![]() |
|
|
فرديناند تا يكشنبه در تيم انگليس ميماند
كاپيتان مصدوم تيم ملي انگليس تا انجام اولين بازي در جامجهاني در محل اردوي تيمش خواهد ماند. ريو فرديناند كه در پايان هفته گذشته از ناحيه زانو دچار مصدوميت شديد شد و بخت حضور در آفريقايجنوبي را از دست داد، گفت: با توجه به موقعيت حساس تيم، تا يكشنبه آينده در اردو ميمانم و بعد راهي كشور خواهم شد. اين عضو منچستر يونايتد افزود: قصدم از ادامه حضور در اردو با وجود مصدوميت، بودن در جمع تيم ملي براي جلوگيري از تنش يا حاشيه است. با فابيو كاپلو، سرمربي تيم هماهنگيهاي لازمه صورت گرفته است. جام جهاني از تاريخ 21 خرداد ماه با حضور 32 تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد. انگليس در گروه سوم با آمريكا، الجزاير و اسلووني به رقابت خواهد پرداخت. |
كاناوارو: ما به سرود ملي توهين نكردهايم
مدافع و كاپيتان تيم ملي فوتبال ايتاليا به خاطر جوسازي روزنامههاي سياسي كشورش بابت خنديدن در هنگام پخش سرود ملي به شدت از خبرنگاران انتقاد كرد. http://media.farsnews.com/Media/8709...3/A0573139.jpg فابيو كاناوارو ضمن دفاع از كلوديو مارچيسيو گفت: ما دو نفر كنار هم ايستاده بوديم و چون با ساير بازيكنان دچار اختلاف زماني شده بوديم، سرود ملي را ديرتر از آنها ميخوانديم. وي افزود: وقتي دوربين روي صورت مارچيسيو آمد ناگهان خندهاش گرفت و من هم خنديدم اما ما هرگز به سرود ملي توهين نكرديم. كاناوارو تاكيد كرد: چرا بايد به كشورمان آن هم مقابل دوربين پخش مستقيم توهين كنيم؟ كدام يك از مردم ايتاليا چنين مسئله مسخرهاي را باور ميكنند؟ من در هر حال وظيفه خودم ميدانم كه از مردم عذرخواهي كنم اما هرگز توهيني صورت نگرفته و روزنامههاي سياسي كه اوضاعشان به شدت كساد است چون سوژهاي ندارند در اين روزها دست به دامن جام جهاني و بازيكنان آن شدهاند. |
روبن به جام جهاني ميرسد
پزشك تيم ملي فوتبال هلند به هواداران كشورش اطمينان داد آرين روبن به جام جهاني ميرسد. http://media.farsnews.com/Media/8903...0/A0860752.jpg طبق اعلام رسمي پزشك تيم ملي هلند، آرين روبن بازيكن تاثيرگذار بايرنمونيخ آلمان و تيم ملي هلند در آمادگي كامل به مرحله گروهي خواهد رسيد. هلند كار دشواري در مرحله گروهي نخواهد داشت و اين احتمال وجود دارد كه از روبن در يك يا دو بازي از اين مرحله استفاده نشود. پيش از اين برت فان مارويك، سرمربي تيم هلند هنگام ترك كشورش گفته بود تا پايان معاينات دقيق پزشكان از بازيكن مصدوم صبر خواهد كرد تا در صورت منفي بودن حضور روبن، اقدام به فراخواني نيروي تازه به جمع يارانش در آفريقاي جنوبي كند. نارنجيپوشان در گروه پنجم جامجهاني با ژاپن، كامرون و دانمارك به رقابت خواهند پرداخت. اين رقابتها از 21 خرداد با حضور 32 تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد. |
ژاوي: من سفير بارسلونا در كاروان اسپانيا نيستم
هافبك بازيساز تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا هرگونه فعاليت مرتبط با منافع بارسلونا در كاروان تيم ملي كشورش را تكذيب كرد. http://media.farsnews.com/Media/8806...1/A0741638.jpg ژاوي ارناندس گفت: من سفير بارسلونا در كاروان اسپانيا نيستم و اگر با سسك فابرگاس زياد صحبت ميكنم ربطي به مسائل دلالي يا تحت فشار گذاشتن وي ندارد. وي افزود: فابرگاس قصد دارد آرسنال را ترك كند. او متولد بارسلونا است و مشخص است كه كاتالونيا را دوست دارد. او يكي از دوستان صميمي من است و اطمينان داشته باشد كه به عنوان بازكين تيم ملي شان خود را تا حد يك دلال پنهان در كاروان اسپانيا پايين نميآورم. |
يواخيم لو: به درخشش جوانانم بسيار اميدوارم
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان با وجود مصدومين زياد به عملكرد شاگردانش در پيكارهاي جامجهاني 2010 خوشبين است. http://media.farsnews.com/Media/8903...1/A0861292.jpg يواخيم لو روز گذشته پيش از ترك فرانكفورت به مقصد كشور ميزبان جام جهاني اظهار داشت: با وجودي كه در دوران آماده سازي چند چهره اصلي خود را از دست داديم؛ اما به جوانانم بسيار اميد دارم و فكر مي كنم بتوانيم با استفاده از ويژگيهاي خاص اين رده سني، شرايط خوبي را براي خود فراهم كنيم. وي افزود: در تيم تكتك نفرات از شور و انگيزه فراواني برخوردار هستند و من خوشحالم كه هدايت مجموعهاي هماهنگ را برعهده دارم. تيم تحت رهبري اين مربي كه در رقابتهاي جامجهاني در گروه چهارم با استراليا، صربستان و غنا به رقابت خواهد پرداخت، روز گذشته با گروهي 60 نفره و با يك هواپيماي اختصاصي از فرودگاه راينماين فرانكفورت به سوي آفريقاي جنوبي پرواز كرد. پيكارهاي مذكور از تاريخ 21 خردادماه سال جاري با حضور 32 تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد. |
هجده دوره جام جهاني به روايت آمار و ارقام |
بازيکن برتر تاريخ جامهاي جهانيکارشناسان 10 بازيکن برتر هيجده دوره ي جام جهاني را انتخاب کردند و برزيليها با سه نماينده پرافتخارترين تيم اين رقابتها هستند. |
عكـس هـاي زيبـا و با كيفيـت از كمـپ تيـم ملي انگلستــــــــان در آفريقـا .
تــعداد : 15 حجــم : 1.8 مگـــ ســــــايـز : 800*600 چـندين هــاســت |
اکنون ساعت 11:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |