سلام به همه دوستان سخته عزیزی رو نتونی پیدا کنی |
چطوری مهدی جان ...شخصی یا همون عزیزی گمشده خدایی نکرده ؟ ..اگه کمکی از دسته من ساختس بگوو..بی تعارف میگم....
این امضاتون اثر انگشت پا یا دست؟ ...ماشالا چه گندس {پپوله} |
درود خدا بر آریانای عزیز
گمشده که نه ی نوه ای دارم چند ساله ازش بیخبرم دیروز هم تولدش بود یهو بیادم اومد نوشتم همین. حیف که من تشکر نمزنم وگرنه دوبله دوبله برات تشکر میزدم بابا سوزوندی دکمه تشکر رو :21: راستی علاقه عجیبی هم به این dl: آیکون داری :d خوش باشی سپاس از لطفت :53::53: |
نقل قول:
فضولی نباشه ..کجا هستن نوه ی گرامی مگه پیش شما نیستن؟ |
نقل قول:
در امتداد ساحل رفتم با پاهای برهنه .. تهنا .. دوستام بهم میگن دختر دریا ... . . وقتی نگاهم میکنی دنیا رو دریا میبینم دنیارو بی تو نمی خوام .. من تو رو دریا میبینم مونا جون اگه بدونی چخد خوابگاهو دوست دارم همینجوری که هست ... روی پرامیس ات حساب می کنم بانو : ) نقل قول:
عاشق پائیزم و عاشق مسافرت توی این فصل ... نقل قول:
این چیز شکن و بیخیال . وی پی ان بگیر خو ننه .ننجون زبونتم خوب شده ها ..... :p نقل قول:
بچه که زدن نداره که _:2: نقل قول:
اه اه چه عاشقانه نوشتیم ! حالمان بد شد :d نقل قول:
نه اینقد شور نه اینقد بی نمک ! الگو به این خوبی .. یکم به غزل نیگا کنین خو :5: نقل قول:
منم بخاطر شوخیای آریانا معذرت نمی خوام بلکه تنبیهش می کنم {B Adabi} دمپایی م نخواستم ! از ایی کفشا موخوام ... http://www.uploadtak.com/images/4jmk...a3k3tdci1u.png |
آریانا جان نوه کجا بود :d |
نقل قول:
خوشم اومد خوش سلیقه ام هستی...قشنگه ..حالا کجا داره برات بخرم؟ با این شعری که تقدیمم کردی..جون بخواه ..کفش که سهله... چقد گیر دادین به تشکر من ..من ذاتن اینجوریم.... |
نقل قول:
|
از اون جایی که اینجا پست شمارش نمیشه اینم اسپم حساب نمیشه منطق رو حال کردید :24: |
اوهههههههه چقد حرف زدین {جشن پتو} |
اکنون ساعت 09:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |