پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ليگ برتر باشگاه های ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=153)
-   -   لیگ برتر ایران، بحث و تبادل نظر به همراه پیش بینی نتایج (http://p30city.net/showthread.php?t=27272)

مهدی 09-17-2010 10:24 PM

خوب بعد از مدتها این تاپیک دوباره اومد بالا بسیار خوشحالم

ی قانون از این هفته میزاریم با نظارت همه و صد البته با اجازه آقا امید مدیر ورزشی

از هفته بعد تا قبل از شروع بازی میشه پیش بینی نوشت
ولی اگر بازی شروع بشه هیچ پیش بینی قابل قبول نخواهد بود.

ضمن اینکه از پایان هر هفته از فرداش میتونید پیش بینی هفته بعد رو بزارید.

سالومه 09-17-2010 11:19 PM

کادو تولد واسم صفر امتیاز میدید؟_:2:
دستتون درد نکنه. خب یه پارتی بازی یه کادویی چیزی بهم میدادید دیگه!
شوخی کردم. ایشالله دفعه بعد جبران میکنم. این هفته بازی ها دور از انصاف نباشه خوب بود از تمام نتایج هم راضی ام.

Younes 09-18-2010 09:48 AM

بچه ها من یه خرده سرم شلوغه. بد جوری شوت شدم. خوابم هم نصف شده حسابی قاط زدم. الان چی به چیه؟ هفته جدید شروع شده؟ شرمندم به خدا.
ما با قول های مساعدی که از مجموعه مدیریت گرفتیم خیلی امیدوار تر شدیم که رتبه مون رو تو جدول بهبود ببخشیم(مثل مدیر عامل های بوق هست مصاحبه می کنن) درسته الان قعر جدولیم ولی تا آخر فصل مطمئن باشین تا رتبه یکی مونده به آخر بالا میایم.:d

مهدی 09-18-2010 01:42 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Younes (پست 185944)
بچه ها من یه خرده سرم شلوغه. بد جوری شوت شدم. خوابم هم نصف شده حسابی قاط زدم. الان چی به چیه؟ هفته جدید شروع شده؟ شرمندم به خدا.
ما با قول های مساعدی که از مجموعه مدیریت گرفتیم خیلی امیدوار تر شدیم که رتبه مون رو تو جدول بهبود ببخشیم(مثل مدیر عامل های بوق هست مصاحبه می کنن) درسته الان قعر جدولیم ولی تا آخر فصل مطمئن باشین تا رتبه یکی مونده به آخر بالا میایم.:d

یونس گیان:53:
سلام
میبینم سرت شلوغه;) برو آرایشگاه خلوت میشه:d
کی شوتت کرده عکس بده برات سبیل بکشم:d

الان هفته نهم هستش و سه بازی دیگه امروز 27/6/89 برگزار میشه و یک بازی دیگه میره برا 10 12 روز دیگه

چه قول مساعدی گرفتی{جشن پتو}به ما هم بگو خوشحال شیم

من مطمئنم که تا آخر فصل یا میری دسته دو یا صدر نشین میشی از این دو حالت خارج نیست.
امروز هم تیمت خورده به تیم آخر جدول ببینم میتونه ببره یا بخاطر اینکه تبانی کنند و تو رو به رده ها ی پایینتر بفرستن می بازه:d

سالومه خانوم حیف که نمیشه وگرنه همه دوستان (واکنش دوستان مرافه{B Adabi}{قاط}) :d حاضرن بخاطر تولدتون امتیازات این هفته رو بهتون بدن ولی طبق قوانین نمیشه:65:

Younes 09-18-2010 03:42 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 185979)
یونس گیان:53:
سلام
میبینم سرت شلوغه;) برو آرایشگاه خلوت میشه:d
کی شوتت کرده عکس بده برات سبیل بکشم:d

الان هفته نهم هستش و سه بازی دیگه امروز 27/6/89 برگزار میشه و یک بازی دیگه میره برا 10 12 روز دیگه

چه قول مساعدی گرفتی{جشن پتو}به ما هم بگو خوشحال شیم

من مطمئنم که تا آخر فصل یا میری دسته دو یا صدر نشین میشی از این دو حالت خارج نیست.
امروز هم تیمت خورده به تیم آخر جدول ببینم میتونه ببره یا بخاطر اینکه تبانی کنند و تو رو به رده ها ی پایینتر بفرستن می بازه:d

مهدی جان ما که سن و سالی ازمون گذشته. دیگه مو تو سرم نمونده برم خلوتش کنم. خلوت خلوته.:d:p
مرسی به خاطر توضیحاتت. خیلی دلم می خاد بیام یه گپی با هم بزنیم ولی به خدا فرصت نمیشه.
در ضمن داشت دست دو برو نیست:cool:{قاط}اگه آخر جدول باشم می دم سهمیه لیگ برتر رو بیشتر کنن بعد میرم پلی آف. اگه تو پلی آف هم باختم میگیم که تیم حریف یه بازیکن تقلبی داشته:d;)

shokofe 09-18-2010 08:50 PM

ای بابا این هم شد تیم؟
همش تو دقایق تلف شده گل بخوره
من که از این فوتبال خسته شدم همش اعصاب خوردی شده{قاط}دیگه قاط زدم
من که دیگه نگاه نمی کنم خودشون برا خودشون بازی کنن.(یعنی با نگاه نکردن من مشکل حل میشه؟:rolleyes:)
اگه این پرسپولیس یک گل اضافه بزنه این قدر دچار مشکل نمی شه_:2:
در ضمن یادم باشه دیگه نخوام امتیاز به کسی بدم;)چون به نفعم نیست

مهدی 09-18-2010 08:59 PM

نتايج هفته نهم :

اين هم امتياز اعضاي سايت تا پایان هفته نهم :

چند نکته :
این هفته امتیاز 8 بازی حساب شد چون بازی ذوب آهن – راه آهن در تاریخ 14 مهر شروع میشه بعد از بازی امتیاز اون همون روز در جدول اعمال میشه.

به آقا رامین آبی عضو جدید خوش آمد میگوییم.

دوستانی که با رنگ قرمز مشخص شدند{قاط} دو هفته است غیبت دارند. اگر هفته بعد (15 مهر شروع هفته 10) شرکت نکنند ترمشون حذف خواهد شد.

آقا امید و آقا رضا این هفته هت تریک کردند.(فک کردید فقط تو فوتبال میشه هت تریک کرد){جشن پتو}

آقا یونس هم 4 پله صعود داشت.:d

خودم هم هر هفته یک پله میام پایین :d

معنی هت تریک در ویکی پیدیا:
اصطلاحی در ورزش‌های مختلف که به معنای گرفتن ۳ امتیاز یا گل توسط یک نفر در یک بازی است.

بابک123 09-19-2010 11:20 AM

یه هفته نبودیماااا چقدر عقب افتادییییم_:2:
از رتبه ی 3 به 5
خاک وچوووک{قاط}

مهدی 09-19-2010 05:00 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط بابک123 (پست 186203)
یه هفته نبودیماااا چقدر عقب افتادییییم_:2:

از رتبه ی 3 به 5
خاک وچوووک{قاط}

نه بابک جان
این هفته آقا رضا و امید:cool: اساسی ترکوندن اومدن بالا
ایشالله هفته های بعد دوستان پیش بینی هایی در حد جام جهانی یا لالیگا :dکنند بیان بالا

دوستانی که امتیاز کم دارند دلسرد نشوند و ادامه بدهند مثلا رامین جان این هفته 7 امتیاز گرفت که با اینکه تازه تشرف آورده ولی تو این هفته نفر سوم بوده.

بالاخره صدر نشینان ممکن ی هفته مسافرتی- تمام شدن حجم اینترنت :d و ... پیش بیاد، پیش بینی نکنند.

در نا امیدی بسی امید است

Younes 09-19-2010 08:13 PM

میبینین که قول های مساعد مجموعه مدیریت جواب داده. فکر کردین شوخی می کنم.:d

اکنون ساعت 01:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.