امروز که آمدی هر چند بسيار اندک و زودگذر بود , اما خانه ام را منور گرداندی , ميگويی : « تو نبايد اغراق کنی . » ولی من بر عکس شما می گويم : چگونه می شود ابراز محبت نکرد آنگاه که در برابر خود چشمهايی را نظاره ميکنم که تلاوت محبت هستند , لبهايت را بوسه ترنم که خود لبهايت بارانی بهارانه برای قلب و وجود خشک منه تنها و عاشق , پايان خشکسالی دل و وجودم هستند .آخر بی وفا تو بگو که چگونه دستانت را نفشارم و نبوسم در حاليکه دست ها يت از خورشيد هم مهربانتر و گرمتر و پر حرارترند که تنم را داغ و عطش عشق را در وجودم بارور می نمايد ؟ .. |
در ژرفای سکوت شب ، در پرتو مات ستارگان |
|
کُردها و خاطره مشترکشان از نوروز
کُردها و خاطره مشترکشان از نوروز |
وطـنم / نخستین سرود ملّی ایران در دوره قاجار/ با شعری از بیژن ترقی
|
سعدی افشار
|
سردم بود خودم را آ تش زدم
|
(يك) تنهایی بدترین چیز دنیا نیست چیزهای بدتری هم هست: آه ! دیر شد! (دو) دلم شور می زند آخرین آهنگت را ماهور بزن! آوایت گل سرخی شاید باشد در سینه ام. (سه) چشمانِِِِِِ تو سلام ِ بهاریست درخشک سالی ِ بیداد. (چهار) پنجره زیباست تو در میان ِ قابِ آن اگر باشی. (پنج) تو خواب های تازه می بینی من از اضطراب ِ تپش هاي ترانه می نویسم از ارتفاع چشمانت پرت می شوم به عمق دلتنگی آه! اگر فاصله هارا نگاه ِ تو ! (شش) می میرم بی ترانه ولال روزهای ِ بایر ِ بی آواز حتی با خیال تو اما قد می کشم دوباره. ( از مجموعه لب خواني خواب ها) |
نگاهی به کاتارسیس ( Katharsis ) در نمایش
|
تمام اقوام غيرفارسيزبان ايران ريشه ايراني دارند
تمام اقوام غيرفارسيزبان ايران ريشه ايراني دارند |
اکنون ساعت 06:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |