در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی
خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی |
ياد باد آنكه ز ما وقت سفر ياد نكرد
به وداعي دل غمديده ما شاد نكرد با تشكر فريبا |
***مشاعره سنتی***
نقل قول:
نازم به دل نیمه کبابم جانا نقل قول:
جواب مشاعره فریبای بسیار عزیز!!!:53:ارادتمند... امیر عباس... بچه تهرانپارس!!:53::53::53::53: |
امیر جان واقعا به روانی شعرات غبطه می خورم عالیه برات آرزوی موفقیت میکنم:53::53::53::53::53: جواب مشاعره دشمن چو به ما درنگرد بد بیند عیبی که بر ماست یکی صد بیند ما آینهایم ، هر که در ما نگرد هر نیک و بدی که بیند از خود بیند |
دل رمیده ما را که پیش میگیرد
خبر دهید به مجنون خسته از زنجیر |
***مشاعره سنتی***
نقل قول:
سلام:53::53::53::) ممنونم عزیز:o:o:53::53: نه والله... معر گفتن من که هنر نیست:65: چوبکاری میکنی کلانتر عزیز:53: منم برای همه آرزوی شادی و شادکامی دارم.:53::53: دی دوست ز تو بدی بیند و بس، این درد است:confused: دوستی نباشد به میان ، دل سرد است;) ارادتمند... امیر عباس:53::53: نقل قول:
رو سر بنه به بالینتنها مرا رها کنترک من خرابشب گرد مبتلا کن |
نه آن شیرم که با دشمن برآیم مرا این بس که من با من برآیم |
نقل قول:
منم آن ترک شیرازی، ز کف دادم دل خود را |
میخوایم خوش دل باشیممممم ... اگر آن ترک شیرازی به من صیغد ثریا را کنم کابین برایش یک حلب انجیر و حلوا را ضرورت شعری : صیغد=صیغه کند |
***مشاعره سنتی***
نقل قول:
اگر داری حلب انجیر و حلوایی برای او |
اکنون ساعت 04:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |