![]() |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ |
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/ |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ |
همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/ |
ويرايش توسط اميد
فارسي بنويس فرزند: امید جان من خودم ارسنالی هستم و فن پرسی رو خیلی دوسش دارم و همینطور هلند رو . اما داداش من کاملا از روی تعصب داری میگی اینا بهترینن. بنظر من اگه آلمان بتونه از سد اسپانیا بگذره هلند رو هم میتونه ببره. نظر شخصی حالا نیاید نقل قول کنید پوست منو . |
(ويرايش توسط اميد: مودب باش فرزند)
آقا امید گل شما می آی هر حرفی رو می زنی آخرش با یه چشمک یعنی همه چی شوخی بود نه داداش من من با مارادونا نسبتی ندارم ------------------------------------------------------------------------------------------------------- اسپانیا2-1آلمان |
سرنوشت اختاپوس پیشگوی نتیجه بازی آلمان و آرژانتین
یکشنبه 13 تیر 1389
http://khabar.khabaronline.ir/images...056116-1-0.jpg سرنوشت اختاپوس پیشگوی نتیجه بازی آلمان و آرژانتین بهنوش خرمروز: شاید شما هم در این چند روز ماجرای اختاپوس معروفی که میگویند نتیجه بازیهای جامجهانی فوتبال را به درستی پیشبینی میکند شنیده باشید. این اختاپوس که در آلمان است، پال نام دارد و چنان که در تصویر میبینید، روی جعبهای که پرچم آلمان درون آن قرار دارد، در مقابل جعبهای که پرچم آرژانتین درون آن قرار گرفته، نشسته است. برخی این رفتار پال را به حساب پیشبینی نتیجه بازی گذاشتند. حالا که آلمان با نتیجه پر گل چهار بر صفر آرژانتین را شکست داده، معروفیت پال حتی بیشتر هم شده و برخی بر این باورند که پال میتواند نتیجه بازیهای کشور آلمان را پیشبینی کند. هنوز معلوم نیست که این محبوبیت به نفع پال تمام خواهد شد یا برعکس، برایش دردسر خواهد شد. بر اساس گزارش دیروز ای.اف.پی در این مورد، بسیاری از مدافعین حیوانات مدعی شدهاند که پال به عنوان پاداش هم که شده، باید حق آزادی داشته باشد. پال در حال حاضر در یک آکواریوم کوچک محبوس است و مدافعین این نظر میخواهند که پال به آبهای آزاد جنوب فرانسه انداخته شود که در آنها ماهیگیری و صید ممنوع است. اما پال به تغذیه آماده عادت کرده و ممکن است از پس زندگی طبیعی درون دریا برنیاید. خلاصه این که این اختاپوس با حرکتی که از خود نشان داده، داستانها و بحثهای زیادی را به راه انداخته است و باعث شده که چشمهای کنجکاو زیادی به دنبالش باشند. شما چه فکر میکنید؟ آیا واقعا پال نتیجه بازیها را پیشبینی میکند؟ |
اکنون ساعت 09:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |