سلام به همه دوستان دیدم امشب یکمی حالتون گرفته و ساکتین گفتم یکی دو تا ترانه براتون بخونم همچی یه خرده دلتون وا بشه : الانه شادت میکنم دوباره یادت میکنم رقص به این بانمکی . دلم میخواد به من بگی ماشالا حالا بیشین صفا بکن رقص و ببین حیا بکن تلق و برو صدا بکُن تیپ بزن و نگاه بکُن ای والله ای والله میگی غمناکی بده د حال بکن به دل از دست غم و ملال بکُن پاشو با ما عزیزم ،تو راه بیا نگو کی بیام همین حالا بیا از تو میپرسم بگو ای آشنا احساس کو تا بگویم شرح غم های درون ام مو به مو در حقیقت آدمی باید شدن ای دوستان مطربا این نکته را با نغمه ی سازت بگو ببین چی کارا میکنم تا که تو راضی گردی شادی رو پیدا بکنی دنبالِ غم نگردی ولی نداری خبر از من که چرا چنین ام می خوام خودم غم بخورم تا تو رو شاد ببینم |
مهدی این قبول نیست همین الان اوسا چلو کبابی بخونی واسم...:41:
|
شروین ساکته !! خوابی یا بیدار عمو یادگار ؟....;)
|
اینم اوستا چلو کبابی اوستا چلو کبابی،ای آدم حسابی به به چه دوغ نازی،عجب چلو کبابی کوبیده و برگ تازه،چقدر خوب و با مزه تو بشقاب و تو دُوری،چلو گذاشتی فوری پول میگی پول ندارم ،الکی خوشم بی عارم بجاش برات میرقصم،قربون نازش هستم از تو به مولا ممنونم،خوبی نمودی میدونم منم به لطفت میخونم، اوستا چلو کبابی خیال نکن که پرخورم، بنده توی تشکرم هم مخلص و هم ممنونم،اوستاچلو کبابی شکم ما روسیر کردی ما رو نمک گیر کردی چقدر که نازنینی ما رو زمین گیر کردی اوستا چلو کبابی |
مرسی اوسا مهدی :53:
|
من الان اینجا یه نوعی از بوووووق بودم ..........بووووووووق {قاط}{قاط} |
وای سه تا مهمان تو قهوه خونه...یعنی کی میتونه باشه {جشن پتو}
|
سلام به همه دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه:53: اقا مهدی از ترانه اوستا چلو کبابیت بسیار متشکرم{پپوله} یه دهن دیگه برامون بخون:65: قلیونم که چاقه{داش مشتی} |
سلام به هم دوستان بویژه دوستانی که بزودی جزء قدیمیها میشن ولی تازه به اینجا سر زدند :d |
نقل قول:
وای خدا عجب ماشینی همه چی و بیخیال من بچسبین مینا جون حالا اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟ یادم رفته:d نقل قول:
چقدر خوش بودیمااااااااااااااااااااااا_:2: به همگی هم خوش آمد میگم مثل همیشه دوستون دارم :53: |
اکنون ساعت 04:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |