اقا جواد خوش اومدی :53: استعمال دخانیاته ممنوعههه :d |
بچه ها مهدي شيرازي حقوقشو گرفته همرو دعوت كرده رستوران ! غذا كلم پلو شيرازيه . خودشم ميخواد اونجا يه دهن بخونه
به شبهاي غمت درماندهام فرياد از اين شبها اماااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااان چنين كه از دوريت هر شب ........ كه خاك هسيتيم آخر رود بر باد از اين شبها |
بچه ها دلم خیلی تنگه بعضی وقتا این طوری میشم |
سلام شكوفه خانوم كاري از دست ما بر مياد ؟
|
مرسی ،ممنون
|
سلام بر همگی :53:
دلم براتون تنگ شده بود ماشاالله کلی حرف زدین امیدوارم بتونم به همه جواب بدم و عقب نمونم :d غزل بانو خوشحالم که برگشتی ایشالا زودی خوبه خوب بشی میگم توی اون اسم ها غضنفر خوب بود البته قبلش باید با مینا هماهنگ کنی نکنه باهاش قرار مداری داشته باشه برا فایل هات که حذف شده ناراحت شدم_:2: شکوفه جونم خوش اومدی از سفر خوشحالم بهت خوش گذشته هرچند سیاه شدی ولی زودی خوب میشی هر کس سوار اون ماشین بشه زودی خوب میشه اما امشب چرا دلت گرفته ؟ ایشالا زودی خوب و شاد بشی فقط مینا نبری گردش منم میام {پپوله} آقا شروین خوش اومدی جات خالی بود خیلی :) به بقیه دوستان هم خوش آمد میگم امیدوارم حضورتان مداوم باشه:) آقا مهدی اون عروسکی که از ماشین بیرون بود صفا بود دیگه چطور نشناختیش ؟:d مینا جونم ایشالا قبول میشی گلم و نیمه سکه هم کلی گران میشه تا لااقل بخشی از هزینه هات رو بده:) ترنم هم تا حالا امیدوارم با دوستش مشکلش حل شده باشه و کلی شاد باشه{شیت شدن} خیلی دوستتون دارم :53: |
سلام |
به به سلام دوستان قهوه خونه ای
چطوریا هستین خب پس مینا احساس کرده من شوهر پولدار میخوام پس مینا لطفا این احساسم بهفرانک منتقل کن که قراره تا اخر سال برام شوهر دست وپا کنه بدونه چی میخوام:d از لطفتون ممنونم بچه ها خدا رو شکر مشکلمم حل شد;){شیت شدن} حالا یه جشن پتو اساسی میچسبه {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} برادرن سایت کودتا کردین :24: مینا چرا عکسم که همراه شوهرم بود نصف کردی فقط عکس خودمو گذاشتتی الان اون شوهرم خیلی ناراحته:d:d سریع بدو از دلش در بیار :d غزل بدو بیا دیگه شکوفه هیچوقت غمتو نبینم مهبای خودمون چطوریه ؟ دیگه دیگه چیزی یادم نیست ماشاالله انقد پر حرفین:d که به قول مهبا ادم جا میمونه |
راستی بچه ها من نزدیک دو هفته س که میخوام بپرسم
این مودمایی که بالای صفحه تبلیغ میکنه چطورین ؟؟ اگه کسی داره راهنمایی بکنه می خوام بخرم ببینم کلا کارشون چطوره به درد میخوره یا ارزش خریدن نداره :rolleyes: ___________________________________ مینا نوشته بودی اخر اون هفته جواب تکمیل ظرفیت میاد حالا اون هفته کدوم هفتس :d خارج از شوخی اگه میدونی دقیقا کی جوابش میاد بگو چون یکی از دوستامم منتظر جواب تکمیل ظرفیته اما زمان دقیقشو نمیدونیم |
سلام ...شکوفه جان منم همینطور.. |
اکنون ساعت 07:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |