تیری که در برفت نیاید به شست باز
پس واجب است در همه کاری تاملی ________________ |
چقدر سخت است لحظه هاي تكرار
لحظه هايي كه درگير اجبارند بي انكه مي خواهي مي ايند با انكه مي خواهي نمي روند وچقدر تنهاست دلي كه اسير تكرار شود! |
وقتی که دوست داشتن را به زبان نمی آوری |
ذهن می فهمد ودر ک می کند |
کدامین را خوش می داری؟
می خواهی گنجشکی باشی در میان خیل دیگر گنجشکان که به دور هم گرد آمده اند ، تا ضعف خویش را پنهان دارند یا عقابی تک و تنها بر بلندای آسمان که اگر چه که تنهاست اما بزرگی خویش را باور دارد انتخاب همیشه با تو بوده ، هست و خواهد بود تنها کافیست خود را باور کنی و بال بگشائی ، همین ای دوست، تمامی پهنه... آسمان از آن توست بیش از این چه می خواهی؟ |
بهمن جان خیلی قشنگ بود
آنکه مست آمدو دستی به دل ما زدو رفت،
در این خانه ندانم به چه سودا زدو رفت، خواست تنهایی ما را به رخ ما بکشد، طعنه ای بر در این خانه تنها زدو رفت...:53::53::53: |
میخواستم آزاد باشم درب به رویم با قفلی آهنی مسدود کردی میخواستم فریاد باشم اما صدا در گلویم خفه کردی میخواستم خود باشم تو در کنارم لانه کردی میخواستم از این دیار فرار کنم برایم نگهبان شمشیر به دست گماشتی میخواستم دمی هم تو باشم اما در توانم نیست این چنین باشم تو کیستس که میتوانی من باشی و من نه...؟؟؟!!! تو سایه سنگینی که بر افکارم خیمه زدی و کسی نیست که این دیرک را فرو ریزد >>کریم لقمانی<< |
|
|
هرگز برای عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهی در انتهای خارهای یک کاکتوس، به غنچه ای می رسی که ماه را بر لبانت می نشاند
|
اکنون ساعت 08:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |