچه ها از امار میترسن به همین خاطر نمیخونن پس باید طوری برنامه ریزی کنی که هر روز امارو بخونی مثلا اگه روزی 6 ساعت درس می خونی حتما بین یک تا یک ساعت و نیم اماربخون من خودم با امار 7 تا کتاب بود وکلا 47 تا منبع مثلا شنبه 1 ساعت امار دوساعت مدیریت دو ساعت روش تحقیق مثلا یکشنبه یک ساعت امار دوساعت نظارت دوساعت روانشناسی همینطور روزای دیگه اگه اولین منع روانشناسی تموم میشد دومیو میخوندم وهمینطور تا اخر البته من شبا تا صبح درس میخوندم و روزا میخوابیدم یه چیز دیگم مهمه ادم یه دوست خوب میخواد که بهش انرژی بده اگه یه جایی خسته شد بهش کمک کنه من این دوستم خودش نفر 22 ارشد بود واقعا ازش ممنونم شده بود ستاد روحیه بخشی اما میگم تست تست تست یک ماه اخر تست فقط بایدم دیگه از الان شروع کنه هر کی که میخواد درس بخونه به نظر من خوندن کتابهای و منابع سنجش تکمیلی خوبن بچه ها البته خودم در اون حد نمیبنم میدنم درست و حسابیم توضیح ندادم ولی اگه خواستین تا شمارمو بدم که بگم چیکار کردم با ارزوی موفقیت دوستای گلم |
اکنون ساعت 10:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |