![]() |
موي سپيد شد نمکي بر کباب من - مقاله طنز در سبک هندي
موي سپيد شد نمکي بر کباب من |
فقط، کمي جلوتر! - گفت و گو با شل سيلورستاين
فقط، کمي جلوتر! |
چهارشنبه سوری به سبک سهراب (طنز)
چهارشنبه سوری به سبک سهراب (طنز) |
شغل پسر كشيش
|
Brt (قابل توجه خانوم ها)
|
ماجراهای زبل خان(طنز)
http://img.tebyan.net/small/1388/12/...ven-seeker.jpg |
.:: شام آخر سالی ::.
َکسی از ماهیهای ایرانی خبر نداره . . . . . !!!
http://www.fishing.ir/fa/images/omid...p/kolmeh01.gif ساعت حدودای ده صبح روز شنبه 29 اسفند بود، در طبقه همکف ( دفترکارم ) مشغول نوشتن نمایش طنز نوروزی بودم که عیال دمغ وناراحت و کمی هم عصبانی با چرخ خالی آسان بر از میدون میوه وارد منزل شد و گفت : عیال : مگه شما نگفتی میدان تره بار تا آخرین ساعات امشب بازه ؟ گفتم : بنده از قول یکی از مسئولین محترم که ازطریق رادیوشهر( رادیوتهران ) پخش شد، عرض کردم . ایشان فرمودند، مردم برای خرید اصلا عجله نکنند ، چون میوه و تره باربه حد کافی وارد میادین شده وتا آخرین ساعات امشب عرضه می گردد. عیال : الان که دارند میدون رو آب وجارو می کنند . گفتم : شما مگه میوه نگرفتی ؟ عیال : ماهی قزل آلا هنوز نگرفتم . گفتم : یعنی ما امسال سال تحویل سبزی پلو با ماهی نداریم ؟ عیال : سبزی پلو با کوکو داریم، ماهی نداریم . عیال رفت بالا ومن ماندم که شب عیدی بدون ماهی چکار کنیم ، فکری به مغزم خطور کرد، تصمیم گرفتم مخفیانه به خیابان رفته و هر طور شده یک ماهی حتی سگ ماهی هم که شده گیر بیاورم . حدودای میدان توحید یک مغازه ماهی داشت با صف نیم کیلومتری از مردمی که برای خرید عجله نکرده بودند ! ! ! به آخر صف رفتم واز خانم جلویی پرسیدم : - ببخشید ، یه دونه ماهی هم صفیه ؟ خانم نه گذاشت ونه برداشت با عصبانیت جواب داد : - بله آقا ، یه دونه میگو هم صفیه چه برسه به ماهی. گفتم : مگه اینجا میگو رو دونه ای می فروشند ؟ خانم چپ چپ نگاهم کرد، منم لبخندی زدم که یعنی شب عیدی مزاح فرمودم . ناچارا تا دوازده ظهر در صف ایستادم، ودست آخر اجبارا یک ماهی سفید به قیمت ...................بماند ( نمیخواهم عیال قیمت آن ماهی را بداند ) آخه مارا چه به ماهی سفید ! چاره ای نبود، چون آخر بار بود وفقط چندتا ماهی سفید باقی مونده بود . پانصد تومان عیدی دادم تا ماهی را برایم پاک وتیکه کردند . سر راه مقداری آرد سفید و پودر سوخاری گرفتم و در همان طبقه پایین بساط را پهن کردم . عیال بر عکس بنده همچنان ناراحت بود که امشب ماهی نداریم ، رفتم بالا و . . . . گفتم : من به دلم برات شده که امشب یک ماهی حسابی برایمان فرستاده خواهد شد، و فکر کنم ماهیشم ماهی سفید باشه . عیال : قراره کسی از شمال برای جنابعالی ماهی بفرسته ؟ گفتم : خانم گفتم خدا بزرگه، وقتی به دل من برات میشه، شک نکن . عیال : حالا ببینیم و تعریف کنیم . گفتم : شما ندیده برو تعریف کن . عیال : پس من سبزی پلو و کوکو رو بار بزارم ؟ گفتم : بعله، با خیال راحت . عیال مشغول کار شد و من هم پایین آمده و تا ساعت چهار بعدازظهر به نوشتن مشغول شدم، تصمیم گرفتم کم کم ماهی را آماده کنم، ولی . . . . . . ! ولی ماهی کو؟ هرچه گشتم اثری از کیسه ماهی نبود، فهمیدم که قضییه لو رفته وعیال خودش ماهی را برده تا سرخ کند . بادی به غبغب انداخته و رفتم بالاو. . . . گفتم : دیدی خانم ؟ دیدی ماهی از غیب رسید، اونم ماهی سفیدی که به دلم برات شده بود . عیال : دستت درد نکنه. گفتم : شب عیدی سرت درد نکنه . عیال : خوب کجاست ؟ بیار سرخش کنم . گفتم : بیارم . . . ؟ مگه شما از پایین بر نداشتی ؟ عیال : من که از ظهر تا حالا مشغول کارم ، اصلا پایین نیومدم . گفتم : ای بابا . . . . . به سرعت خودم را به پایین رساندم، نخیر اثری از کیسه ماهی نبود. فقط آرد سفید و پودر سوخاری را دیدم که بهم می خندیدند. نگاهم به حیاط منزل افتاد، دیدم کیسه ماهی ( اونم ماهی سفید ) وسط حیاط روی زمین نشسته . چشمتان روز بد نبیند، کیسه را خالی و گربه حنایی رنگ همسایه را شکم سیر یافتم . با اجازه تون سال تحویلی ما برخلاف « براتی » که به دلم شده بود، سبزی پلو رو با کوکوی خالی تناول کردیم . وحالا دربدر دنبال آن گربه حنایی رنگ همسایه می گردم تا . . . . . . . . {قیژه} http://www.yobbo.co.nz/images/funny_...down_small.jpg |
چی بگم؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دمه سال تحویل بود و هنوز خونه تکونی مون تموم نشده بود (البته بیشتر کارامون مونده & خونمون ریخت و پاچ بود) &&&&&&&&&&&&& وسط شام بودیم که تلویزیون گفت سال 1389 مبارک . بعد ........................{قیژه}{قیژه}{قیژه}{قی ه}:35::35::35::35::35: :102::102::102::102: |
جالب بود امید مرسی فقط لطف کن مساله ساده ای که بارها هم یادآوری شده مثل برداشتن لینک از روی عکسها با فشردن http://p30city.net/images/editor/unlink.gif رو رعایت کن تا بتونیم از کاربران دیگه هم بخوایم که رعایت کنند.
|
اکنون ساعت 03:49 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |