نقل قول:
|
مهدی ننجون این 18+ چیه اینجا می نویسی ؟{B Adabi}
نمی گی من سرماخوردم هیشکی واسم این کارا رو نکرد حسودیم میشه ؟:d ایشالا عروس گلم زود ِ زود خوب میشه .. : )سلام ویژه بش برسون ننجون نه قابلمه بزرگ نیست من هنوز کوچولوئم : ) ما قبولت داریم خانوم دکتر شکوفه ... : ) |
سلاااااااممم
چقدر اینجا خلوت و ساکته حتی یه عابر پیاده ( مهمان ) هم اینجا نمیبینم یه چند روزیه دیگه حسشو ندارم سری به دنیای مجازی اینترنت بزنم فک میکنم از همه چی نا امید دارم میشم و روز به روز بدتر میشه.... |
نقل قول:
کلا نت چیز عجیب و سختیه خوبه بده همه چیزه . ولی دوستای خوبش خوبه . نقل قول:
ولی این دلیل نمیشه این همه پشه و مگس این داخل باشه نکنه مگسا رو هم اونها توی جیبشون میارن داخل ول میکنن ؟ تنبلی نکن عزیزم در مورد اعطای خوبی های به طرف مقابل یا اعطای ازادی بهش مرسی که صحبت کردین .. ببینین ما همیشه یه چیزیو حواسمون نیست وقتی یکی یه سوالی اینجوری ازمون میپرسه اصلا یادمون میره خودمون رو بذاریم توی موقعیت و ببنیم واقعا اگه همین الان پیش بیاد چیکار میکنیم میریم جوابی رو میگیم که خوشگلتره که منطقی تره همیشه اونجه که انجام میدیم منطقی ترین نیست من منطقی ترین رو نخواستم خواستم بدونم همین الان یا در کارنامه شخصیتی خودتون چطور ادمی بودین البته در واقع نظر من هیچ تاثیری روی نظر تو نداره نظر تو هیچ تاثیری روی نظر من نداره بیشتر یه تلنگر بود یه اعلام بود که انتخاب سختیه که ازادی ببخشی یا بهترینهات رو . |
آره واقعا قبول دارم
ولی دیگه جدی جدی پیر شدیم رفت ! با بیست و ..... سال سن مثل یه پیرمرد 70 ساله شدیم !! http://www.iranfuny.com/wp-content/u...0852588246.jpg |
سلام :53:
آقا مهدی خوش اومدین ایشالا خانمتون هم با غزل جون خوبه خوب بشن{پپوله} کماکان همه منتظر پیدا شدن گوشی غزل هستیم:rolleyes: وقتی پیدا بشه چه جشن پتویی بگیریم{جشن پتو} شکوفه جون دستت درد نکنه من هم از تجویزت استفاده کردم عالی بود :53: آقا حسین این حس نداشتن برای همه هست ولی به قول کوروش خوبی هاش باعث میشه دوباره برگردی :) باز هم میخوام درباره آزادی بگم کوروش حرفای قبلی من همه تجربه شخصی خودم بود من یه زمانی به اسم دوست داشتن زیاد در زندانی اسیر بودم که در ظاهر همه چیزای خوب بهم هدیه میشد و واقعا هم هدیه میشد ولی خیلی سخت بود و هیچ چیزی جای آزادی رو نمیگیره من هم عاشق آزادی همراه با مراقبت هستم کاری که مادرم در حقم کرده و همیشه مدیون این محبتش هستم{پپوله} نمیشه اسمی از مینا و ترنم نبرم دوستتون دارم :53: |
سلام علیک |
خلام بر همه دوستان
همه خوبین |
با حرف کوروش موافقم....وقتی صحبت از چی خوبه یا چی بده میشه... |
سلام تبریک به همه استقلالی ها {شیت شدن} {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
اکنون ساعت 11:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |