![]() |
متن ترانه قسم - استاد ایرج
متن ترانه قسم - استاد ایرج ای خدا با دل خسته، به خوبانت قسم میدم ای خدا بر گنهکارِ پشیمانت قسم می دم ای چشم پر از اشکم ، تو را بر حق قسم میدم ای حال پریشونم ، تو را بر حق قسم می دم که جون من بسته به جونش نبینم من پریشونش دردی داره کن درمونش ، تو را بر حق قسم می دم ، تو را بر حق قسم می دم |
شهرام شکوهی آهنگ گل و خار
|
متین دوحنجره آهنگ قفس
|
|
شعر - مرحوم منوچهر طاهر زاده - ترانه ی آلونک + دانلود آهنگ آلونک
نخون |
انتظار! ای کاش بودی و می دیدی که چشمانم چطور در انتظار توست ، اشک ها در بدرقه راهت همچو آبی که بدرقه کننده مسافر است تو را بدرقه می کرد و در انتظار بازگشت توست ! ای کاش بودی و التماس دستانم را می دیدی که به سوی تو دراز شده و با فریادی بی صدا تو را به سوی خود می خواهد اما این بازی من را در حسرت دیدارت جای گذاشت و رفت. آری این منم! که از دوری تو دیگر تاب و توان حرف زدن ندارم برگرد که دیگر در من جانی نمانده که نثار تو کنم برگرد ! |
وای،باران باران شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست؟ آسمان سربی رنگ من درون قفس سرد اتاقم دلتنگ می پرد مرغ نگاهم تا دور وای،باران باران پر مرغان نگاهم را شست تو گل سرخ منی تو گل یاسمنی تو چنان شبنم پاک سحری؟ نه از آن پاکتری تو بهاری؟ نه بهاران از توست از تو می گیرد وام هر بهار اینهمه زیبایی را هوس باغ و بهارانم نیست ای همه باغ و بهارانم تو سیل سیال نگاه سبزت همه بنیان وجودم را ویرانه کنان می کاود من به چشمان خیال انگیزت معتادم و در این راه تباه عاقبت هستی خود را دادم آه سرگشتگی ام در پی آن گوهر مقصود چراست؟ در پی گمشده ی خود به کجا بشتابم؟ مرغ آبی اینجاست در خود آن گمشده را دریابم من چه دارم که تو را در خور؟ هیچ من چه دارم که سزوار تو؟ هیچ تو همه هستی من،هستی من تو همه زندگی من هستی تو چه داری؟ همه چیز تو چه کم داری؟هیچ دشت ها نام تو را میگویند کوه ها شعر مرا می خوانند کوه باید شد و ماند رود باید شد و رفت دشت باید شد وخواند در من این جلوه ی اندوه ز چیست؟ در تو این قصه ی پرهیز که چه؟ در من این شعله ی عصیان نیاز در تو دمسردی پاییز که چه؟ حرف را باید زد درد را باید گفت وای باران باران... (حمید مصدق) |
می روم دور از تو با دنیای خود خلوت کنم |
|
http://bahar-20.com/ftp/zibasazi/zib...8/image/03.gif
http://bahar-20.com/ftp/zibasazi/zib...8/image/34.gifیاد تو هر تنگ غروب تو قلب من میکوبه سهم من از با تو بودن غم تلخ غروبه... http://bahar-20.com/ftp/zibasazi/zib...8/image/34.gifغروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده برام یه یادگاریه جز اون چیزی نمونده... http://bahar-20.com/ftp/zibasazi/zib...8/image/34.gifتو ذهن کوچه های آشنایی پرشده از پاییز تن طلایی تو نیستی و وجودم و گرفته شاخه ی خشک پیچک تنهایی! http://bahar-20.com/ftp/zibasazi/zib...8/image/03.gif |
من عاشقی دلخونم
شکسته ای محزونم پناه این دل بی آشیون باش دلم تنگه تو با من مهربون باش گل نازم بگو بارون بباره که چشماتو به یاد من میاره تماشای تو زیر عطر بارون چه با من می کنه امشب دوباره شب و تنهایی و ماه و ستاره من عاشقی دلخونم شکسته ای محزونم پناه این دل بی آشیون باش دلم تنگه تو با من مهربون باش... |
تنهایی............
وقتی به هم نزدیک میشویم |
|
گاهی دلم ازهرچه آدم است میگیرد... گاهی دلم دوکلمه حرف مهربانانه میخواهد... نه به شکل " دوستت دارم" و یا نه به شکل " بی تو میمیرم " ... ساده شاید ، مثل : " دلتنگ نباش، امیدت به خدا ... فردا روز دیگری ست ! " __________________ هنوز هم دلم تنگ می شود برای محض حرف زدنت و برای تکیه کلامهایت که نمی دانستی فقط کلام تو نبود من هم به آنها ... تکیه داده بودم! |
نمیدونم به چه جرمی پر و بالمو شکستن |
من از نهایت شب حرف میزنم من از نهایت تاریکی واز نهایت شب حرف می زنم اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیارو یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم |
روزگاريست همه عرض بدن ميخواهند
همه از دوست فقط چشم و دهن مي خواهند ديو هستند ولي مثل پري مي پوشند گرگ هايي که لباس پدري مي پوشند آنچه ديدند به مقياس نظر مي سنجند عشق ها را همه با دور کمر مي سنجند خوب طبيعيست که يکروزه به پايان برسد عشق هايي که سر پيچ خيابان برسد |
|
نمي دانم چه مي خواهم خدايا به دنبال چه مي گردم شب و روز چه مي جويد نگاه خسته من چرا افسرده است اين قلب پرسوز ز جمع آشنايان مي گريزم به كنجي مي خزم آرام و خاموش نگاهم غوطه ور در تيرگي ها به بيمار دل خود مي دهم گوش گريزانم از اين مردم كه با من بظاهر همدم و يكرنگ هستند ولي در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پيرايه بستند از اين مردم، كه تا شعرم شنيدند برويم چون گلي خوشبو شكفتند ولي آن دم كه در خلوت نشستند مرا ديوانه اي بدنام گفتند دل من، اي دل ديوانه من كه مي سوزي ازين بيگانگي ها مكن ديگر ز دست غير فرياد خدارا، بس كن اين ديوانگي ها |
متن ترانه اسیری از شهرام شکوهی
قصه ی این عشقی که میگم ، عشقه لیلای مجنونه با یه روایته دیگه ، لیلی جای مجنونه! مجنون سره عقل اومده، شده آقای این خونه تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه! اما لیلی بی مجنونش دق میکنه میمیره با یه اخمه کوچیکه اون ، دلش ماتم میگیره میگه باید بسازم، این مثله یک دستوره! همین یه راه مونده واسش چون عاشقه مجبوره زوره ، عشقه تو زوره احساس ، همیشه کوره هرجا خودخواهی باشه ، انصاف از اونجا دوره عاقبته لیلیه ما ، مثله گلهای گلخونه تو قابه سرده شیشه ای ، پژمرده و دلخونه حکایت عشقه اونا مثله برفه زمستونه |
بعضی آدمهــــــا یهـو میــان . . . ! |
|
|
اولین باری که عاشقت شدم یادته ؟ من یه کرم سیب بودم و تو یه کرم ابریشم . من به تو قول دادم دیگه هیچوقت سیب نخورم و تو هم قول دادی دور خودت پیله نزنی . ولی نمی دونم چی شد که من طاقت نیاوردم و فقط یه خورده سیب خوردم . تو هم از غصه دور خودت پیله بستی... حالا دومین باره که عاشقت شدم ، ولی حالا من هنوز یه کرم سیبم و تو یه پروانه خوشگل ، تو پر زدی و رفتی و من موندم و سیبایی که جایی برای خورده شدنشون نمونده . از هر چی سیبه منتنفرم ...
|
یعنی میشود یک شب خوابید و صبح با خبر شد غمها را از یک کنار به دار آویخته اند ؟ که اگر اشکی هست یا از عمقِ شادمانیِ دلی بی درد است یا از پس به هم رسیدنهای دور یا گریه کودکی که دستِ بی حواسش ، بادبادکی را بر باد میدهد کاش میشد یک صبح کسی زنگِ خانه هامان را بزند بگوید با دستِ پر آمده ایم با لبخند با قلبهایی آکنده از عشقهای واقعی از آنسوی دوست داشتن ها آمدهایم بمانیم و هرگز نرویم کسی که بداند چقدر جایِ شادمانیهای بی سبب در دل نسلِ ما خالیست... ... نیکی فیروزکوهی |
آتش دوزخ باشد شراب باشد تو کنار من باشی و شیطانی که گولمان بزند شب که شد از بام جهنم خودمان بهشت دیگران را میبینیم... ... نیکی فیروزکوهی |
پشت لبخند هایی پناه گرفته ام که جور سکوتم را می کشند سکوتی که از تمام حرف های نیمه کاره ام بلندتر است... |
برای ترک |
نقل قول:
نقل قول:
عالی بودن مرسی **************************** دست هایت را زیر تنهاییم ستون کن که من از آوار بی تو بودن می ترسم! |
اِمـــــــــــــــروز ، هَر دُویــِمــان بـِـه رَفتـــَنِــمان اِعتــــــــِراف کــَـردیم ؛
تـُو اَز کِنــــــــــارَم وَ مَــن اَز یــــادَت!!! |
چـــــــه رنج آورست..!!!. می ســــــــابم با سوهــــــــانی... تــــــــــمامیِ
خطــــــــوطِ اندامـــــــــم را _ تا شـــاید پاک کنم... اثــــــرِ لــــــمسِ سر انگــــــــشتانت را از اعــماقِ تار و پــــــــودم |
... این روزا من ... حوصله خودم رو هم ندارم ... ... |
متن آهنگ وطن-هوشمند عقیلی
متن آهنگ وطن-هوشمند عقیلی وطن این شهر قشنگه می دونم خوش آب و رنگه می دونم شهر فرنگه می دونم اما وطن وطن وطن نیست اما وطن نیست وطن نیست وطن نیست هر گوشه ایش یه میخونه رنگ وارنگ و هرگونه هرچی بخواهی فراوونه اما وطن وطن وطن نیست اما وطن نیست وطن نیست وطن نیست میگن مخور غصه و غم بساز با این زیاد و کم اینم همون خاک خداست خونه ی ما بی وطنهاست وای خدا چی می شنوم کعبه ی امید من اونجاست قبله ام اونجاست خاک وطن سرمه ی چشمهامه که اونجاست تیشه به ریشه مان زدیم آتش به خونمون زدیم یک شبه باختیم هرچه بود قمار ناجوری زدیم واااااااااای نگیم تقصیر اونه نگیم کار فلانه از این ناشکری ماست از ماست که بر ماست این شهر قشنگه می دونم خوش آب و رنگه می دونم شهر فرنگه می دونم اما وطن وطن وطن نیست اما وطن نیست وطن نیست وطن نیست |
لالا لالا چه دلگیرم چه نومید
نه ماه از تو خبر داره نه خورشید لالا لا لا چه سازم با دل تنگ که دستی ساقه یاس منو چید نمیشه باغ بی شبنم بخوابه نمیشه چشم تو بی غم بخوابه تو بیداری و شب از غصه بیدار لالا کن تا ستاره هم بخوابه لالایی کن لالایی لالایی لالایی کن لالایی لالایی لالا لالا خزان نو دمیده بهار از من گل از گلدون بریده نمیدونم کجایی لاله من که عطرت هست و رنگت ناپدیده لالایی کن لالایی لالایی لالایی کن لالایی لالایی لالا لالا نمیسوزه چراغم دلم تنگه گل غمگین باغم لالا لالا همه با من غریبن لالا تنها تو میگیری سراغم لالا کن لاله غمگین رها شو عروس باغ سبز قصه ها شو دل آیینه با دنیا غریبه بخواب آروم و از دنیا جدا شو لالایی کن لالایی لالایی لالایی کن لالایی لالایی |
یا رب درین غوغای هستی دنیای عشق و شور و مستی دستی نگیرد دست من من ناتوان افتاده ام دین و دل از کف داده ام در پای بختم خار ناکامی شکسته یا رب دل غمدیده ام در خون نشسته دستی نگیرد دست من من ناتوان افتاده ام دین و دل از کف داده ام هر آرزویی در دل افسرده ام پا می گذارد از دست غم می میرد و راه فنا را می سپارد حالا که بیداد زمان از حد گذشت ه حالا که دل زین فتنه ها آزرده گشته دستی نگیرد دست من من ناتوان افتاده ام دین و دل از کف داده ام من |
متن ترانه های لحظات دلتنگی ما
ترانه روز جدایی ترانه فوق العاده زیبای نیما علامه و تآمین (25 باند) با نام روز جدایی (ترانه سرا: بهزاد عسگری – تنظیم، میکس و مستر: نیما علامه) تمین: داری با هر قدم دور میشی از دستام من این حاله بد رو اصلا نمیخوام خودت گفتی که از من خیلی دلگیری می بینم که داری از دست من میری(2) تو این مدت چقدر خاطره جمع کردیم نیما: شاید یه روز پیش هم دیگه برگردیم تمین: ولی فعلا رسید روز جداییمون نیما: ببین خیس شده چشمای دوتاییمون تمین: ببین خیس شده چشمای دوتاییمون نیما: از اون روز که دلت سرد شد من امروز رو تو خواب دیدم میگفتم خواب بی ربطه چون از امروز میترسیدم تمین: از اون که من می ترسیدم سرم اومد چقد ساده نیما: دیگه عاشق نمیشم من ولی قلب تو آزاده تمین: دیگه عاشق نمیشم من ولی قلب تو آزاده *************** تمین: داری با هر قدم دور میشی از دستام من این حاله بد رو اصلا نمیخوام خودت گفتی که از من خیلی دلگیری می بینم که داری از دست من میری(2) تو این مدت چقدر خاطره جمع کردیم نیما: شاید یه روز پیش هم دیگه برگردیم تمین: ولی فعلا رسید روز جداییمون نیما: ببین خیس شده چشمای دوتاییمون تمین: ببین خیس شده چشمای دوتاییمون نیما: از اون روز که دلت سرد شد من امروز رو تو خواب دیدم میگفتم خواب بی ربطه چون از امروز میترسیدم تمین: از اون که من می ترسیدم سرم اومد چقد ساده نیما: دیگه عاشق نمیشم من ولی قلب تو آزاده تمین: دیگه عاشق نمیشم من ولی قلب تو آزاده تمین: بدون تلخه خیلی تلخه بی تو حتی آب خوردن زنده ام اما زندگیمو بی تو غم ها بردن نیما: بدون تلخه خیلی تلخه بی تو حتی آب خوردن زنده ام اما زندگیمو بی تو غم ها بردن تمین: بدون تلخه خیلی تلخه بی تو حتی آب خوردن زنده ام اما زندگیمو بی تو غم ها بردن نیما: بدون تلخه خیلی تلخه بی تو حتی آب خوردن زنده ام اما زندگیمو بی تو غم ها بردن |
کاشکی چشمامو می بستم کاشکی عاشقت نبوم ... اما هستم کاش ندونی بیقرارم کاش اصلاً دوست نداشتم ... اما دارم کاش ندونی که دلم واسه چشات پَر میزنه کاش ندونی که میام هر روز بهت سر میزنه کاشکی بارون ِ غمت منو می بُرد کاش ندونی که نگاهم خیره مونده به نگاهت کاش ندونی که همیشه موندگارم چشم به راهت کاشکی احساسمو و عشقت دیگه میمرد ..... |
منکه از کوی تو بیرون نرود پای خیالم… نکند فرق بحالم! چه برانی.. چه بخوانی.. چه به اوجم برسانی.. چه به خاکم بکشانی.. نه من آنم که برنجم!!! نه تو آنی که برانی!!! |
آهنگ جز تو محمد علیزاده
جز تو کی میتونه عزیز من باشه کی میتونه تو قلب من جاشه مگه میشه مثل تو پیدا شه همه چیزم آی عزیزم جز من کی واسه دیدن تو حریص اسمت رو قلبش مینویسه گونه هاش از ندیدنت خیسه همه چیزم آی عزیزم تو نباشی بی قرارم بد می بینم بد میارم بی تو من حس ندارم سر به زیرم گوشه گیرم کاش بمیرم بی تو من همه چیزم آی عزیزم همه چیزم واسه ما دو تا کی بهتر از ما از همین امروز تا آخر دنیا واسه ما دو تا کی بهتر از ما از همین امروز تا آخر دنیا همه چیزم آی عزیزم همه چیزم آی عزیزم |
|
اکنون ساعت 07:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |