![]() |
تو شایستگی آلمان فک نمی کنم هیچکس تردیدی کنه
در ضمن شاید به پاش نخورده باشه ولی تو مسیر توپ بود فن پرسی و نقش داشت تو دید دروازبان درست شبیه گلی که در فینال لیگ قهرمانان2003 اینزاگی شوچنکو به یووه زد و به خاطر آفساید اینزاگی گل مردود شد در ضمن هلند 98 به مراتب قوی تر از این تیم بود و همینطور هلند یورو2000 از همه لحاظ،هم بازیکن،هم مربی(گاس هیدینک)،هم نوع بازی و... تو همین بازی اوروگوئه می تونس بازی رو ببره حتی هلند اسلواکی رو هم با تک ماده برده به نظر من انگلستان،پاراگوئه،اوروگوئه،می تونستن هلند رو ببرن در ضمن این آمارها اصلا دلیل نمیشه که یه تیمهایی یه رکوردهای این شکلی زدن که ولی به موقعش باختشون رو دادن و در ضمن باید ببینی کیا رو برده بازی با برزیل هم واقعا فقط یک اتفاق... |
|
|
اگه بيشتر دقت مي كردي زماني كه اسنايدر توپ رو زد اصلا بازيكنشون تو آفسايد نبود
من اصلا قبول ندارم اين حرفتو، اين هلند اگه بهتر از هلند 98 نباشه از اون كم تر هم نيست، بازيكناي اين تيم هم در در حد همون بازيكن ها هستند و انگليس اگه تيم بود 4تا از آلمان نمي خورد، در ضمن در مرحله انتخابي هم ضعيف بودند هلند اگه بازي رو در دقايق آخر تموم شده نمي دونست مي تونست باز هم گل هاي بيشتري بزنه وگرنه اروگوئه در حدي نبود كه بتونه برا هلند مشكل ايجاد كنه ا |
سلام خدمت دوستان
من به شدت کار داشتم و وقت نکردم بیام پیش بینیم رو بنویسم من فکر می کردم هلند 2 - 0 یا 3 - 0 برنده میشه که پیشبینیم اشتباه بود.... در مورد هلند باید بگم که به نظر من کاملا حقش بود بیاد فینال تقریبا هلند تنها تیمی بود که صعود و افول خاصی در بازی های گذشتش نداشت آلما و اسپانیا یک باخت داشتند ولی هلند تمام بازی ها رو با برد پشت سر گذاشت خوشحالم که هلند حریف اسپانیا خواهد شد.... در مورد گل اسنایدر هم باید بگم اگر صحبت های آقای مظفری رو گوش می دادید به این نتیجه میرسید که گل صحیح بود مهاجم هلند که فکر کنم ون پرسی بود در آفساید بود ولی هیچگونه مشارکتی در به ثمر رسیدن گل نداشت...پس گل صحیح بود.... |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفرقاي جنوبي/ |
دیدار تیم های هلند - اوروگوئه به روایت تصویر |
|
|
|
اکنون ساعت 02:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |