مرسی خوب کاری کردی
با نظرت موافقم ولی قبول داری اونجائیکه باید زندگی کرد حداقل باید چند تا از شرایط لازم که با روحیه فرد سازگار باشه رو داشته باشه |
نقل قول:
شدیدا موافقم شیراز اینجوری نیست ؟ به ظاهر که دوستش داری .. ؟ |
دوستش که دارم ولی الان چند ساله که اون آرامش سابق رو نداره
دود و آلودگی و غبار فصلی ترافیک و ازدحام بیش از اندازه جمعیت که تا اندازهای هست که به آرامشت صد در صد اسیب میرسونه چیزاییش که خوبه اینه که تفریگاه زیاد داره و فقط حوصلت سر نمیره ولی من دنبال آرامشم و هر جا که بتونم پیداش کنم همونجا رو زادگاه خودم میدونم منظورم از زادگاه یه آرامش نسبی هست یعنی اون چیزی که میخوای و دوست داری بهش برسی ... |
درسته .. زادگاه .. آرامگاه ...
ولی حسین جان چیزی که میگی منوط به شیراز نمیشه فقط ! این یه اتفاق همه گیره .. منو امشب یاد یکی از آرزوهام انداختی .. همیشه دوست داشتم یه کلبه رو به دریا داشته باشم .. یه کلبه آروم و به دور از هیاهو.. که بتونم ساعت ها به آب زل بزنمو صداشو گوش کنم ... (دریا خیلی حرفا برا گفتن داره ... ) خیلی وخته هیچی مث قبل نیست و آرامش سابقو نداره .. ولی حسین جان هرجایی هم که بری آسمون همین رنگه این تویی که توی این شلوغ پلوغیا نباید خودتو گم کنی ... ما بریم بخوابیم .. شب بخیر.. : ) |
این آرزوی اکثر آدمهاست ولی این نکته نباید فراموش بشه که باید با واقعیتها کنار بیایم . شب بخیر
برای رسیدن به آرامش درون هم باید تلاش کرد .
|
هه ! چرا پست منو کپی کردی ؟! من تکثیر شدم ! اِ : )
شب بخیر .. : ) |
هههههههههههههه
چشام دیگه دارن میرن {پپوله} شب بخیر |
خوب دیشب نشستید به صحبت کردنا دور از چشم من..تا 5 صبح بیدار بودین :d چه حوصله ای
|
سلام به همه دوستان عزیز |
والا مهدی جان خودم خل کرده ! .
ولی به هر حال خیلی بهتر از چند هفته پیش شده به نظرم . |
اکنون ساعت 09:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |