سلام مینا جون |
بچه ها من یه چیز بگم..من یه خرده حقوق داشتم از تابستانی که میرفتم اموزشگاه
امشب رفتم یه نیمه سکه خریدم :24: حالا قراره روزی بیست بار میرم سایت مثقال دات کام ..ببینم چند شده..بعد الان زده نیم سکه رو 288 ..ولی من 276 خریدم..فک کنم مغازه دار اشتباه هم کرده :d:rolleyes: خوب شکوفه ..منم اگه قبول شدم ..میایم پیش تو..خوبه..من دختر خوبی هستمااا :d{شیت شدن} |
سلاممم به همه دوستای عزیز
چه خبره اینجا :d منو نمیبینید خوشید؟ خشید؟ همگی خوبین؟ |
سلام به همه حاضر ها و غایبها :53: |
1 فایل پیوست
دسته گل محمدی به پی سیتی خوش اومدی :d
سلااااااااااااااااااااااااااام {شیت شدن} مهبا , مینا , مهدی , ترنم , شکوفه , شروین خوبیـــــــــــــــن ؟ میبینم هر صحبتی با مینا کردم , اینجا نوشته ! :eek: خو مینا مادر سانسوری, رعایتی, کپی رایتی چیزی .. اوا ! مرافه آدم به پسر مردم شوماره بده به گلبرگ سایت نده :d ترنم چه خوش گذورنی آخه ! این همه تو اون بارونا با تاپ و دامن رفتم زیر بارون هیچیم نشد همین که صب از خواب پا شدم رفتم آشپزخونه دیدم آبجیم میگه وای امروز چه خوشکل شدی , شبش افتادم مریض شدم تا همین حالا :d هی خدا یه دوست پسرم نداریم یه کمپوت برامون بیاره بگه الهی بمیرم که مریض شدی ! :d 5 روزه که مریضم _:2: دکتر گف از آمپول که نمی ترسی دختر ؟ گفتم نه بابا بنویس زودتر خوبم می کنه اونم 7 تا نوشت :d آخر هفته م عروسی دایجون بود .. همه سرشون شلوغ بود هیشکی وخت منو نداش خودم تــــهنایی رفتم دکتر .. داروهامم تــــهنایی گرفتم .. آمپولمم رفتم تــــهنایی زدم , خودمم برا خودم سوپ درست کردم بازم تــــهنایی _:2: سوپم اینقد خوشمزه شد که به خودم گفتم به به عجب دست پختی دارم من ! پس این خواستگارا کجان آخه ؟ :d تو این هفته که عروسی دایجون بود حسااااااااابی سرم شلوغ بود. دوبار اومدم نت اونم پی سی . اینقد سرعتش کند بود که تندی بستمشو رفتم الانم اعصابم داغونه ! ویندوزم پرید هرچی توو دسکتاپ و داکیومنت داشتمم پرید. هیشوخت تو داکیومنت فایل نمیذاشتماااااااا حالا یه بار سرم شلوغ بود نرسیدم از دانلود فایل برش دارم اینجوری شد _:2: کلی وُرد که بعضی هاش شعرای خودم بود و بقیه مال دوستام ! وااااااااااای کلی عکس , نرم افزار , فیلم , آهنگ _:2: امیدوارم بتونم با بک آپ برگردونمشون. سرماخوردگیمم خوب نشد که هیچ بدترم شد.. حتی به سختی نفس می کشم .. فردا میخوام برم متخصص ببینم چمه . کل عروسی عین مرده ها بودم . نقل , دختر دونه , شیرینی , شکلات , سرخ کردنی , انگور , موز هیچی نمی تونسم بخورم _:2: منم که شیکمو .. حسابی دلم آب شد گفتم مامان توروخدا از هرکدوم کلی برام نیگه داریا :d از اونجایی که همیشه در حال نوشتنم با حنا توی دستم اول اسم دوست پسرمو نوشتم :d از بین گزینه های زیر باید حدس بزنید اسمشو : 1. غلام 2. قلی 3. قیصر 4. قلمراد 5. غضنفر 6. غفار 7. قربون :d خودمونیم .. چه به غزل میاد اینا :d |
اقا شروین |
نقل قول:
سرعت مودم وایمکس که شنیدم خیلی خوبه ؟! خودم میخواسم بگیرم نمایندگی ایرانسل بهم گف شمال نیومده هنوز _:2: ولی دوستم توو بندر داشت. بندر عباس . نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
تازه پسردایی م ابولفضل دید دارم با حنا کف دستم می نویسم هی دستشو گرف جلو گف :من .. من ... گفتم تو هنو زوده واست .. سه سالش بیشتر نیس از همین الان این کارا :d |
نقل قول:
چه جالب همه اسپم مدرن میزنن {جشن پتو} نقل قول:
نام کاربری مدرن مبارک :d نبینم به خاطره ادغام کردن ناراحت باشی :d جیگیل تبار پی سی سیتی کیه؟ مینا 110 مینا 110 |
سلام آقا شروین خوبی ؟
جریان این عینک سبزه چیه ؟! |
حسین جان این گلبرگ جیگیلی برام خریده بود
خودش میاد توضیح میده :cool: |
اکنون ساعت 08:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |