![]() |
|
|
/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/ |
/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/ |
خوشحالم كه هلند به فينال صعود كرد واقعا حقش بود و اميدوارم كه جام رو هم تصاحب كنه :53:
|
وای چقدر من حرف مظفری زاده رو قبول دارم موقع گل فن پرسی تو آفساید بود
در ضمن شما انگار نمی دونین تاثیر یه گل چقدر زیاده تو بازی در ضمن اورو گوئه در حدی نبود؟خوبه تا وقتی 1-1 بود بازی کاملا دست اوروگوئه بود و اونا می تونستن گل دوم رو بزننو... در ضمن باید دید اینا چجوری بردن و کجا رو بردن نه اینکه بگیم چون همه رو بردن پس حقشون بود جام جهانی2002 آلمان تا فینال همه رو برد ولی واقعا حقش فینالیست شدن بود؟ در ضمن امید جان من با اینکه نمی تونم منکر بازیهای ضعیف انگلستان بشم ولی بازم مطمئنم که اگه به هلند میخورد اونارو میبرد در ضمن بازم رو حرفم هستم که اگه گل لمپارد قبول میشد... حتی آرژانتین که پر از مشکل بود به نظر من اونا هم می تونستن این هلند رو ببرن حالا مقایسه ی هلند 98 با هلند فعلی فن در سار بهتره یا استکلنبرگ؟ استم و فرانک دی بوئر بهترن یا مدافعان فعلی؟ مارک اوورمارس بهتره یا اشنایدر؟ فیلیپ کوکو بهتره یا فن بومل؟ زندن بهتره یا کویت؟ دنیس برگکمپ بهتره یا روبن؟ پاتریک کلایورت بهتره یا فن پرسی؟ گاس هیدینک بهتره یا فن مارویک؟ حالا بازی و تاکتیکاشون بماند |
خوب ديگه بي خيال.
هلند برد چون همه بازياشو برد چه حقش بود چه نبود . اين تيم مهمترين چيزي كه داره اينه كه خودشو باور داره .واينم 50 درصد تو برد هاش موثر بوده من از تيم هاو آدم هاي با روحيه خوشم مياد.مثل مارادونا وتيم هلند چون روحيه خوب بدترين سرطان ها رو خوب مي كنه چه برسه به بردن تو فوتبال.;) راستي نظرتون راجع به اين بازيكن تيم بارسلوناچيه؟ |
نقل قول:
خب اين نظر شماست كه آرژانتين بي تاكتيك و انگليس درهم ريخته مي تونن هلند رو ببرن و معمولا شما نظرتون با همه دنيا فرق داره;) راستي رضا جون شما با مارادونا نسبتي نداري؟ ;) و اما مقاسه اي كه كردي بايد بگم كه بازيكن ها در سطح هم هستن هلند98 نتونست برزيل اون موقع رو كه پر از مشكل بود ببره ولي هلند 2010 براحتي اين كار رو كرد شك نكن روبن و اسنايدر و فن پرسي از بهترين هاي جهان هستند شايد فقط بشه گفت اين هلند فان در سار رو كم داره نقل قول:
حالا كاش نزنه TV رو خرد كنه ، آخه اين بارسايي ها خيلي خردكن هستند :d |
|
|
اکنون ساعت 12:51 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |