حقيقت آدم ها آن نيست که بر شما آشکار ميکنند.بلکه آن است که از آشکار کردنش بر شما عاجزند.بنابراين اگر ميخواهيد آنها را بشناسيدبه آنچه ميگويند گوش ندهيد بلکه به آنچه نا گفته ميگذارند گوش بسپاريد. |
برخي ميگويند(شادماني برتر از اندوه است).ديگران ميگويندنه.(اندوه برتر است) اما من به شما ميگويم که اين دو از يکديگر جدا نيستند.آنها با هم مي آيندوهنگامي که يکي از آنها تنها با شما سر سفره تان مي نشيند يادتان باشد که آن ديگري بر بسترتان خفته است. |
|
حاصل سبز ترین باور من
برگ سبزی است که از لای ورقهای دلم می ریزد مانده ام سخت غریب! دیگر از سبز ترین حادثه ها می ترسم . . . |
|
من اناری را می کنم دانه و به دل می گویم :
خوب بود این مردم ، دانه های دلشان پیدا بود . . |
نازکتر از بلورم و نرم تر از حریر ، اگر قصد شکستن داری ، سنگ بی انصافی است ، یک تلنگر کافیست
|
|
چرا ماهی ها اینقدر اشتباه می کنند؟ قلاب ، علامت کدامین سئوال است که به آن جواب می دهند؟؟!!
|
سنگینی باری که خدا بر دوشمان میگذارد آنقدر نیست که کمرمان را خرد کند؛ آنقدر است که مارا برای دعا به زانو درآورد.
|
اکنون ساعت 06:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |