|
عاشقی جرم قشنگیست به انكارش مكوش...
|
تار و پود روح مادر را از مهربانی بافته اند
امرسون |
حرفهایی هست برای نگفتن حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند
|
خوشا اين دل كه ويلاي تو باشد درونش ردُي از پاي تو باشد در آور كفش و جورابت، بفرما به روي چشم ما جاي تو باشد |
خداوندا تو می دانی که من دلواپس فردای خود هستم مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را مبادا گم کنم اهداف زیبا را مبادا جا بمانم از قطار محبت هایت ، دلم بین امید و ناامیدی می زند پرسه ، می کند فریاد ، می شود خسته ، مرا تنها تو نگذاری خداوندا... |
مردم هم مثل میخها، وقتی جهتشان را گم کنند تاثیرشان را از دست می دهند
|
هفت نصیحت مولانا گشاده دست باش، جاری باش، كمك كن (مثل رود) باشفقت و مهربان باش (مثل خورشید) اگركسی اشتباه كرد آن رابه پوشان (مثل شب) وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) متواضع باش و كبر نداشته باش (مثل خاك) بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا ) اگر میخواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه) |
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست؛دوست داشتن امری لحظه ایست ولی داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است
دکتر شریعتی |
|
اکنون ساعت 06:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |