![]() |
باز به شوکا خانوم که این تاپیک رو آورد بالا
آق مجتب برار جان کجه دری؟ دور وز دنی تو تاپیک! خب تا خراب نکردم لهجه مازندرانی رو بس کنم. فقط شوکا خانوم رنگ فونتهاتو طوری بزار مجبور نشیم عینک آفتابی بزنیم :d الانه که مجتب جان بیاد بگه می خواهی اینو فراری بدی :d{جشن پتو} خوش باشید:53::53: |
سلام.
نا برار. هر کار خوانی هاکنین. امشو سر کیفمه. کاش شمام دئینی:rolleyes: شمه جا خالی. خله خوش بگذشته امشو. همیشه شمام خندون و سر کیف داوین در پناه حق...:53: |
سلام به همه ی بچه های بخش مازندران راستی یه تایپک درباره ازدواج مازندرانی ها گذاشتم اگه دوست داشتین یه سر بزنین و اگه کم و کاستی یا مشکلی داشت حلش کنین
مر30:cool: |
مجتب جان برار :53: |
سلام مهدی جان فکر کنم اول این بخش زدی کلوب زندانی ها من فکر کردم مازندرانی هاست ببخشید :cool:
آقا مهدی واسه ما مایه افتخاره که شاگرد شما باشیم و در خدمت دوستای عزیز مازندرانیمون باشم حق نگه دارت مهدی جان حتما مزاحم میشم |
ایمان گیان :53:
ماهم داریم شاگردی میکنیم کلید داران اینجا مجتب خان و شکوفه خانوم هستند منم رهگذری هستم سرک میکشم تو تاپیک ها گفتم ی خیر مقدم بگم. **** مجتب که فکر کنم بابت دیشب هنوز فزصت نکرده بیاد سایت غیبتش هرچند 10 -12 ساعت شاید بشه، ولی خدایش نبودش برا این مدت هم قابل لمسه :cool: شکوفه خانوم هم رفته ولایت تا برگرده این شد که خودم رو یک آن صاحبخانه احساس کردم جو زده شدم خیر مقدم گفتم :d ولی باز بیا اینجا بیشتر بنویس:53: |
سلام.
جاتون خالی عروسی دوستم بود. دیشب و امشب. خیلی خوش گذشت. بشه دومادی مجردای سایت بجز خودم انشاا...:d هرچند اینجا جاش نیست اما شکوفه خانم نارنجی شدی.تبریک فراوان. امیدوارم بازم ارتقا پیدا کنین.:53: آقا مهدی تبریک میگم نارنجی شدی. زحمت زیادی میکشی. موفق باشی همیشه و همه جا.:53: خیلی خستم.صبح باید برم سر کار ولی حسش نیست. می خسته تن بلاره:d برقرار باشین در پناه حق... |
سلام:) |
برارون و خواخرون من زنبيل بيتمه دشومبه پرتقال بچينم . اگه سكينه اومد آنلاين شد به وه بوين كه بجاي اينترنت كار هكردن اول بوره گو ره بدوشه و كرك و چنيكا ره غذا هده بعدا بيه اينجا چت بازي هكنه . اتا خواستگار هم پيدا نبونه وره فل هديم بوره ون دست راحت بواشيم .
آدم 10 تا ريكا داره اتا كيجا نداره والا . ذل به كفن اتا كمه خوشگل هم نيه وره مش غلام حسن ريكا سه خار هكنيم . |
خله خار
آقا ممد سكينه كي هسته؟ اما كيجا هم اگه خار بيه، خاره اي خداهه، كيجا و ريكا ندارنه جان |
اکنون ساعت 02:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |