![]() |
نقل قول:
نقل قول:
احسنت....تاپیکو گرفتی توو مشتتا... نقل قول:
|
نقل قول:
شما شروع کن تا ما ادامه بدیم |
نقل قول:
چه کنیم دیگه:cool:...استراتژی بلند مدتم اینه که کل سایتو تو مشتم بگیرم;) تا حالا فکر میکردم بدشانسی و خوش شانسی همش به خاطر افکار خود آدمه ولی حالا میبینم که با وجودی که فک میکردم شخص خوش شانسیم برعکس بدشانسم سرما خوردم بدجور خودم صدای خودمو نمیشنوم اگرم بلند حرف بزنم مردم فک میکنن خروسک گرفتم;) حالا تو ای وضعیت فردا باید برم جلو چشم 40 نفر ارائه درس بدم ای همه روز تو سال ها قشنگ باید این چند روز سرما بخورم {قاط} بگم ارائه نمیدم هم ازم نمره کم میشه برم ارائه بدم هم خیلی دو میشم با صدام خلاصه ماندیم چه کنیم راستی چرا سایت اینقد خلوت شده؟ |
سلام به همگی
حالگدان خاصه.کرمانشاه این روزا حسابی شلوغه.به خاطر اومدن رهبر.برین حالشو ببرین |
استراتژی مستراتژی چه ؟ او کی بود او ؟ چه میگی او ؟ سلام بچه ها چطورین ؟
هوا غبار الوده اما قراره ظاهرا باران بیاد ایجو شنیدم . این روزها بسیار سرم شلوغه که در خدمتتون نیستم نه تنها کلی درس و واحد داریم بلکه کلی هم پروژه داریم چند روزه شدیدا روی یه پروژه به اسم شبیه سازی مراسلات امن لایه ای با دوستم داریم کار میکنیم روز اول خونه ما بودیم روز بعد خونه ایشون رفتیم بعد روی سیستم ایشون اس کیو ال سرور نصب نمیشد مشکل داشت از طریق اینترنت به کامپیوتر من وصل شدیم و با کامپیوتر من کار کردیم ! نصف کار اون جا نصف کار اینجا . کلی پروژه و کار و مقاله و ترجمه دیگه هم داریم خلاصه قراره پوستمون رو بکنند ! . |
سلام بنده چیزی برا گفتن نداشتم فقط خواستم از این طریق تو جمعتان باشم خدانگهدار همگیتان
|
نقل قول:
من میدونم کدام کامپیوتر اس کیو ال سرور داره:p |
نقل قول:
نقل قول:
آخی.....................یه قاشق آب جوش و با یه لیوان عسل و دو گرم گل گاو زبون و با یک سوم پیمونه عرق کاسنی و شیرین بیان و مخلوط کن...وسط شام و فردا صبح بخور....کلا صدا صاف میشه...این خواننده ها و نوحه خونا از این کارا میکنن.... نقل قول:
نقل قول:
قزوین چه ربطی به کرمونشاه داره ؟ میخوای برات تاپیک بر و بکس قزوین بزنم؟ |
سلام پسر خاله آریانا، پستای شما همیشه باعث شادی دل من میشه!!!!!!!!!!
خیلی بامزه بود ساندیس :24: من به برکت این حضور، 5 روزه نرفتم یونی، هفته آینده هم فقط دوشنبه و سه شنبه کلاس دارم، اونم روزی یکی :24: من خیلی دارم حالشو میبرم |
سلام به همه عزیزایه کرماشانی
حالتون خوبخ اخی الهی بمیرم اناهیتا مواظب خودت باش تا زودتر خوب شی اریانا چه خبرته شلوغی کنی از کلاس میندازیمت بیرون ها اقا کوروش خدا قوت ان شاالله که موفق باشی به به مهرگان خانوم خیلی خوش امدی چند وقته نیستی دختر مهبام که چند وقته نیستش فرانکم که مادر شوهر شده اصن تحویل نمیگیره :d خوش باشین بچه ها |
اکنون ساعت 12:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |