چه جالب پس منتظر میمونم ..:rolleyes:
|
به سلام برو پبچ قهوه خونه :d
قلیونمم که امادس {داش مشتی} :cool: شکوفه خیلی خوش امدی وامیدوارم خوش گذشته باشه سفر به به غزل گل گلاب عرق بیدمشک امیدوارم زودتر خوب خوب بشی دختر خوب اقا مهدی کفشا قیمتشونم بگو ببینم وسعمون میرسه یا نه که کفش بخریم :d اقا شروین خیلی خوش امدی فرانکم که دیگه اینجا نمیاد خب مینا گفتی که اون چیزایی که نوشتی حس کردی یعنی تو احساس کردی من دنبال یه شوهر پولدارم ؟؟؟؟؟ در چهار بند توضیح دهید . 2 نمره :d |
سلام :53: |
اخ بچه ها امروز انقد حالم گرفته س که حد وحساب نداره _:2:_:2:_:2:
یکی از دوستام از دستم دلخور شده _:2:_:2:_:2: ای خدا چیکار کنم _:2:_:2:_:2: مرافه {قیژه} _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: 20/6/1390 |
غزل بانو ننه خیلی خیلی خوش اومدی روشن کردید قهوه خونه رو میگفتید گاوی شتری گوسفندی میزدیم زمین :d |
سلام سلام {جشن پتو} چه خوبه همه هستن...بیایین جشن پتو بازی کنیم |
جشن پتوووووووووووووووووووو من هم اومدممممممم {جشن پتو}
الان مهدی رو هم صدا میکنم بیاد :d با قایق بریم یا با ماشین ؟ {شیت شدن} نظر شما چیه آقا شروین ؟!:rolleyes: قلیون هم ببریم... {داش مشتی} |
کسی اینجا نیست ؟!!!
فک کنم همه خوابیدن .... الان ساعت تازه 12:00 ست خوب حالا که همه خوابیدن جشن پتو تک نفره {جشن پتو}+ قلیون {داش مشتی} |
نقل قول:
نقل قول:
همیشه لطف دوستان خوب شامل حال من بوده :) نقل قول:
اختیار داری 48 سال تازه اول جوونیه.... برای چت پیر شدی مهدی جان؟ امید7 کجاست جاش خالیه:d ...یادمه تا صبح باهاش چت میکردی و از احوالات کاربرا با خبر میشدی :d.... ساعت ورود و خروج کاربران {جشن پتو} احتمالا اشتباه متوجه شدی مهدی جان... منظورم چت کردنمون نبود... منظورم برای یک بار که من افتخار صحبت کردن با شما رو داشتم گفتی که الان برمیگردم ولی دیدم خبری نشد:d... ( من از وقتی جنین بودم ای دی یاهو داشتم :24:) ولی انصافا میدون رو دادی به ما جوونا ها ... شوخی بود پسووردتم به زودی پیدا میشه{پپوله} نقل قول:
|
اقا حسین نظرت سنده.... قلیون بیاری منم پایه ام :cool:
http://laleha.com/weblog/khandeh/karikator/1.GIF با این پیکانه بریم مسافرت ؟ دیگه از کار خسته شدم حوصلم سر رفته هر کی پایه س ساک مسافرتشو ببنده بریم.....{داش مشتی} |
اکنون ساعت 07:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |