کوروش میکشمت{قاط} |
مدیریت همیشه سر حال :21:من میشم شاگرد لبو فروش:65:
بعد همشم یواشکی لبو میخورم بچه ها همین الان دیدم من هشت تا مهمون دارم همم دعوت میکنم به خوردن لبویه داغ http://www.dostan-fun.com/cl_upload/t1-laboo-1.jpg http://nilofar27.persiangig.com/imag...8%a8%d9%88.JPG |
اینقد اعصابم داغون بود فقط پست زدم و رفتم ! پستاتونو تازه کامل خوندم ..
مهدی و حسین بابت بستنی ها و فالوده خیلی خیلی مچکرم .مرسی .پریروز شکلاتی اش را برای کودک درونمان خریدیم.. : ) مینا برا گوشی دعوام نکن ... خوتمم ناراحتم .. : ( ایی نامه هایی برا کلودیا مشخصات کامل و قیمتشو بنویس ببینم میشه پیداش کرد یا نه اینقد از این کتاب خوشم اومده که هم می خوام برا خودم بگیرم و هم برا دو تا از دوستای خوبم که به این مقوله علاقه دارن هدیه بگیرم مهباجون منم نسخه های شکوفه رو دوست دارم خیلی ولی خوب گاهی هم لج می کنم مث پریروز و با این مریضیم بستنی و لواشک خوردم مینا حرفاتو دوست داشتم ... خیلی ... : ) . . نقل قول:
حدس خودم اینه که متوجه گوشی نشدن هنوز آخه اون روزم مث همیشه به احترام انجمن گوشی و رو سایلنت گذاشتم . چون زیاد اهل گوشی نیسم دیگه از کیفم در نیاوردمش تا شب که قرار شد شیرین از گوشی من به خونوادش زنگ بزنه خبر بده من می رم خونشون دیگه همون جا تو تاکسی جا مونده توکل بر خدا ... . . . یچیا هست گاهی که فک می کنم جالبه ! پریدن ویندوز و کلی فایل.. پریدن مدرکی که توی مسیر آینده م خیلــــی تاثیر داشت .. درست چند روز بعدشم گم شدن گوشیمو ... دوستم میگه انگاری اون بالایی میخواد از یه چیزایی دور نگه ات داره ! گاهی خدا برامون نشونه می ذاره و ما هی نمی بینیم و میگیم خدایا چرا جوابمو نمی دی ! |
نقل قول:
درسته که می دونه چی برام بهتره ولی دوست دارم فرصت تجربه شو به خودم بده بذاره خودم درک کنم خوب بودن یا نبودنش رو ... آزادی حتی اگه گاهی پایان تلخ داشته باشه مسیر شیرینی داره .. و برای من همیشه مهم تر از خود ِوصال , مسیر وصال بوده ... با همه ی اینا دوست دارم دورا دور هم مواظبم باشه .. . . همه ی این حس و حال و دوست داشتم وختی مادر شدم نسبت به بچه م داشته باشم : ) . . سیب رو دانلود کردم ... همش ری پلی ! عاشق آهنگای قدیمی و با ریتم ملایمم . چقد قشنگه ... مرسی : ) |
شاید در زندگیم هیچ وقت به حدی نرسم که بخوام چیزی رو تقدیم کسی کنم. اون هم کسی که یک عمر باهاش خاطره دارم، کسی که بیشتر از آرزوهام دوستش دارم. برادرم امروز رفت و شاید سالها نتونم ببینمش. دیدنِ گریه ی کسی که دوستش داری خیلی سخته و از اون سخت تر یادآوریِ تمامِ خاطراتِ گذشته است درست لحظه ی جدایی. از اونجا که هیچ چیز رو نمیشه پیش بینی کرد. اینکه کی می مونه و کی میره. همین حالا ترجمه ی یکی از شعرهای ویلیام وردزورث رو بهش تقدیم می کنم. شعر بلندی که بارِ اول که خوندمش اشک به چشمم آورد و با اینکه ایماج هاش نوستالژیک و شاید غم انگیزه اما به من حسِ نشاط و شورِ زندگی هم میده. یادآورِ باورِ خودِ وردزورث که می توان در اوجِ اندوه هم شادی جست. برایِ تو عزیزم...
بخشِ پایانیِ شعرِ بلندِ "تقلیدِ جاودانگی" اثر ویلیام وردزورث، البته با دخل وتصرف فراوانِ خودم! ای چشمه ها! دشت ها! تپه ها! باغ ها! آهنگِ همیشگیِ خود را در طبیعت می نوازید، ببینید گذر چگونه خط می اندازد بر پیشانیِ ما. آیه ی یاس نخوانید که عشقِ ما را فرجامی خوش نیست. با تمامِ اینها نیرویِ تان، نیرویِ نابودگرتانِ را در اعماقِ قلبم حس می کنم تنها از یک لذت چشم پوشیده ام و آن هم زندگی در دامنِ نوازشِ همیشگیِ شماست. من آن برکه ای را دوست دارم که در تنگه اش آب، های و هوی می کند حتی بیشتر از زمانی که پاهایم بر سنگهایش می لغزد. روشنائیِ معصومِ یک روزِ تازه هنوز دوست داشتنی است؛ ابرها آنها که چون بغضِ گلوگاه گرداگردِ غروبِ خورشید را می پوشانند رنگی از آسمانِ یک چشم می گیرند؛ چشمی که روزها را نگهبان است. باز انسانی زاده می شود و باز تاریخی دیگر اما این قلبِ بشریت است قلبِ تپنده ی حیاتِ ما که زلال و خرم، با تمامِ ترس هایش می شنود رویشِ گلی ناچیز را و می رویاند جوانه ی افکاری را خفته در ژرفایِ ذهن؛ آرام دور از طوفانِ اشک. |
نقل قول:
|
ممنون مدیر که یه بحث خوب در مورد آزادی راه انداختی راست میگی همه یه
جورایی بی حال و بی حوصله هستیم اما همین که کنار هم هستیم خیلی خوبه:) ترنم چه زود شغل خودت رو هم تثبیت کردی دخمل زرنگ زود برام لوازم التحریر بخری :53: غزل دیگه منم دارم بیشتر و بیشتر برا گوشیت نگران میشم کاش زود پیدا بشه _:2: و ایشالا خدا همیشه هر چی که خیره سر راهت قرار بده {پپوله} خاتون امیدوارم که برادرت همیشه موفق و سلامت باشه و خدانگهدارش باشه :53: میدونم که خیلی سخته دوری از عزیز ترین کست ولی نگران نباش عزیزم {پپوله} |
سلام به همگی دوستان :53::53: |
نقل قول:
حالا این نرم افزار هایی که کوروش معرفی کرده رو امتحان کنم ببینم چی میشه |
خدا رو شکر. خانم منم سرما خورده دیشب حالش بد بود ولی با چایی و عسل لیمو با لیمو شیرین آب گرفتم دادم خورد الان خیلی بهتره مایعات سرد کم بخور تا زودتر خوب بشی ننجون |
اکنون ساعت 10:12 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |