![]() |
ئێوارەی غەمگین
|
که تۆ دهرۆی خهمو ژانت بۆ من ئهبنه دوا یادگاری بیزار ئهبم له خۆم له دوانامهی پر دلداری لهگهل تۆدا زهردهخهنهم وهک مهلیک سهر ههلدهگریت دلی تهنیام دوای تۆی ئازیز بۆ کام ژوان ریگا بگریت بهم سهفهرت گری ئهشقت بهرمهدهره دلی تهنیام زۆر له میژه چاوهرێی تۆم مهژاکێه گولی هیوام |
جگەرە،دڵم باران
|
نەوا
|
پێچەوانە
|
میخانه
له شهوگاری شهوی ژیانم دهنێم ههنگاوی کوێرانه له بهدبهختیو چاره رهشی خۆم بومه پیری مهیخانه نیه شهوقێ نیه کهس دهرم بێنێ له ناو ئهم گۆره وێرانه با بۆت بنوسم له ناخم ههموی زامه مهرامی دڵ تهواو نابێ به نوسینی ههزار نامه گهر ههزار نامه نوسرابێ له پهری گوڵ له کاتێک بۆت دهربرم ههستی دڵ.. |
قهدهر
قهدهر كوا بێستانی پڕ شهمامهی وهرزی عیشق ، عیشق كوانێ كوا بهرامهی پڕ لهعهتری دهمی عیشق ، عیشق كوانێ چیدی گوڵم ،من ئاوێنهی ئهم بههاره ، نانێمه ڕوو وهكو سێوی بهر كڕێوه ، زوو ههڵوهرین ناكهمه خوو ههرچهند ئێسته لهتهڵانی غوربهتێكدا تهواو تهنیام وهكو سایهی نازهنینێ كه خهم بیگرێ چهشنی دهریام تهماشا – با – سوژدهبهری لهشی ڕووتی ، چ گوڵێكه وهكو عومری عیرفانی دڵ ، وێرانی دهس ، چ دڵێكه من قهدهرم دهبوو وابێ ، فریشتهیهك ڕام نهژهنێ وهك ههرێزی كانیلهیهك ، چاو كانیهك ڕام نهژهنێ دهبوو ون بێ سهری شووشهی بهختهوهری ئهم دڵهی من وهكو شوعله له دووكهڵدا ، نهیدۆزنهوه ئهم گوڵهی من ئیسماعیل خورماڵی |
دڵنیابه باوانهكهم |
دوو هۆنراوه
دوو هۆنراوه |
دایه
|
اکنون ساعت 10:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |