![]() |
اسپانيا 1 المان 2
اروگوئه 0 هلند 1 |
چقدر بد که من تو کل کلای این چند روز نبودم اما بازیای اسپانیارو دیدم قرار اول بشه{شیت شدن}
اسپانیا 1-آلمان1 برد اسپانیا در ضربات پنالتی هلند1-اروگوئه0 |
امید جان به نظر من هلند خیلی تیم ضعیفیه و تا اینجا هم با شانس و اقبال بالا اومده
به جرات ی تونم بگم این ضعیف ترین هلند از سال 98 به اینوره نظر من اینه اوروگوئه می تونه این تیم رو ببره اگه سوارز بود که خیلی مطمئن بودم الان هم بازم فک کنم بتونه ببره |
چرا فكر مي كني هلند تيم ضعيفي هست؟
اونا در انتخابي جام جهاني همه بازي هاشون رو بردند و تا حالا هم باخت نداشتند و بازيكنان خوبي هم دارند مثل اشنايدر و روبن و ون پرسي كه هر كدوم تو تيم هاي خودشون نقش مهمي دارند |
منم با نظر آقا اميد موافقم فكر ميكنم هلند برنده جام جهاني باشه .
|
اسپانيا2 آلمان1
اروگوئه0 هلند2 |
من همیشه بازیهای هلند رو دوست داشتم ولی این هلند نه زیبا بازی می نه و خوب کلا بازی م ی کنه و نه زهر داره تیمش
یه تیم معمولیه که کاملا با شانس برزیل رو برده دروازبان و مدافعان خوبی نداره روبن آماده ای نداره روبن تو بازی با برزیل تا وقتی گل به خودی رو ملو نزده بود یه حرکت معمولی هم نکرده بود و حرکات تکراریش رو باستوس به راحتی کنترل کرد فن پرسی هم زیاد آماده نیست اگه این هلند قهرمان بشه تیم یورو 88 با فان باستن باید جام کهکشانها رو هم میبرد یا حتی تیم 98 تیم یورو2008 هم خیلی بهتر از این بود |
|
رضا جون من باهات موافق نيستم
اين هلند كاراي تركيبي رو خوب انجام ميده و كلا يه تيم خوب هستند در همه جاي زمين هم مهره هاي كارآمدي دارند و خصوصا خط هافبكشون كه نقطه قوتشون هم به نظر من همون جاست و به نظر من مربع اشنايدر -روبن-ونپرسي و كويت خيلي خطرناكه و ديگه اينكه در مقابل برزيل هم خوب بازي كردند و اگه بخوايم بردشون رو به شانس نسبت بديم به نظر من بي انصافي كرديم تو اين جام اونا فقط در مقابل تيم سخت كوش اسلواكي زياد خوب نبودند ولي يادمون باشه همين اسلواكي تونسته بود ايتاليا رو حذف كنه |
|
اکنون ساعت 12:12 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |