دلیله خاصی داره؟میخوای یه لیوان آب یخ بیارم واست؟
|
كسي حالش بهم خورده؟
يه چايي هم به ما ميدين؟ |
نه دااااااااااااش هيوا كسي حالش به هم نخورده فقط يكي يكمي حالش بد شده كه اونم شكر خدا خوب شده راستي بابا چند وقتيه كه پيداتون نيست آقاي دونه هم كه نه جواب ميده نه پيغامو جواب ميده آآآآآآآآآآآآآآاهاي بچه ها بدونين ادمينتون خيلي بي معرفته باااااااااااااااااااا
|
دونه الان بودش یهویی غیبش زد بچه معلوم نیست این روزا چش شده؟چیزی به
سرش خورده یا سرش به چیزی خورده؟چیز خورش کردن یا خودش چیزی خورده؟ اخ اخ اخ بیبینننننننننننن اینجا چه خاکی نشسته بزار فوتش کنم فوووووووووووووووووووووووو عهو عهو عهوعهو خفه شدمممممم چرا کسی دیگه اینجا نمیادددددددددد بابا یه سریم اینجا بزنین چیزی ازتون کم نمیشه زیادم نمیشه |
سلام بر همه ی دوستان
دیگه رمضون که تموم شده میشه قبل از افطار چیزی سفارش داد ؟ بیایین فالوده شیراز در خدمتتون باشیم http://farm4.static.flickr.com/3115/...00492f5dbb.jpg مام یه لیوان قازالقورت میخواییم دارین ؟ |
اینکه الان گفتی یعنی چه؟
|
سلام سلام سلام
خوب یه سلامتی ماه رمضون هم که تموم شد ایشااله از فردا اینجا رو دوباره روبراه کنیم سفارش مفارشی قرار مراری خلاصه جای دنجیه روز یکبار می ارزه اینجا سر بزنیم گپ و گفتگویی دوستانه آدم و سر حال میاره فردا منتظر همه تون هستم راستی اینجا کار پیدا میشه ما حاضریم تی بکشیم :cool: |
قربون دستتون مواظب بهداشت اینجام باشین...
قوزولقورت نخوردی تا حالا مگه دلتنگ ؟ یکی از کرمانشاهی های عزیز لطفا قوزولقورت رو معنا کنه ...... بچه های جاهای مختلف لطفا در مورد باران اخیر صحبت کنن کجا بارون اومد کجا نیومد ؟ کیف کردین ؟ اینجا که به شدت بارون اومد و کلی هوا سرد شده ... من الان کاپشن تنمه توی اتاقم |
وه گيان مشي كوروش ايره ي شه وارانه خاصي هات.
قوزولقورت يه چيزي مثل "مافه ته س"!!!!!! مثل اينكه مشتري اولش خودمم!!! بي زحمت يه نيمرو با روغن كرمونشاهي بده تا بزنيم دمت گرم! يه چايي پر سفيدم پشت بندهش بده. تا اون موقع بقيه هم ميان... |
سلام و صد سلام به به هیوا جان خوش اومدی ببخشید من اول صبح با چشمای خواب آلود اومدم کسی نبود رفتم شیر کاکائوی داغ آوردم خدمتتون نوش جان
http://shirinkam.persiangig.com/image/coffe.jpg |
اکنون ساعت 05:01 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |