![]() |
فابرگاس: آلمان قدرتمندترين تيم جام است |
بلاتر: جام جهاني دنيا را متوقف کرده است |
تداوم حمايت از تورس؛پيكه: فرناندو به آلمان گل خواهد زد |
فرناندو تورس:دل بوسكه حق دارد من را نيمكت نشين كند |
نگاهی به مطبوعات ماتادورها / بازتاب حضوراسپانيا در نیمه نهایی رسانههاي اين كشور: يك گام ديگر به سمت افتخار |
مهاجم اول والنسيا به بازی با آلمان می رسد |
|
/همگام با جام جهاني 2010 - آفرقاي جنوبي/ |
هلند برد و فینالیست شد
هرچند باز هم به اعتقاد بنده اصلا حقش نبود حتی تو این بازی و به نظر من گل دوم هلند هم 100% آفساید بود حتی اگه الان کارشناس بیارن بگن نبود من به چشمام اعتقاد خاصی دارم و اونو بهترین کارشناس داوری می دونم! از این هلند باید به عنوان خوش شانس ترین تیم تاریخ هلند یاد بشه تیمی با یک صدم قدرت 98 و یک هزارم قدرت88 اومد و فینالیست شد هلند همیشه بدشانس بوده و اینبار واقعا لوک جام جهانی بوده با اینکه از هلند بدم نمیاد و از اون دو تیم باقیمونده بدم میاد خصوصا آلمان امیدوارم آلمان یاد و این تیم رو ببره تا فوتبال عدالت خودشو یه ذره نشون بده و فوتبال نابود نشه با برد همچین تیمهایی مثل قهرمانی اینتر امسال واقعا فوتبال داره به سمت و سوی خطرناکی پیش میره تیمهایی که دیگه چیزی از فوتبال زیبا نمی خوان |
اولا كه اصلا آفسايد نبود
دوما كاملا حقش بود كه به فينال برسه، كدوم تيم رو سراغ داري كه تو اين جام بهتر از هلند باشه؟ سوما اين تيم از تيم 98 بهتره، آمارشون در سال 2010 صد در صد برده، 24 بازي، 24 برد در ضمن شما از چيزي بدتون مياد، نبايد اونو تعميم بدين به نظر من آلمان و هلند شايسته ترين تيم هاي اين دوره بودند |
اکنون ساعت 07:57 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |