خوب بعد از مدتها این تاپیک دوباره اومد بالا بسیار خوشحالم |
کادو تولد واسم صفر امتیاز میدید؟_:2:
دستتون درد نکنه. خب یه پارتی بازی یه کادویی چیزی بهم میدادید دیگه! شوخی کردم. ایشالله دفعه بعد جبران میکنم. این هفته بازی ها دور از انصاف نباشه خوب بود از تمام نتایج هم راضی ام. |
بچه ها من یه خرده سرم شلوغه. بد جوری شوت شدم. خوابم هم نصف شده حسابی قاط زدم. الان چی به چیه؟ هفته جدید شروع شده؟ شرمندم به خدا.
ما با قول های مساعدی که از مجموعه مدیریت گرفتیم خیلی امیدوار تر شدیم که رتبه مون رو تو جدول بهبود ببخشیم(مثل مدیر عامل های بوق هست مصاحبه می کنن) درسته الان قعر جدولیم ولی تا آخر فصل مطمئن باشین تا رتبه یکی مونده به آخر بالا میایم.:d |
نقل قول:
یونس گیان:53: |
نقل قول:
مرسی به خاطر توضیحاتت. خیلی دلم می خاد بیام یه گپی با هم بزنیم ولی به خدا فرصت نمیشه. در ضمن داشت دست دو برو نیست:cool:{قاط}اگه آخر جدول باشم می دم سهمیه لیگ برتر رو بیشتر کنن بعد میرم پلی آف. اگه تو پلی آف هم باختم میگیم که تیم حریف یه بازیکن تقلبی داشته:d;) |
ای بابا این هم شد تیم؟ |
نتايج هفته نهم :
اين هم امتياز اعضاي سايت تا پایان هفته نهم : چند نکته : آقا امید و آقا رضا این هفته هت تریک کردند.(فک کردید فقط تو فوتبال میشه هت تریک کرد){جشن پتو} |
یه هفته نبودیماااا چقدر عقب افتادییییم_:2: از رتبه ی 3 به 5 خاک وچوووک{قاط} |
نقل قول:
نه بابک جان |
میبینین که قول های مساعد مجموعه مدیریت جواب داده. فکر کردین شوخی می کنم.:d
|
اکنون ساعت 01:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |