:24::41::24:
مینااااااااااااا:eek: برا خودتم همچی انتخاب میکنی:65: :24: |
|
آقا مهدی من اون کفش بنفش رو میخوام :d |
اون کفش در رنگ های مختلف موجود است :d
شماره شماره هست دیگه چند شب پیش صحبت شماره موبایل و فیلم بود یاد الیاس افتادیم بدون گوشی و خط زنگ میزد :21: بعد باز هی بگید زنها مظلومند بیچاره نامزد دوستت :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نظر لطفتون هست :) |
:21: باز میگم از شما مردا نمیشه تعریف کرد :d |
بچه ها دلم گرفته..پنجشنبه شبا و جمعه ها رو دوس ندارم _:2:
|
دلم گرفت ای آسمون هم از زمین هم از زمان ..... الان دیدم شکوفه خانم هم اومدن تو سایت |
اصلا با شما مردا نمیشه درد و دل کرد :21:
باید عنوان تاپیک عوض کرد بگن درد و دل بدون وجود اقایون :d اقا مهدی خوبه جیبات پر پوله ..غم نداری که {جشن پتو} شکوفه ..پاشو بیا ببینم ..چرا هیچی نمیگی... بیا یا کاری باهات دارم بچه ها دلم میسوزه..2 سال رفتم سرکار ..از خیلی چیزا زدم _:2: .حالا اگه اگه ازاد قبول شم همه ش بره تو معده دانشگاه..تازه خوابگاه نمیدن..خرج چیزهای دیگه... داداشم از این مودما که بالای سایت تبلیغ میکنه خریده...شما هم از اینا بخر اقا مهدی :d شکوفههههههه {قاط} بچه ها رفتم ادرس دانشگاهی که قبول نشدمو در اوردم شکوفههههههه{قاط}{قاط} بیا بگو کجاس..اقا مهدی هم شاید بلد باشههه :d اخر خیابان اشرفی اصفهانی - بلوار فردوس...میدان دانش شکوفهههههههه ..چه خشکل میشه اسمتو اینجور مینویسم:d{شیت شدن} |
سلام :d |
بههههههههههه چطولی شکوه جون :21:
منم خوبم ..... خوب شکوفه جون دیگه با یه انرژی خوب سال تحصیلی شروع میکنی{داش مشتی} منم هیچ جا نرفتم ...یکشنبه هفته اینده امتحال فاینال زبان این ترممو بدم ..شاید یه جایی رفتم! غزل بانو ویندوزش پریده...میگه سرعت سایت پایینه ..(به کلاسش نمیخوره این سرعت درب وداغون فروم ...میگه یه فروم هایی میره توی یک هزارم ثانیه فروم واسش باز میشه..خلاصه کلی غر زده واسه من..:21:) بچه ها چقدر سکه گرون شدهههه..وای خوش به حال هر کی سکه خریده...{جشن پتو} فک کنم اقا مهدی یه بیست سه تایی خریده..نه اقا مهدی؟:d |
اکنون ساعت 09:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |