نتیجه ای که زدم که درست در نیومد که
1 امتیاز میگیرم واسه برد استقلال. تو پیش بینی های قبلیمم برد اسو زدم |
خب 6 بازی اول نتیجه مقدماتی پیش بینی هاتون به شرح ذیل است: |
پیش بینی کردم در حد لالیگا...حال میکنید؟ هیچ کدوم درست نشد...:d
تو رو خدا بازی رو دیدید؟ فیلمه این آرش به خدا... ما که فقط بهش میخندیم... توپ رو پاشه تک وتنها خودش خوش میخوره زمین...گل نمیزنه...توپ رو یه قدمی میکوبه به فرهاد...:21: گل فرهاد ، گل نبود که بخدا... شاه گل بود... به همه ی عشق آبی ها این برد شیک رو تبریک میگم...:53: |
ای بابا چه کم امتیاز گرفتم_:2:
یونس رو چه کنیم چرا اون کم امتیاز گرفت:dاز اون کارا که خودش گفت نکنه:d حالا خوبه امید(مدیر گرامی کم پیدا:53:)خوب امتیاز گرفت{شیت شدن} حالا باید بازیهای فردا رو دید:) راستی ممنون از مهدی که امتیازای امروزو حساب کرد:cool: |
دوستان عزیز |
_:2:
برد ملوان رو حال کردییییین ما اینیییییییییییم{شیت شدن} |
فراتر از لالیگا میرسیم به جام جهانی...:d
|
دوستان پست های تک جمله ای یادوجمله ایی نزنید{قاط} |
چقدر گیر میدی مگه پست یه جمله ای چشه؟ مرافه
من نمیدونم چرا ولی از برد ملوان خیلی خوشحال شدم... بعد مدتی هم بالاخره از فولاد یه بخاری پا شد که خوب هم پاشد خیلی خوب نتیجه گرفت... سپاهان هم که حال میکنم نتیجه نمیگیره...قلعه نوعی فعلا اول راه ناکامیشه...{شیت شدن} استقلال هم که : بچه ها گاهی اشتباهات فاحشی داشتن...گل اول رو بد خورد اما خدا رو شکر تونست خودشو جمع و جور کنه... که این درایت پرویز خان رو نشون میده ... ولی خدایی وقتی آرش بازی میکنه ...مسابقه کاملا کمدی میشه...:24: |
واسه اینکه ملوان عشقه
من که مسافرت بودم از بانتیجش خبری نداشتم با گوشی رفتم نت پشت رول بودم دیدم 2_0 جلوست. رسیدم خونه 3_2 شد.:d {پپوله} مسئو لاش بودجشو بیشتر ککنو اختلافاته داخلیو بزارن کنار خیلی تیم خوبی میشیم مسه سابق. زمان مرحوم سیروس قایقرانو میتونیم باز احیا کنیم. تیممونم بهتر باید ببندیم |
اکنون ساعت 10:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |