![]() |
سلام بچه های خوب کرمانشاه و هموطن های خوب دیگه مون... |
هر کی هر کجا قبول میشه از برکات حضور درسایت معظم پی سی سیتیه
نه ترنم نه خاتون نه پارسال نجمه نه باران نه هیچ کدومتون اگه پی سی سیتی نمیبودین قبل از کنکورتون قبول نمیشدین بنابراین یه شماره حساب براتون نامه میکنم لطف کنین به میزان خوبی رشته و دانشگاه قبولیتون حساب رو برام پر کنین خدا باران خانم خو اصفهان کی بزرگه که گم بشی توش ضمن احترام به تمام اصفهانی های عزیز سایت و دوستا و اشنایان واقعا اصفهان شهر خوبی برای موندن و زیستن نیست ... (چه داره کره یه تخت جمشیدی داره :24: کیف میکنین چقدر خوب اصفهان رو میشناسم؟ ) ولی خب شما که رفتی تا اونجا زحمت کشیدی منتقل شدی بهتر بود چند بار در چند شرایط مختلف اون شهر رو مزه میکردین بعد پسش میزدین ممکنه ارزیابی شتاب زده ای کرده باشین شما بچه هاتون بزرگ نشدن مگه هنوز از دست شیطونیهاشون مینالین ؟ |
نقل قول:
به به به به چنی خوشه خبر قبولی میشنویم{جشن پتو} خاتون جان میشه بگی کدام دانشگاه تهران قبول شدی؟شاید هم خوابگاهی شدیم:) نقل قول:
جاتان خالی دیشب رفتیم شهر بازی سینما 5 بعدی آورده بودن اینقده ذوق کردیم که نگینخیلی خوش بود به قول یارو گفتنی "برا شار خوشه" ;) نقل قول:
کره مینا قبولی چیزه؟ بیا بزنیم تو یه کاری پولدار بشیم حالا آمدیم و دو سال دیگه هم درس خواندیم آخرش چه؟ پوله مهمتره(دوستان برای تقویت روحیه اینایه گفتم ها فردا روز یقه ازم نگیرین:d) ولی مینا جون ایشالله سال بعد بهترین دانشگاه و رشته مورد علاقه ات قبول میشه :) نقل قول:
داش کوروش خو اگه منم شرکت کردم و خدای نکرده قبول نشدم خو هیچ ولی اگه قبول شدم حرف شما درست اونوقت منم قول قول میدم شماره حسابمه بدم که ازش برداشت کنین باران خانوم قبولیتان مبارک باشه(نقل قول زدم ها نمیدانم چه بشش آمد فکر کنم تو حلق سایت گیر کرده) واقعا باید بهتان هزارآفرین گفت که با دوتا بچه موفق شدین:53: |
اینجا دیدم که ترنم و خاتون جدید(ادری) ارشد قبول شدن گفتم همینجا تبریک بگم |
مرسی بچه ها...
آدمین گیان اینا تازه امسال کلاس اولی میشن تازه اول دردسرهاشونه.... اما باید سریع تصمیم میگرفتم جای هیچ صبری نبود وقت زیادی نداشتم...متاسفانه...خانه و محل کار و مدرسه بچه ها و اسباب کشی..و خیلی وقت میگرفت زمان انصراف هم گذشته بود |
سلام خوبین
بچه چه هوای خوبی شده هاااااااا از لطف تک تک بچه ها ممنونم :):53::cool: شیرینی همه دوستان محفوظ;) گلبرگ گلم من چند روزه دیگه که جواب ازاد میاد منتظرم که بیای بنویسی قبول شدی تا بییام یزد شیرینی بخوریم دختر خوب باران و خاتون عزیز منم بهتون تبریک میگم مدیریت محترم سایت ما دیگه جز قشر دانشجویم وباید ما شماره حساب بدیم تا ماه به ماه کمک هزینه به حسابمون بریزین ;) :21: اخه مدیری گفتن دانشجویی گفتن :d |
سلام منالیل حالگتان خاسه؟:) بچه ها این تایپیک عکس های اعضا از شهر کرمانشاه خیلی خلوته بیاین شلوغش کنیم آنا ما دیروز رفتیم تا یه جایی (نمیتانم بگم کجا چون باید برین حدس بزنین) تا درش رفتیم تازه اونجا فهمیدیم ای دل غافل دوربین نیاوردیم خلاصه با گوشی عکس انداختیم به ای خاطر هی یه عکس گذاشتم ان شاالله ای دف که رفتم قیلی عکس میندازم حالا برین بگین کجاس |
سلام بر همگی :53:
عیدتون با تاخیر مبارک باشه {پپوله} ترنم جون و خاتون عزیز تبریک میگم موفق باشین :53: باران گیان حتما خیری توش بوده ایشالا شاد و سلامت کنار خانواده ات باشی دلم برات تنگ شده بود {پپوله} آبجی فرانک خیلی دوست دارم خیلی خانمی :53: آناهیتا گیان من فکر نکنم تا مهرماه بیام کرمانشاه شما برین بهتون خوش بگذره {پپوله} آبجی فرانک هم مواظبته که پرنده ها نخورنت الان میرم عکست رو هم می بینم :) جای مهرگان و رزیتا خیلی خالیه :53: راستی بچه ها امروز خدا را شکر سارق های بانک بانک سعدی رو گرفتن {پپوله} خبر خوب و خشحال کننده ای بود باز هم از خدا میخوایم به خانواده اون شهدا صبر بده اما متاسفانه حین عملیات یکی از ماموران نیروی انتظامی شهید شدن _:2: سارقا 5 نفر بودن که یکیشون یک زن بوده :mad: |
ما خاکتیم مهبا گیان
منم دوست دارم غزان غزان :d آناهیتا خوبی؟ غزل گیان خاصی؟ باران چه عجب؟چشممان منور شد ترنم خوبی؟ شو نکردیده؟:24: کوروش خوبی؟ لابد جواب اس ام اس منه نمیدی جواب محموده میدادی مرد حسابی گورای وته نه :24: امتحانات که تمام شده مث روناک که در جا نمیزنی برادر؟ روناک ما بدشم میاد بهش میگیم پیش کسوت:24: خوبه میگن دانشجو ی اسمی داره لا اقل فک کنم ورودی 85باشه و خدا شری ریشم گه ره:21: |
والا golbarg جان من خودم هم تعجب کردم!! لپ تاپم هم تعجب و هنگ کرد!! کلا خواستم یه ایمیل بفرستم واسه سازمان سنجش بگم بچو خودته مسخره کن! ولی به طور غیرمنتظره ای شد آنچه شد!
برات آرزوی موفقیت دارم. مشخصه به رشته ی موردنظرت علاقه داری و این عالیه خب باید ایجوری قضیه رو نگاه کنی کورش: جنابعالی باید حساب همه کسائی که قبول شدن و شده بودند و می شوند رو پر کنی به دلیل حضور فعال در سایت و منور کردن و پربرکت کردنِ آن...ای همه آدم تحصیل کرده اینجا مفت و مجانی دارن علم گستری می کنن :دی آناهیتا جان من شهید بهشتی خواهم بود! هم خوابگاهی اگه باشیم که من خیلی خوش شانسم. دوست دارم هم اتاقی هام یا اصفهانی باشن یا کرمانشاهی یا مازندرانی (سطح توقع رو دارین؟ :دی) ممنونم شکوفه جان. موفق باشی و هم چنین مهبا جان بسیار ممنون من هم به ترنم و باران تبریک میگم :) |
اکنون ساعت 06:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |